Aşk İlişkileri Boyundaki morluk emme izi gibi durmuyo mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Manit sakalım cıktı diye bu fotoyu atti ama morluklar cok dikkatimi cekti emme izine benziyo diye sorunca parmağımla sıktım öyle oldu dedi parmakla sıkınca öyle iz kalır mı ya cok fazla emme izine benziyo r Boyundaki morluk emme izi gibi durmuyo mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Benzemiyor emme izi zaten birleri gıdı fantezisi yapmış shdjdf 0 0 Yorumla
derdini_anlat Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl Ulan manyak.. pembiş üye sakallarının farkına varmadın sanırım nasılım yazarken bayan nickli erkek müsveddesi seni 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasılım mı* Yorumla derdini_anlat +1 yıl Nasılsım demedin boynumdaki iz demişsin pembiş üye olarak girmişsin ama sakalların traşlı i... b... n... eee Yorumla Soran +1 yıl Lan fotodaki sevgilim Yorumla derdini_anlat +1 yıl hastır Yorumla Soran +1 yıl Amca allah askına soruyu iyi oku gözlerini skim ya boynumdaki mi yazmisim ben Yorumla
YanağıRujluÇocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl sakalları yeni çıkıyorsa kıl dönmüş olabilir kıl dönen yerde de kan toplar onu da çıkarmak ayrı bir sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emcüklemiş biriside bunu yapan insan değil yarasa bence bu ne biçim morluk 0 0 Yorumla
Bipolar98 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Kendini ifşa etmiş :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bu ksdakiler niye her soruya böyle yaziyo ya yemin ederim ben degilim sevgilim bu ayrıca kendimi niye atiyim ki Yorumla Bipolar98 +1 yıl Çocuğa dedim kendini ifşa etmiş diye sana değil belli aldatmış yani Yorumla Soran +1 yıl Hee sorry Yorumla Soran +1 yıl Yanlıs anlamısım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ahahha he he inandik😃😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Morluk izine Yorumla
Forbidden_apples Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Karıncayiyen dil atmış gibi duruyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kahkahayı bastım Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Emme izi evet ayrıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benzemiyor emme izi zaten birleri gıdı fantezisi yapmış shdjdf
Ulan manyak.. pembiş üye sakallarının farkına varmadın sanırım nasılım yazarken bayan nickli erkek müsveddesi seni
Nasılım mı*
Nasılsım demedin boynumdaki iz demişsin pembiş üye olarak girmişsin ama sakalların traşlı i... b... n... eee
Lan fotodaki sevgilim
hastır
Amca allah askına soruyu iyi oku gözlerini skim ya boynumdaki mi yazmisim ben
sakalları yeni çıkıyorsa kıl dönmüş olabilir kıl dönen yerde de kan toplar onu da çıkarmak ayrı bir sıkıntı
Emcüklemiş biriside bunu yapan insan değil yarasa bence bu ne biçim morluk
Kendini ifşa etmiş :D
bu ksdakiler niye her soruya böyle yaziyo ya yemin ederim ben degilim sevgilim bu ayrıca kendimi niye atiyim ki
Çocuğa dedim kendini ifşa etmiş diye sana değil belli aldatmış yani
Hee sorry
Yanlıs anlamısım
Daha çok kaşımış gibi
Ahahha he he inandik😃😃
Neye
Morluk izine
Karıncayiyen dil atmış gibi duruyor
Kahkahayı bastım
Emme izi evet ayrıl
Sıkmış emme değil