Merhaba, iki senelik ilişkim var çoğu ondan kaynaklı birazı da benim paranoyaklığımdan olan sıfır sorunsuz ilişki bir anda tamamen kaosa döndü eskisi gibi olunmaya çalışıldı ama kafamdaki sorular asla bitmedi içime bi soğukluk düştü. En sonunda yine toparlanıldı ama hiçbir şeyin tam olduğunu düşünmüyorum hasta gibi her lafından şüphe duyuyorum çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum biri var mı diye sordum asla dedi, hiçbir lafıma sözüme güvenmiyorsun çok rahatsız edici falan dedi evet farkındayım ama içimdeki bu dürtüye engel olamıyorum ve bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen akıl verin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güvenebileceğin biriyle sevgili olmalısın. Kimse sebepsiz yere bu kadar şüphelenmez. Bir yanlışını mutlaka görmüşsündür. Ondan sonra güvenin kırılmıştır. Bir ilişkide güven olmayınca ne kadar zorlasan zorla o ilişki yürümüyor. Bundan sonra ya ayrılma kararını almalısın ya da karşı tarafın güvenini kazanmak için elinden geleni yapması gerekiyor. Ne bileyim güvenini kazanana kadar daha az sosyal olsun. Sosyal medya hesaplarını dondursun. Seninle daha çok ilgilensin. Seni kaybetmek istemediğini bir şekilde göstersin ki sen de ona güvenebilesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi bu ona karşı ilk güvensizliğim. Tabiki sebepsiz yere değildi belki de biraz fazla paranoya yaptım ama bunun tek suçlusu ben değilim yani. İkimiz de ayrılmak istemiyoruz güvenimi tekrar kazansın istiyorum çabalıyor ama bence yeterince değil. Sosyal medyada çok aktif değil ve birlikte fotoğraflarımız vs var. Günlük hayatında da babasıyla çalışıyor. Bu şekilde bakınca sıkıntı yok gibi ama yapan adam bi şekilde vakit bulur yapar. Benim tek isteğim güvenimi yeniden kazanmak ve bunu nasıl yapabilirim inanın bilmiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamlar.
Uzun süre süren ilişkilerde elbette tartışmalar ve anlaşmazlıklar olur önemli olan bunları tarafların sorun edip takıntı yapmaması yapıldığı durumda soğuma ve güvensizlik başlar ve eski güzel günler geride kalır tekrar eskiye dönmek için yaşananları iki tarafında kesin olarak kafasında öldürmesi gerek sakşn bir kafayla oturulup konuşulup ortal bir noktada buluşulmasıda ilişkinin yeniden düzene girmesinde faydası olabilir birbirinize biraz zaman verin ve daha sonra sorunlarınızı sakin bir kafayla konuşmanızı tavsiye ederim araya zaman girince özlem duygusuda oluşur ve ilişkinin düzelmesi için iki tarafta daha mantıklı hareket eder...01 Yorumla
Soran+1 yılYani ara mı verin diyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , detaylar çok belirtilmemiş olsada tarafları rahatsız eden bir durum olduğu ortada..
Biraz ara verin ve zaman tanıyın birbirinize , ortak alınması gerekilen bu karar ilişkinizin seyrini tamamen ortaya koymaya yeticektir..
Gercek bir sevgi ise zaten ara verilen süre , sizi birbirinize daha çok bağlar , yok sadece alışkanlıktan ötürü bir kopamama ise bu da geçen zamanın artık sizi çok açılmadığını farketmeniz ile çıkacaktır ortaya..
Hersey gönlünüzce olsun02 Yorumla
Soran+1 yılAra vermeye gönlüm razı gelmiyor çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Bu şekilde zamanla kendinizi soğutursunuz ve aranızdaki saygı kaybolmaya başlar..
Biraz karşılıklı çözüm üretme deneyin
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüven konusunda akıl vermek zor biraz. Bu çözmesi zor bir durum. Bu içine güvensizlik yüzünden soğukluk düşmesi olayı tanıdık. Güvenmekten başka çaren yok, kendin de yazdığın gibi senin paranoyaklığın ilişkinizi çıkmaza sürüklüyor, buna izin verme. Sevgilinle konuş, bu halimden ben de memnun değilim de, güvenini kazanmak yine de onun elinde çünkü. Yalnız başına çıkamazsın bu durumun içinden.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
+1 yılSanırım sizin ilişkinizde güven yok olmuş
ilişki arasındaki güven aslında ilişkinin büyülerinden birisi o gidince yerine geri gelmiyor
zaman vereceksin biraz kendine
oda bu duruma biraz anlayış gösterecek..
seni seviyorsa
iki tarafta istekli olursa üstesinden gelinir05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama tek taraflı bi güven kaybı var ben tarafından. Altı dolu mudur boş mudur bilemiyorum. Tek bildiğim bu ilişkiyi bitirmek istemediğim. Nasıl ona geri güvenebilirim bi öneriniz var mı?
- +1 yıl
sadece sizin çabanızla olacak bir durum değil bu
sizin bu durumunuza anlayışla yaklaşmalı hayatınızdaki kişi
yani o sizinle olmayı ne kadar istiyor.. bu da önemli yoksa güvensizliğinizi öne sürerek bitirmek mi istiyor
bunu gözlemlemeniz gerekiyor
Belki de güvensizliğinizin altında yatan his gerçek bir his
bilemiyoruz değil mi?
Soran+1 yılEvet elbette sadece benim çabamla olmaz olacaksa da olmasın. Benim de tek beklentim anlayış ama o biraz fazla abarttığını düşünüyor. Beni sevdiğine eminim belki eskisi kadar tutkulu değildir. En son her yerden engelledim kendisini sinirle tamam bitsin dedim o da tamam dedi ama yapamadık ben ağladım o da bi anlık sinirle oldu dedi barışıldı. Şimdi bi şekilde devam ediyor ama eskisi gibi olduğunu hissetmiyorum hiçbir şeyin ben kendi adıma. Zamana bırakmayı tercih ettim. Bu sürede kendime oylanacak bir şeyler bulmak istiyorum ne önerebilirsiniz?
- +1 yıl
yani bir kitap okuyabilirsiniz
sevgi ve güven üzerine belki..
bir seyahat fikri güzel olabilir kafanız dağılabilir üçüncü gözle bakabilirsiniz olaylara
Soran+1 yılSeyahat keşke olabilse ama şartlar hiç uygun değil😔
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
İlişkilerde en önemli şeylerden biri güvendirVe bir kere insanın içine şüphe girdiğinde ya ilişkiyi bitirir ya kişiyiSenin bu durumun sevgilini zamanla senden uzaklaştıricak. İçinde birşeyler varsa iyi veya kötü tam çözüme kavuşmayan birşeyler var cevabı yarım bırakılmış sorular onları çözmelisin ikiniz için doğru olana karar verin.02 Yorumla
Soran+1 yılOna göre her şey çözüme kavuştu zaten konuları tekrar tekrar açınca da iyileşmemize izin vermiyorsun diyor haklı olarak. Akışa bırakmayı seçtim ama aynı zamanda eski güvenimi geri kazanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum
- +1 yıl
Sevgilinin daha anlayışlı olmalı sana zaman vermeli
Sevip sevmediğini tekrar düşünebilirsin. Geçen sene kendiğimi onu sevdiğime inandırdığım biriyle sevgiliydim. Her hareketini takip ediyordum, beni sevmediğini düşünüyordum aynı senin gibi ve kendi kendime senaryolar kuruyordum aklımda. Sonra fark ettim ki ben onu sevmediğim için o da beni sevmiyormuş gibi geliyordu çünkü ona güvenmiyordum ve güven olmadan sevgi inşa etmek olmuyor... Yani alışkanlık olmuş olabilir 2 yıl uzun bir süre bu yüzden sevip sevmediğini sorgulayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çok seviyorum. Sadece benim ona karşı bi güvensizliğim oluştu altı doludur boştur bilemem. Ona olan güvenimi geri kazanmaya çalışıyorum çünkü ilişkim bitsin istemiyorum. Sizce bunun için napabilirim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı tavırları sende böyle bir psikolojiye neden olmuş. Kimse durup dururken bu hâle gelmez. Gözlemlemeye devam et hâlâ sana güven verecek tavırlardan uzaksa sende ondan uzaklaş çünkü güvenin olmadığı yerde aşkın tadı kaçıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri. Aynen öyle kimse kendini oturduğu yerde böyle bi sıkıntıya sokmaz. Gözlemiyorum ama bu gözlem için ne kadar süre tanımalıyım bilmiyorum. Tek isteğim ona karşı güvenimi geri kazanmak
Oncellikle bir kadin supheleniyorsa o suphe bosa degildir. Iliskini gozden gecirip karar vermen lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de boşa olmadığını düşündüm çünkü dediğim gibi bu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim. İlişkimi gözden geçirdim iki sene uzun süre bir anda kestirip atamıyorum. Acaba çok mu paranoyak davrandım diye düşünüyorum ama hiçbir şeyin bi cevabı yok falcıya da gitmeyi düşünüyorum psikoloğa da kafam hiç yerinde değil inanın.
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Şüphelerin var ve haklıysan şüphelerinde haklısın demektir. Ayrılık çanları çalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞüphelerimde haklı olduğumu düşünsem ayrılırdım zaten muallakta olduğum için araftayım
Böyle yapmaya devam edersen gerçekten hayatına başkasını alır, bana yapılsa çoktan ayrılmıştım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız yaptığım hiç hoş değil zaten kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Onu fake şekilde test et testten geçerse rahatça güven paranoyayı bırak
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl test edebilirim ki? Ayrıca ben olduğumu anlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılÇok acı değil mi ya, yüz vereceğini sanmıyorum özellikle de arkadaşımsa
Soran+1 yılYa anlarsa bi gün. Bitmeyeceği varsa bile biter. Başka bi çözüm öneriniz yok mu?
Soran+1 yılÖyle söylemeyin ya çok üzülüyorum. Çaba sarfediyorum toparlamak istiyorum😔
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Sanırım geçmişten bu güne biriken tüm sorunların çözüme bağlanamaması sonucu böyle bir soğukluk oluşmuş. Bu sorunları oturup bir çözüme kavuşturmanız sonucu belki ilişkiniz daha güzel ilerleye bilir diye düşünüyorum
025 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok da geçmiş diyebileceğim bi zaman dilimi değil yaklaşık bir hafta on gündür bu şekilde. Kendisi nakledildiğine düşünse de benim içimdeki sıkıntı geçmiyor ve bence o da eskisi gibi değil.
Soran+1 yılOnun bana karşı değil benim ona karşı güven problemim var. Nasıl aşabilirim bilmiyorum
Soran+1 yılİşte bunu ayırt edemiyorum.
Soran+1 yılİkimizin de sevdiğinden eminim. Belki dozu azalmıştır o kadar.
Soran+1 yılİşte benim de kendime sorduğum en büyük soru neden? Ama kimi zaman bi açıklaması olmuyor hiçbir şeyin. O an canının öyle istemiş olması bile bi sebep
Soran+1 yılEvet farkındayım çözüm arıyorum
Soran+1 yılAnlayamadım kusura bakmayın biraz daha açar mısınız?
Soran+1 yılEvet ben bilmek istiyorum çok haklısınız. Aldatma veya yalan varsa sırf elimde kanıt olmadığı için aptal yerine konmaktansa bana gerçekler söylensin istiyorum. O da olmadığını söylüyor kimse de evet demez diye düşünüyorum zaten.
Soran+1 yılEvet böyle bi hisse kapılmadım desem yalan olur ama ilk günki gibi kalmadı gittikçe azaldı bu düşüncem tam bitmese bile. Erkek arkadaşım inanın asla aklından bile geçirecek bi tip değildi bana göre. Ama işte bilmiyorum bu hayatta neyin garantisi var ki. Yapacağını asla konduramıyorum ama dediğim gibi emin değilim ve içim içimi yiyor.
Soran+1 yılYok estağfurullah. Cevap veremiyorum maalesef bitmesin istiyorum ama bitmeyince de buşekilde devam ediyor.
Soran+1 yılDoğrudur, biraz zaman mı tanısam? Ne yapsam bi öneride bulunsanız
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için. Bu arada hala antepteyseniz bayazhan ve hışvahana gidebilirsiniz.
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Aklını zehirleyen saçma dusuncelerden uzak dur konuşulan herşeyi gerçek gibi düşünüp kabullenme kendine ve partnerine güven
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum işte söylendiği kadar kolay değil ki
+1 yılSanırım sizinki daha cok takıntı haline gelmiş.
Bana kalirsa kotu şeyler dusunmek yerine baska seyle mesgul olmak ve guzel dusunmek04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle biraz takıntı da var. İşe girmeyi düşünüyorum kafam dağılsın diye
- +1 yıl
Hobi yapabilirsiniz mesalaa puzzle yapin ya da maket ev yapin ornek veriyorum biseyler mesgul olmak lazim ben kendim beceremiyorum size ogut verir gibi oluyor
Soran+1 yılyok estağfurullah ben sordum zaten
- +1 yıl
Bende aybi durumdayim malesef
İlişkin boyunca böyle birşey ile karşılaştın mı peki?
012 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır, o yüzden bu kadar endişeli ve şaşkınım zaten
Soran+1 yılŞüphelerim var kiminde de haklıyım. Ama elimde tam net bir kanıt olmadığı için bu şekilde savrulup gidiyor.
Soran+1 yılYaptım bunu gayet rahat veriyor. Zaten bir adam bu topa girdiyse temizleyip vermez mi? Her halükarda rahat olur bence
Soran+1 yılEvet çook haklısınız. Aşırı takık biri olmaya başladım ve bu halimden ben de hiç memnun değilim. Özellikle sürekli çevrimiçi mi diye kontrol etmem falan aşırı yordu. Falcı düşündüm psikolog düşündüm kendimi bi şekilde bi şeyle teselli etmek istiyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bana zaman ayırıp kafa yorduğunuz için. Dediklerinizi deneyeceğim. Ne ile meşgul edebilirim bi öneriniz var mı?
- +1 yıl
Bende birşeyleri kafama taktığım zaman meditasyon yapıyorum ya da dinlendirici müzikler dinliyorum gerçekten işe yarıyor ve rahatlatıyor ayrıca böyle düşünceler geldiği zaman onların tamamen kendi kuruntuların olduğunu düşün ve gerçek olmadığını hatırlat kendine onun yerine sevgilinle güzel anılarınızı ya da gelecekle ilgili güzel şeyler düşünmeye çalış bir zaman sonra buda alışkanlık haline gelir. Bu zamana kadar boşuna üzmüşsün kendini. Umarım çok mutlu olursunuz 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni. Umarım siz de çok mutlu olursunuz. Teşekkür ederim tekrar🤍🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Güven yoksa ilişki yürümez
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenimi tekrar kazanmak için napabilirim? İlişkim bitsin istemiyorum.
Güven yoksa ilişki uzun sürmez
11 Yorumla
Soran+1 yılGüvenimi geri kazanmaya çalışıyorum
+1 yılBir ilişki terapistiyle görüşmen de yarar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz
+1 yılTekrar yeni baştan sev
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ki zaten, sadece güvenimi geri kazanmaya çalışıyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden güvenemiyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç olay yaşandı o yüzden
+1 yılay bu bana da oldu cozum bulursan bana da yaz
17 Yorumla
Soran+1 yılgel oku yazılırsa🥺
- +1 yıl
kız bi dakika gec yazsa supheleniyorum. ama aldattıgı falan da olmadı hic hep benimle vakit geciriyo. yakısıklı diye oljyp bence
Soran+1 yılevet gerçekten, aslında kimse de aşkından ölmüyor sevgilimiz diye en yakışıklısı o geliyor işte gözümüze. siz de mi aynısınız bilmiyorum ama ben paranoyaklığın kitabını yazacak bi konuma geldim
- +1 yıl
cocuk kurtlar vadisi izliyo ben acaba beni artık sevmiyor mu diye yüzlerce senaryo kuruyorum kafamda ama boyle giderse soğuyacak ve ayrılmak isteyecek
Soran+1 yılaynen öyle, işte şüphe çok kötü bi his ve nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum yani
- +1 yıl
hicbi fikrim yok ben meditasyona yonelcem artık suphelendigimde umursamamaya calısıcam
Soran+1 yıladil yıldırım izlemeye devam..
Takıntı oluşmuş sizde
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitir, güven olmadan ilişkide yürümüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum. Bitirmeye çalışıyorum ama olmuyor. İlk ilişkim ve kısa süreli değil😔
Cevap sahibi+1 yılEğer güvenini yıktıysa üzülüceksin bunu biliyorum çünkü 1 hafta olmadı güven yüzünden ilişkim bitti.
Soran+1 yılE geri kazanılamaz mı ki?
Cevap sahibi+1 yılÇalıştığı iş yerinde bi abla var eşi aldattı ve abla affetti. 1 yıl düzenli yürüdü evliliği 2. yılında tekrar o kadınla konuşmaya başladı. Tabi son karar senin tecrübeme dayanaraktan diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslar kac
03 Yorumla
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılCok toy duzenlı ilişki ıcn bnce
Soran+1 yılOldu bi kere napalım
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!