Sevgilimin whatsapp hesabı vardı ve ben ona onu kapatmasını facebooktan konusabilecegimizi söyledim fakat onunda cogu arkadaşı oradan konusuyor sevgilim ise bana söz verdi whatsapı kapatacam ve acmıcam bidaha dedi ama bazen actıgını söylüyor neden olarakta bazı arkadaşlarımla önemli konu oluyor konusuyoruz filan diyor ama ben ona kızdım ve gerekçe olarakda bana söz verdin açmıcam diye gene açtın ben sana arkadaşlarınla konuşmandan dolayı kızmıyorum tek kızmamın nedeni bana söz verip bu sözü yerine getirmemen tutmaman diyorum bugün bunu yapıyorsun yarın bir gün başka bir söz vereceksin fakat tutmıcaksın diyorum sizce haksızmıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılFazla abartmıyor musun sence? Başka erkeklerle konuşmamış ve konuştuğunu da sana söylemiş saklamamış. Ama söylemeseydi sen ilerde bir şekilde öğrenip bu seferde neden söylemedin gizledin diye güvenmiycektin. Yalan söylese daha mi iyi? Doğruyu söylediği için ona güvenmiyorsun dimi? Süslü yalanlar daha güvenilir erkekler için.
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bazı yerlerde haklısın kardeşim ama bana bunu dermisin bana yapmıcam demesine ragmen neden yapıyor birşeyi onu geçtim etek giyme diyorum giyiyor şu erkekle konusma diyorum konusuyor sonradan bak emin ol zorla söylemiyor bunu özür diliyor haklıydın diyor ama aradan 1 hafta filan geciyor gene bildigini kafasının dikine gitmeye devam ediyor napiyim ben şimdi?
- +1 yıl
Hmm anladım. Belki aynı düşünce yapısında değilsinizdir?
Soran+1 yılFazla degiliz ama sana sadece şunu diyim ne zaman birşey istesem yapsa oda ikimizde mutlu oluyoruz ve o an bana diyorki seni dinledigim için gerçekten mutluyum özür dilerim hep senin sözünü dinlicem diyor mesela ama 1 hafta filan geçiyor bişey istiyorum gene utanıyor mesela şöyle diyim makyajsız yanıma gelmiyordu kızdım ona sen her halinle güzelsin diye bir kere gördüm gayet güzelsin dedim niye bu kadar korktun filan oda sonradan bana sarıldı peki sevgilim dedi ama aradan 1 hafta geçti yanına gidicegimde makyajsızsa gelmiyor yanıma gene utanıyor sorun bu takım şeylerden cıkıyor hep
- +1 yıl
Hmm sabret bir kaç zaman. Ama fazla da sıkma kızı bence. İlerde daha oturaklaşır inşallah
Soran+1 yılBen sıkmıyorum o kendi çok gevşek
- +1 yıl
Hmm uyarmaktan başka bişey yapamazsın.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ilişkide güven çok önemli bunu öncelikle bilmelisin... Konunuzu tam olarak bilmiyorum ama bir ilişkide güven olmazsa o ilişkiye ilişki demem ben... Sen bence en iyisi ayrıl ondan derim...
16 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bacım etek giyme diyorum giyiyor şu erkekle konuşma diyorum konusuyor sürekli her dk kızın yanındada degilim sorun birazda burada sonradan bana özür diliyor yalvarıyor işte haklıydın sevgilim diye barışıyoruz ertesi gün pat gene kavga cıkıyor bildigini yapmaya devam ediyor napiyim simdi?
- +1 yıl
Şimdi sevgilini sen biraz fazla sıkmışsın bence bu doğru değil... Zaten ilişkinizde sağlam güven olsa etek giymiş, askılı takmış bununla konuşmuş vs. demezsin... İlişkide. güven önemli tamam erkek otoritesini her zaman korumalı ama bir yandan onu bunaltmamaya özen göstermelisin...
Soran+1 yılTamam bunaltmamaya özen gösteririm de bana şunu dermisin senin bir sevgilin olsa sen ona sosyal hesabını kapat sms hakkı yaparız beraberk onusuruz dese eger çok önemli birşey olursa telefonla ararsın söylersin veya sms atarsın desen oda kabul etse ve bilmedigin bir anda sosyal hesaplarını açsa konuşma dedigin kızla konuşsa gitme dedigin yere mesela bara gitse naparsın sen onu?
- +1 yıl
Demekki aranızda güven yokmuş... Tek çözüm ondan ayrılmak... Onun niyeti kötüymüş demek...
Soran+1 yılİşte bak sende kabuletin neyse cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim... Ama bu da sana ders olsun... Artık insanlara güvenmeden önce bir kere değil bin kere düşün... Bu ister en yakının ister sevgilin olsun farketmez...
+1 yılwhatsapdan kiskanicak kadar somutlasma be olum erkeksin sen az rahat takil
07 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan whatsap degil knk bana verdigi sözü tutmaması kaç kere senin dedigini yapacam whatsapı kapatacam acmıcam bidaha dedi fakat hep acıyor ve dedigim şeyleri yapmıyor sorun burada sen söyle şimdi napiyim bak ciddiyim dedigini yapacam
- +1 yıl
ya biz neler yasadik daha sabah bana o etek giyilmicek dedigim halde yanima etekle geldi eve gittim degistirttim bak dinle arkadaşlarindan uzak tut kendine odaklat kizi her zaman fayda edecektir bende öyleydim senin gibi ama bak arkadaşlarinin iki açığını yakaladim uzerine bes koyup kotuledim kiza kimseye guvenmiyo benden baska ustune bide aileleri tanistirdik 4-5 seneye evleniyoruz whatsapp acmicam dediyse ve actiysa sic agzina ama abartmadan birak az surunsun erkeksin sen dedigim gibi yap kiz sendedir
Soran+1 yılVallahi bak şimdi kardeş etek giyme konusunda vs sorun yok fazla öyle özel günlerinde kıyafet giyebilir dedim erkegim evet ben sevdigime kızıyorum yani az çok sürtüyodum burnunu çünkü birşeye kızmadımmı bagırmadımmı anlamıyor onu bana whatsapı kapatacagına acmıcagına söz verdi 3-4 kere açtı acma dedim ama genede actı konustugunuda göremiyodum biraz sorunda orada eskiden bir kaç şey yüzünden tartıstık sonradan özür dilerim keşke seni dinleseydim vs dedi ama sonra gene aynısını yaptı beni dinlemedi hep bir şans bir şans isteyip duruyor ama eminim yani yarın gene bir sorun cıkacak aramızda
- +1 yıl
gerekirse vur telefonu yere olum erkeksin sen erkek soz dinlettiriceksin ama bir şekilde huyuna git anlat ona durumu ya da sende whatsap ac whatsapdan konuşun mesela hesap ayarlarından mesaj sayaci var ikinizde sifirlayin bulusunca mesaj sayilariniz ayni mi değil mi bakin
Soran+1 yılHaklısın dostum erkegim ben biliyorum zaten sevgilime kızıyorum bagırıyorum yeri geldimi şu an sevgilim tatile cıktı ve göremiyorum onu her dk whatsapı acma dedim gene actı en büyük kötülügü şu bunlar 7-8 kişilik bir tayfa gibi birşey diyim sana 4 kız 3 erkek var 1 erkek aralarında p*ç in teki hiç güvenmiyorum her dkde kızın yanında degilim işte ben buna o erkekle konusmıcaksın onun oldugu yere gitmiceksin dememe ragmen o özür diledi yalvardı bir şans ver diye ama genede arkadaşlarıyla bulusmaya gidiyor sorun şuki o p*ç dedigim erkekte oluyor napiyim başkan şimdi kız güler yüzümü gördü şımardı biraz bırakmış olmam gerek sanmasınki her dk yanındayım biraz degerimi bilsin
- +1 yıl
sende git kizli erkekli ortama kiskandigi zaman da sende boyleydin diye yuzune vur ikiniz de bırakin ortami vs
Soran+1 yılşu an yanımda degil zaten olsa öyle yapacagım şu an yapmam gereken ney benim kardeş onu de bana etek giyme dedim giyiyor şu erkekle konuşma dedim konusuyor ne zaman birşey yapma desem yapıyor ve ben kavga cıkarıyorum o zaman aglıyor filan sonradan özür diliyor haklıydın keşke seni dinleseydim diyor ama aradan bir kaç hafta geçiyor ve bildiklerini yapmaya devam ediyor böyle olsaydın sen napardın?
+1 yılBir ilişkide güven yoksa o ilişki kesinlikle yürümez ayrıl bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol dostum cevabın için
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı Durum Aynı Durum Aynı Durum Sana Hak Veriyorum
Bizim 2,5 yıllık çok çok güzel bir ilişkimiz vardı... Anlaştık karşılıklı kapama kararı aldık face hesaplarını.. Bu benden habersiz 1 yıl önce açmış ben 1 ay önce öğrendim.. Bana açma diyen adam kendisi her gün girmiş söz paylaşmış fotoğraf koymuş o kadar genişki birde fotoğrafım nasıldı diyor.. Güven kalmaı bitti.. Çok Güveniyordum malesef yanıldım!!!08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bendede az çok öylede benim kızdıgım şey whatsapı açması degil sözünü tutmamasıdır
Cevap sahibi+1 yılaynen deseydi eğer açıyorum diye bu kadar yıkılmazdım
Cevap sahibi+1 yılaklını başına al kardeşim her an her şey olabilir
Soran+1 yılEvet bak bende dedim söyleseydi bana bu kadar olmazdı ama söylemeden iş yapması en büyük güvensizlik
Cevap sahibi+1 yılaklını başına al kardeşim her an her şey olabilir...
Soran+1 yılnasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılaldatabilir diyorum amann
Soran+1 yılOlabilir yüz vermicem daha fazla şımardı kız
Whatsapptan ziyade face daha tehlikeli bence... Faceyi kapatmasını istemeni anlarım da whatsapp yani abartmışsın. O da madem açacak söz vermeseydi ya da vermiş madem tutsaymış burada da haklısın tabi
012 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapdan konustuklarını göremiyorum faceden görebiliyorum onun için
Soran+1 yılO konuda haklısın benim en zoruma giden şey benim dedigimi yapacgım demesi ve sonradan yapmaması zaten az önce baya bir fırça attım cünkü birinci yapışı degil bu biraz aglasın dursun 1 gün faceye girip bişey yazmıcam dedigimi anlasın
Soran+1 yıl1 kere girmedi 3-4 kere whatsapı açtı sonra ben dememe ragmen 1,5 ay bir şey için bekletti beni hep söz verdi bana artık seni dinlicem diye ne dediysem yapmadı illa böyle kavga cıkarttım bagırdım kızdım aglattım anca o zmaan yaptı? ne yapiyim sence şimdi dedigini yapacam
- +1 yıl
Ya yapamayacağı şeyler için söz vermemesi gerekir. Ne dediysen yapıcam lafı biraz genelleme oluyor her şey için olmaz yani.. 1 gün yazma istersen sevgilinin huyunu sen daha iyi bilirsin anlaması lazım ama her şeyde de üstüne gitme illa yap diye belki seni kırmak istemediğinden öyle söylüyodur şu whatsapp gereksiz olmuş mesela
Soran+1 yılMesela şunu diyim sana bana söz verdi whatsapı acmıcam dedi ve açtı gene açtı 3-4 kere açtı bu verdigi sözü tutmama anlamına geliyor ondan ziyade bunun bir arkadaşı var biraz p*ç tarzında ve ben her dk kızın yanında degilim o cocukla konusma dememe ragmen bunların arkadaşları bulusuyorlar hep beraber sevgilimide cagırıyorlar tabi o p*ç dedigim cocukta geliyor yanlarına göremiyorum ben o yüzdende kızdım ama gene yapıyor bunu şimdi ne yapiyim ben?
- +1 yıl
İznin olmadan sen olmada gitmemesi gerekir de arkadaşlarını kırmamak için gidiyo olabilir ya da nasılsa arkadaşlarım var yanımda diye... Ama kızdığını bile bile gitmesi ayrı bir konu. Sen neden gitmiyorsun onunla? Sende güven kalmamış belliki güven olmadan ne kadar yürür mualla bunu söyle ona güvenini kırdığını
Soran+1 yılBen her dk onun yanında degilim şu an o başka şehirde tatile gitti güvenimide baya kırdı cünkü daha bugün öglen bidaha senin sözünden cıkmıcam dediklerinden başka birşey yapmıcam özür dilerim dedi bana deseki whatsapı accam arkadaşlarla konuscam agzımı açarsam srfsizim ama bana söylemeden sözümü dinlememesi vs zoruma gidiyor yani
Soran+1 yılevet bak sen bile kabul ettin çünkü gerçekten şımardı her yaptıgı hatadan sonra affetmem ona yüz vermem ondan vazgeçemicegimi sandı bir gün konuşmıcam sanmasın her dk onun yanındayım sanmasın onu bırakamam anlasın biraz
Kızı yalana sürükleyen sensin. Yalan söyleyen o.
Illa benim dediğim diyen sensin. Bunu kabul eden o.
Ikinizde birbirinizden betersiniz. Güven değil hiçbir şeye sahip olamazsınız bu kafayla.03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsun? sevgilim dedigim insanı kısıtlarım ben gelipte sevgilmi dedigim insan her erkekle konusmaaz her kıyafeti giyemez o kadar ben dediysem oda kabul ettiyse bitmiştir he sevgilime izin veriyim istedigiyle konussun istedigini girsin hadi oradan havalı şey seni
Soran+1 yılSana laf düşmez tabikide senin bu kafanla sana erkek zor düşer hayatında bu düşünceyle biraz zor yol alırsın seni anca s*kme hevesinde olanlar sevgili olur bu düşüncelerini bilirlerse tabi
+1 yılCok usteleme senden ayri bir hayati da var seni kirmamak icin o an soylemis olabilir dogru bir davranis degil ama guvenle pek alakasi yok gibi kotu bir sey yapmiyor sonucta
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü birşey yapmıyor olabilir ama söz verip 1 kere degil 2 kere degil 3 kere degil 4. kez sözünü tutmuyor ve illa böyle kavga başlatacam bagıracam kızacam terkedecem anca o zmaan akıllanıyor
söz verme konusunda haklısında abartma bu kadar watsapptanda konuşun ne var bunda...
012 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapım yok benim ama sevgilimin whatsapını göremiyorum o yüzden bu kısıtlamayı koydum zaten önemli birşey söyleyecek olan faceden yazar diyorum whatsapı bırak artık dememe ragmen işim önemliydi vs diyip açıyor whatsapı ama verdigi sözler benim zoruma gidiyor yarın bir gün büyük bir söz verir gene yapmazsa
Soran+1 yılBiraz burnunu sürtiyim bu gece fazla konusmıyım yüz vermiyim yaptıgının iyice kötü bişey oldugunu anlasın cünkü kızı s*kme hayali degil evlilik hayali kuruyorum sonuçta o yüzden önemli bu yaptıkları benim için
Soran+1 yılverdim yolu yarın konusuruz dedim en son fakat yarın girmicem faceye 1 gün bensiz dursun bakalım
Soran+1 yılFazla abarmtam mesela bacım sen söyle kaç kere kavga ettik bazı konularda yaklasık 7-8 kere olmustur her seferinde sonradan özür dilerim haklısın dedi senin sözünü dinlicem artık başkası umurumda olmıcak vs dedi fakat hep de sonradan istemedigim şeyleri yaptı kızdıgım şeyleri yaptı napiyim sence senin dedigini yapacam bak?
Soran+1 yılEvet yüz verdim benimle hemen barışacagım diye düşünüyor zaten ben bununla barışırım havasında o yüzden 1 gün konuşmamayı bensizligi anlasın diyorum ne düşünüyorsun (önemli konu o yüzden soruyorum yani özür dilerim yordugum için)
Soran+1 yılSagol bacıcm
Güven yoksa o ilişki, ilişkiden çıkmıştır. Ayril bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılıyımmı bir whatsap yüzündende ayrılmak istemiyorum gerçi güvenim kalmadı yani
+1 yılhaklısın whatsapptaki konuşmaları bilgisayarda görebiliyosun bir programla bırak konuşsun bakalım konuş aşkım de bak bakalım kimlerle konuşuyorr
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani whatsapındaki knusmaları pc de görebilirmiyim nasıl oluyor o iş?
- +1 yıl
aynen görebiliyosun bir program var google yaz uğraştırma şu an canım beni :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar saçma insanlarsınız ya.
23 Yorumla
Soran+1 yılSen neysin amk?
Soran+1 yılSenin düşüncen ne peki? whatsapı geçtim ben etek giymiceksin dememe ragmen giyiyor sevgilim dedigim kişi giyemez şu erkekle konusmıcaksın dememe ragmen konusuyor üstelik erkek p*ç in teki napiyim peki onu de bana mal gibi lıght erkek gibi haklısın sevgilim diyip bırakıyımmı?
+1 yılSevgili olmanızın artık bir anlamı yok üüzgünüm..
01 Yorumla
Soran+1 yılyani az çok öyle
+1 yılHaklisin soz veripte yapmamak. nedir ya
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Bence agirligini koy ortaya ya da o npiyosa aynisini yap empati kurmayi ogrensin :)
Soran+1 yılKoydum zaten :D baya bir laf ettim yarın konusuruz dedim ama neyse genede yarın girmicem büyük ihtimal faceye girmem bir gün dursun öyle aglasın filan anlasın hatalarını
- +1 yıl
Aynem iyi yapmissin :D
Soran+1 yılEvet söz önemlidir yani amacım kızı s*kmek degil evlilik hayali kuruyorum evlenecegim kızında davranışından tut konuşmasına kadar önemlidir benim için :D
- +1 yıl
Ciddi iliskide her ayrinti onemlidir ömür verilcek sonucta insan olsun :D
Soran+1 yılAynen öyle bacım :D
- +1 yıl
Eyvallah :D
+1 yıldikkatli ol aldatıyor bile olabilir yıkılma sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılDikkatliyim kardeş zaten ama ginede zoruma giden söz verip o sözü tutmaması oluyor
- +1 yıl
hayır gelmez
oldugu kadar olmadıgı kader
Soran+1 yılBakacaz artık güvenim gitti yani o konuda artık gerisi nolacak bilmem
Haksizsin cidden fazla abartmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma evlilik hayali kurdugum bir kızın bana söz verip sürekli sözünü tutmaması abartılacak bir olay degil bence
+1 yılgüven önemlidir panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılHak verdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Yani sana en başında hayır yapmam benden bunu isteme kusura bakma dese hak vermezdim. Ama kabul edip buna uymuyorsa ayıp ediyor.
Soran+1 yılaynen öyle yaptıgı sözü tutmuyor ve sadece whatsap konusundada degil bazı şeylerdede tutmuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım