Selamlar. İki cins içinde aldatmanın affedilir yanı yoktur yapılan ahlaksızca bir durum olduğu için erkek, kadın olarak ayrım yapılmaz sonuçta yapılan şeyin ahlaki savunalavak bir yanıda yoktur sonuç olaral yapan kadında olsa erkekte ahlak yoksunu insandır bir insanı sevmeyip ayrılabilirsin bunun toplumda hoş görülür yanı var ama birlikte olduğun kişiyi aldatamazsın bunun toplumda ahlaki hiç biryeri yok...
Ahlak kavramı yalnızca kadına/erkeğe bağlı değildir. Ahlak insanidir, dolayısı ile tüm insanlığı kaplar. Ve yine herkesin ahlak anlayışı farklıdır. Kimisi aldatmayı ahlaksız bulur ama kumar oynar, hırsızlık yapar, yolsuzluk yapar, rüşvet alır. Ahlak yalnızca iki bacak arası değildir.
Aldatan erkekler aldatan kadınlardan daha fazladır Cahiliye devrinde kız çoçuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunlarının zoruna gidecek ama gerçekler öyledir Erkek aldatınca evliliği sürdür kadın aldatınca öldür diye iğrenç bir geleneğiniz olduğu için bu yüzden aldatıp da katledilen kadınlar hem gündemde oluyor Sevgiden yoksun barbarlar da sanıyoelar ki aldatan kadınlar çok diye..
Ben bu konulardan o kadar sıkıldımki aldatmak serbest olsun millet çekinmesin herkes birbirinin karısını kocasını elden geçirsin artık şu kıyamet kopsun ben bu çirkin dünyada yaşamak istemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ikiside ahlaksızdır kocanın elınde tutmayla bence hiç alakası yok gözü dısardaysa aldatır ılla