bir insanin ne yedigine ne ictigine sacini kisa kestirdigine nasil yasadigina komsusu bile karisamaz ama siddete karismalilar siddet konusunda da herkes sessiz bir kadin ölüyor butun turkiye sessiz asil sapiklik bu iste insanlarin nasil giyindigine patronu karisamaz makyajina işveren karisamaz memurlukta bile karisamazlar insanlarin kilik kiyafetine degil siddet gormesine tepki gostermelisiniz utanmiyosunuz o benden zengin fakirlessin benden asagida olsun calisirken bile rekabet icindesiniz o benden asagida olsun o fakir diye asagiliyosunuz siz kimsiniz insanlari sinif sinif ayiriyosunuz fesatlik kiskanclik cekememezlik rezalet ya herkes kendi hayatini yaşasa zaten ayni isyerinde calissan bile o aldigi parayla belki annesini tedavi ettirecek işe ihtiyaci var sen benim basima mudur olacak diye korkuyosun onun amaci yukselmek degil iste kalmaktir belkide siz kepaze insanlarsiniz yaris icinde olmak cok cirkince zaten artik akrabalik misafirlik kalmadi kimse kimseye gitmiyor gelmiyor senin evini aldigin gosteris icin aldigin esyalarina kimse merakli degil kimse kimseyle yarismak zorunda degil malinla mulkunle ovunme bir insanin lgbt bireyi olduguna bile karisamazsiniz bir insanin sadece siddet gormesine karisirsiniz maalesef dunyada basimiz belaya girmesin diye bitek siddete susuyosunuz konusmaniz gereken tek sey siddet ama siz ama siz haddiniz olmayan seyleri yargiliyosunuz surekli dedikodusunu yapiyosunuz insanlarin yuzune guluyosunuz yanlizlik bu devrin iki paralik insanlarindan iki paralik erkeklerinden daha guzel bisey ha hayatiniza gardiyan istiyosaniz bir erkekle sevgili olun cunku tek yaptiklari sey basta kendilerini iyi gosterip is ciddiye gelince pis yuzlerini gostermek oluyor kanmayin onu giyme onu yapma babammisin oglum babam bile karisamaz baski kuruyolar siddet kendini iyi gosteren erkek elde ettikten sonra kiskanmaya basliyor sonra tehditler cinayet en son küfür hakaret kavga dovus bir erkekle sevgili olacak kadar özürlü degilim cok şükür hepsi beyinsiz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Her şeyi normalleştirmeyin böyle şeyleri de özendirmeyin, konular bambaşka
lgbtye kurban ol sen utanmaza bak iki insan iki escinsel sizin ahlaksiz sapik toplumunuz istedi diye saklanarak yasamiyor artik escinseller istedigimi savunurum hadi ordan git hadi sayfami terket
ama Şu an cok daha kalabaliklar akliniz hayaliniz duracak kadar kalabliklar artik lgbt bireyleri saklanmiyolar ben escinselim diyolar ortalikta bagiriyolar bu bir isyan insanlari durdurmaya calistikca kiskirttiniz valla isterse annen bana bakip ozense kiz kardesin su yazilari okusa ozense umrumda olmaz ben senin ailenden buri ozenecek diye niye lgbtyi desteklemeyim ya da toplum bana kotu gizle bakacak diye niye fikirlerimi soylemeyim hicbi insan umrumda degil dusunceleride tek dogdum tek ölecem
homofobikligin tedavisi hadi ordan olup gidin tedavi olun allahin delileri özürlü engellileri milletin askindan yasadigi duygulardan rahatsiz olmak hastaliktir iki kadinin * rahatsiz olmak hastaliktir dunyada tek bitane escinsel olsaydi hakliydiniz butun escinsellermi hasta ruh hastasi deliler asil deli psikolojisi bozuk sapitik insanlar sizsiniz homofobik beyinsizler milyarlarca lgbt bireyi var bu devirde eskisinden daha güçlüyüz butun dunyayi escinsel yapacaz ruh hastalari korkun bizden bir insan tek basina iliski yasamaz karsilikli iliski yasiyor escinseller demekki escinseller kendilerine gore kendi duygularinin aynisini yasayan insanlarla sevisiyolar hayat birlestiriyolar demekki neymis escinseller duygulari konusunda yanliz degillermiz onlar gibi hissedeb milyarlar var normal olan kadin erkek iliskisiymis sen yasa ozaman * kodugumun mali herkes heteroseksuel olmak zorundami escinseller vardir kiyamet kopana jadar var olcak sevsende sevmesenizde kabul etmesenjzde yasaklamaya calissanizda bu lgbt hep olacak cunku askin cinsiyeti olmaz cinsiyetine degil sana asigim slogan bu kalbi guzel olsun insan olsun kadin kadinada asik olur yeterki mert olsun yeterki kalpler bir olsun escinsel insanlari 3 kisiler ayiramazlar escinsel insanlar kolay kolay ayrilmaz toplum din allah kitap polisler bile ayiramamis siz mi ayiracaksiniz iki escinsel asigi birbirinden yasakmi dinleriz biz