Oğlak burcu erkekleri neden bu kadar değişik dengesiz tavırlar içinde oluyor?

İkizler erkeğine dengesiz denilir ama kesinlikle Oğlak burçları çok daha beter ikizlere kurban olsunlar. Evet soru başlıkta yer aldığı şekilde Oğlak erkeği Bi samimi içten canımlı cicimli konuşup neden aynı zamanda soğuk konuşur ve neden aramaz yazmaz? Ben kendisine bir daha aramıcam aradığımda geri aramıyorsun rahatsız olduğunu düşündüm artık dedim. Senden rahatsız olmuyorum boş zamanımda aramadın ben bazen geri dönmeyi unutuyorm zaten uyuyorum falan dedi. Unutuyor musun tercih mi etmiyorsun dediğimde, seni tercih etmeme gibi bir durum söz konusu değil yazdı yani kendiliğinden zaten pek yazmıyordu ama konuştuğumuzda da samimiydi neden yazmaz anlamıyorum ve şu an bana karşı hisleri yok mu oldu çözemiyorum hisleri olduğunu söylemişti geldiğinde haber ver haberleşiriz demişti ama ben yazmadan o yazmadığı için 5 gündür yazmıyorum geldiğimi biliyor haber versem mi vermesem mi bilemiyorum yani çünkü gerçekten dengemi bozdu. Normalde şu an hiçbir şekilde ne zaman müsaitsin görüşcek miyiz yazasım yok ama görüşmemiz lazım. Madem soğuk yapacaksın neden hislerinle yaklaşıyorsun sonra dengesizleşiyorsun sinir olduğum şey bu insan net olmalı hiç yaklaşma kafa karıştırma böyle olmalı. Fikirlerinizi bekliyorum.
Oğlak burcu erkekleri neden bu kadar değişik dengesiz tavırlar içinde oluyor?