Bazı erkekler neden bu kadar dengesiz?

Kasım ayında sosyal medyadan tanıştığım biri vardı. Başlarda ilgiliydi sonra konuşmayı iki günde bir yarım saate indirdi. Ben bu durumdan rahatsız oldum. Sürekli oyun oynuyorum işim var diyip hal hatır sorup gidiyordu. Bu durumdan rahatsız oldum engelledim. Sonra engellememin yanlış olduğunu silmemin daha iyi olduğunu düşündüm. Kaldırır kaldırmaz da yazıyor. Engelleme diyor. Sürekli beni stalkladığını söylüyor. Bana dün şey dedi sen beni seviyorsun dedi. Çok saçma dedim. Yüz yüze görüşmüşlüğümüz yok. Birbirimizi tanımıyoruz doğru düzgün vakit geçirmedikte sevebilmem mümkün değil. Demek istediğim şu bana sürekli onu sevdiğimi söylemem için baskı yapıyor. Kendisi bana karşı hiçbir şey hissetmediğini dile getirip duruyor. Ben de kanka diyip durdum dalgasına sonra aşk sever misin dedi. Ben zaten aşk kadınıyım dedim o da keşke kankam olmasaydın diyip güldü. Sonra şaka tabi ki dedi neyse güle güle diyip gitti. Ben bu saçma tavırlarına anlam veremiyorum diyince bi sal beni ya dedi. Sürekli bana yazan kendisi salması gereken ben miyim o mu? Engelledim. Asla anlam veremiyorum ne istiyor benden nee? Yoklama denilen şey bu mu
Bazı erkekler neden bu kadar dengesiz?