Kocam onu aldatmisim gibi davraniyor ve surekli kalbimi kiriyor ne yapacagim ben sizce durumuda kimseye anlatmadim napicam ben 😒?

Merhaba 28 yasindayim evliyim 3 yasinda bi kizim 2 yasinda bi oglum var. Kocam benden yasca biraz buyuk ve varlikli ama ben farkli bi sirkette calisiyorum yinede.
Iş yerinde 31 yasinda biri vardi bekar kibar efendi bi insan is disinda ogle yemekleri haric pek konusmazdik bir gun bi hafta sonu parkta karsilastik yanima geldi sohbet ettik cocuklarimi sevdi falan aksaminada hatta gecesine diyim bugun guzel vakit gecirdim sizle cocuklarin cok tatli yazmis cevap yazmadim.
Ertesi hafta bigun hep birlikte tum sirket calisanlari aksam yemege cikalim dediler bende gittim orda yanimda oturdu baya konustuk ama flortoz degil beni eve birakirmisin yolun ustu dedi tamam dedim.
Eve geldim "yol bitmesin isterdim sohbetin cok iyi😊" yazmis aynen bu sekilde. bende ne demeliyim bilemedim dedim , oda bisey yazmadi sonra o kadar.
Eşim bu yazismalari gordu asiri buyuttu kavga cikardi baya sandalye falan firlatti yere, benim bogazimi sıkmaya falan yeltendi ama yapmadi, adami aradi bagirdi cagirdi yanlis anladiniz falan demis oda sonra geldi sirkete anlatti durumu onu işten cikardilar.
Şu an bana karsida asiri soguk mesafeli ayri yatiyor ne yapsam bilmiyorum sana yaziklar olsun dedi bende Şu an konusmuyorum ve ilgisizim sizce bu yaptigimda ben mi hataliyim yalniz canima tak etmeye basladi.😒
Kocam onu aldatmisim gibi davraniyor ve surekli kalbimi kiriyor ne yapacagim ben sizce durumuda kimseye anlatmadim napicam ben 😒?