+1 yılBir ilişkide en önemli şeylerden biri dürüstlüktür. Yine en önemli şeylerden biri ise sadakattir. Şimdi bir düşün ilişkinize soktuğun 3. şahıs güvenilir biri mi? Sırf sana zarar vermek adına bunu eşine anlatabilir mi? Ya da gözünü sana koyup bunu ailenle paylaşabilir mi? Eğer bu tarz bir tehlike yoksa anlatıp anlatmamak sana kalmış. Fakat böyle bir tehlike mevcutsa eşine kendin anlatman bir başkasından duymaması onu daha hızlı yumuşatabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnce b*ku ye sonra pismanim de bence git gururunla bosan adamcagizdan
00 Yorumla
Yanlışı yapıyorsan sonuçlarına da katlanman gerek.
Söylemezsen için rahat edecek mi? Onu da düşün.00 Yorumla
+1 yılHer aldatan pişman.. aldatana kadar aklın nerendeydi bacak arandamı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
olan olmuş şimdi önemli olan eşin nasıl bir insan söylediğinde nasıl tepki verir o önemli. eğer eşin asabi , sinirli bir tipse söylediğin an çok kötü olaylara sebebiyet verirsin. için rahat değilse ve söyleyemeyeceğin bir kocan varsa ya bu işe tövbe edip devam edeceksin ya da vicdanın kaldırmazsa boşanacaksın. tamamen karar sende biter. eşinide vereceği tepkiyide sonuçlarınıda sen daha iyi bilirsin. eğer eşin aksi ve sert birisiyse çok kötü şeylere sebep olursunki bu eşinede sanada çok daha ağır 2. bir darbe olur ve bir ömür çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kınamıcam öncelikle bu soruyu sprduysan anlatmak ve anlatmamak arasında çelişki içerisindesin...
Öncelikle pişmansan tövbe et lakin kocanı ömür boyu kandırmazsın unutma kusursuz bir şekilde saklanan sırlar bile bir zaman sonra ortaya çıkıyor ...
Vicdanın neyi söylerse onu dinle lütfen bence anlat hatta yaptığını pişman olduğunu bu yükle yaşıyamazsın...
bir kere harama bulaştıysan bataklık gibi dibe çökersin unutma...10 Yorumla
+1 yılBir söyle bakalım sonucu ne olacak merak ettim... siteye bak yaa sevgilisini, kocasını karısını aldatan aldatana... sebep de çok komik... cinsel isteksizliği yüzünden...
sonra derler ki bize neden evlenmiyorsun... böyle bir durumda neden evleneyim kusura bakmayın ama o... rsan aldatan bir nesil yetişmiş...00 YorumlaCinsel isteksizlik sorunu çözmek için ona yardım etmek gerekirse birlikte doktora gitmek yerine aldattın öyle mi? Sen o adamı hak etmiyorsun artık. Ayrıl. Zaten gerçekten sevmemişsin ki başkalarında huzuru aramışsın. Seven insan sevdiği için canını verir canını. Sen adamın canını yakmaya çalışmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Erkeğin cinsel isteksizliği olmaz, cinsel tatminini dışarıda yapıyorsa eve gücü ve isteği kalmıyordur. Dolayısı ile onun gözü dışarıda, senin dışarıda, evlilik formalite olarak kalmış. Bu bir heyecan değilse, evde de sorunlar varsa, çocuk da yoksa, ayrılık en doğrusu.
00 YorumlaYok canım söyleme o da soylemesin kim kime dum Duma çocuklarınıza da gösterin onlarda başkalarının altlarına üstlerine yatsınlar ne güzel ya lut kavmine döndü etraf
60 Yorumla
+1 yılSevgili gizli üye altatmanin asla masumiyeti yoktur ve asla bu asla meşru değildir fakat bu ilişkinizi bitirmeniz gerekiyor anlamında gelmez değer eşin demokrat ve insan haklarına bağlıysa birazda insan türünün bilinç ve sosyal psikolojisine yabancı değilse sana ruhsal anlamda sadakatin gereği olarak geri dönüşün için mutlaka bir şans verecektir eğer bu kriterler kendisinde var ise sevgilerimle
00 Yorumla
+1 yılAnnemde aldatildi ama namusuyla yasadi bu namusla iffetle alakali , sende iffette namusta yok. Git bosanma davasini ac adam senden kurtulsun namussuzluk abidesi
50 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım da erkekler hep boşan boşan boşan demiş. Bunu diyen erkekler siz aynısı yaptığınızda biz boşanma davası açacağız dediğimizde neden öldürüyorsunuz?
(Türkiye gerçeği)41 Yorumla
+1 yılHe soyle de seni de onu da bir guzel katletsin. Birak yapmissin bir sey deme ki tekrar yapabilecek firsatin olsun. Soylersen bir daha ruyanda bile goremezzsin. Isteksiz es de hic cekilmiyo yaaa :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aldatmadan önce bu isteksizliğin nedenini sorguladınız mı? Aldattığını söyleme ama boşanacağını muhakkak söyle bir defa oldu ise bence artık gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılSöyleyip adamı kahretme! ayrıl adam senden kurtulsun...
40 YorumlaNeden be kardeşim niye?
Ayrıl boşan o zman...
Soyleme eşine belki seni öldürür kafanı gözünü kirar belli olmaz...
Daha fazla devam etme boşan ne yapıyorsan öyle yap...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Bence hiç birşey söyleme al karşına konuş baktın olmuyor boşanma davası ac o zaman ne halt yersen ye söylersen kocana nafaka ödemek zorunda kalırsın benden sana tavsiye bu
00 Yorumla
+1 yılSöyleme gizli tut boşanmak istemiyorsan boşanmak istiyorsan söyle
30 YorumlaAksatmadan önce keşke kocanı n sağlığıyla ilgilenseydin tıp diye bir şey var sorunları olabilir yemin ediyorum senin gibi kadınlar yüzünden evlenmekten ve kadınlardan korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılBence söylemelisin.
Şöyle düşün bunu eşin yapmış olsa sana söylemesini ister miydin istemez miydin ona göre karar ver ne yapacağına.10 YorumlaBöyle şeyleri okuyunca nereye gidiyoruz diyorum...
Aldatacaksan evlenmiceksin
Evleneceksen aldatmıyacaksın
Çokmu zor?10 YorumlaBirdaha yapmiycaksan ve kocani seviyorsan söyleme. Ama sevmiyorsan söylede senin nasil bir b0k oldugunu ögrensin
11 Yorumla
+1 yılSöyleme. Evli kalman yeter. İhtiyacını karşılamışsın. bir şey olmaz.
20 YorumlaSöyle hatta boşasın seni. Hiç bir sebep aldatmanı haklı kılamaz.
20 Yorumlasen naptın ya. hiç pişmanlık duymuyor musun gerçekten.
20 Yorumla
+1 yılKocan seni tatmin edemiyosa bunu once onunla konus anlat cozum olmazsa ayril oruspuluk yapmamnin anlami yok pislik kadin
00 YorumlaSöyle de ağzını yüxünü dağıtsın.
Manyak mısın kızım?
bir halt yemişsin, gizli tut. Cinayet sebebidir bu03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO beni aldatırken iyiydi ben başkasının altına yatincami suç oldu
Gizli Soran+1 yılGebertemez gör ister benim gibi birini dövmek
+1 yılHaberlerde ölen kadınlarn çoğu böyleler işte aldatan sizi gidi siziler
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. söyleme ama boşan bir kere aldattın ikinci kerede aldatırsın aldatmalar kesilmez
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılGünahını kimseyle paylaşmak zorunda değilsin. Tovbe et. Bir daha yapma. Allah affetsin ne diyelim..
30 Yorumla
+1 yılSana zarar vermeyecek bir insan ise söyle ve boşan. Zarar verecek bir insan ise izini kaybettir uzaklaş ve boşa.
00 Yorumla
+1 yılMiğdesiz kadın
Söylemelimiyim diyor kocan aynısını sana yapsa napardın? Söyle ve boşanın sen mutlu olmayı hak etmiyosun10 Yorumla
+1 yılHangi kadın gidip söyler merak ediyorum? demekki söyleme cesaretin varsa kocanın önemsemiyecğini düşünüyorsun?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDefalarca yakaladım kaç kızla konuştu baktı izledi bunlar bana yetti bende bunu yaptim
- +1 yıl
İntikam aldıysan sana hiç bir şey kazandırmaz.. ama isteyerek yaptıysan bilemem.. ihtiyaç sonucunda.. söylersende suçlu sen olursun, belki yuvan belki hayatın kararır.. saygısı biten evliliklerin en iyi çözümü dostane bir şekilde ayrılmaktır😒
- +1 yıl
Senin yaotığın bir hata yüzünden eşinde gidip başka kadınla yattığını gelip itiraf etse.. düzelicekmisin? ya da nasıl kabulleniceksin?
+1 yılB*k varmış gibi erkenden evleniyorlar sonrasında olan bu... ne sanıyoe bu karı milleti evliliği bir anlasam
10 Yorumla
+1 yılO adama daha kocam diyebiliyosun yani? Ölmek istemiyorsan bosan direk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılaldattığın adamdan duyacağına senden duysun. bence söyle ayrıl ama çok sinirli bir tipse pat diye söyleme ayrılmak için bahane bul
00 Yorumla
+1 yılbir daha yapmiucaksan söyleme kotu sonuçlar dogurabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBugün sitede çoğu kişi şer. ef. siz. lik peşinde heralde!
10 Yorumla
+1 yılSoyle umarım terk edilirsin. Son pişmanlık fayda etmez.
10 YorumlaArada keşke yönetim kuralları esnetse de, ağız dolusu sövesimiz geldiğin de sövebilsek :) ( Ama sistem el vermiyor işte neyse )
00 Yorumla
+1 yılSöyleme. Anlık hormon coşması (östrojen) yaşamışsın. Keşke yaşamasaydın ama bir daha yaşamamaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemelisin tabii ki.. Aertık onun vereceği her karara da yapacağı herşeye de saygı duymalısın.. Büğyük hata yapmışsın ve bunu kocanın bilmesi gerekir..
00 Yorumla
+1 yılBana ole bisi solese karim evlendimde adamin kafasini popona sokar kadinida bosar sikayetci olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin, doğru ne kadar acı olursa olsun en yalandan iyidir. Sen sorununu eşinle paylaş, dile getir. Saygı çerçevesinde anlat, konuş. Nedenlerini ve sonuçlarını söylemekten çekinme. Güçlü dur.
00 YorumlaSöyle ayrılsın senin gibi birisinden iyilik yapmış olursun adama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yazık gerçekten eşine söyle ayrılmak istediğini herkes kendi yoluna bakmaya devam etsin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCocuk var ama
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım şakadır be... Ayrıl istediğine git evliyken diyecek söz yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. soyle tabı yoksa yarın ogrense daha kotu seyler olabılır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaşına ne dedin gel doktorculuk oynayalım mı? Hiç itiraz etmeden üzerine çıkmış. Bundan sonra hep ister en iyisi eşine söyle boşanin sonra Dr hemşire hasta devam et evciliğe.
00 YorumlaUtanmadın mı ya, gerçekten böyle şheyleri okurken ben utanıyorum
Tövbe et, sonrada boşan10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Söyle oda seni aldatmıştır kızgınlıkla oda sana söyler
00 YorumlaAldatmak kul hakkına girer söylemen lazım aldatan insan karaktersizdir.
Söylersin boşarsada haklıdır.00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsn evliliğini kurtarmak için birşey yapmyosa seni düşümüyosa iyi olmuş ama sen konuşup çözüm aradnmı? O halde bşi yapmadysa iyi yaptn
00 YorumlaBunun sonunda ölüm var. Emin ol en rahat erkek bile böyle bir durum karşısında kendini kontrol edemez. Onu aldattığını söylemeden boşanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler aldatıyor ne yani kadınlar insan değil mi?
530 Yorumla- +1 yıl
Haklıysa aldatmada kadın haklıdır durup duururken aldatan her zaman hasta ruhludur bence
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Haklı demiyorum hep erkekler aldatarak biraz siz yaşayın o korkuyu
- +1 yıl
Benim dedğimi anlamadınız sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Anladım kadına haklı demiyorum ama siz bile daha en ufak boşlukta başka birini bulup ihtiyaçlarını larşılayınca sorun olmuyor ama kadın yapınca sorun oluyor kusura bakmayın ama bazı şeyler karşıklı öyle düşün
- +1 yıl
bir relax:)) önyargın var felaket:) ben dedimki aldatma hususunda kadın haklıysa evli bile olsa doğrudur adam haketmiştir erkektede kadında da bu böyle:) ama durduk yere zevk içn aldatanlar var o hastalık kabul edilemez
- +1 yıl
Ben evli olsam bu gibi durumlara izin vermem kendim asla yapmam karıma sahip çıkardım
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Hak eden ediyor ama kadın olsun erkek olsun varsa içinden aldatır o dediğim şey senin için değil toplum için
- +1 yıl
Yani cinsel sorunumuz varsa
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Çok saçma buluyorum bir erkekle cinsel hayatın sınırlandırılması
- +1 yıl
Hak eden aldatılır etmiyeni aldaran hastadır tedavi edilmedi net oldumu?
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü tedavi olsa neye yarar varsa içimden yine fırsatını bulur o kişi
- +1 yıl
Ya öyle biriyse boşan diyorm ne hali varsa görür:)
- +1 yıl
Kadın erkek bir cinselliktede hayattada
- +1 yıl
Ayırmam
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü ben bir dakika bile çekmem önlerini çekenler mazoşist salağın tekidir gözümde
- +1 yıl
Aynen boşa gitsin :) aldatan biriyle işim olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Evlenip bu devirde de kendimi köle yapamam kaynana dırdırı görümce dırdırı akraba dırdırı çocuğun bitmek bilmeyen istekleri kocanın istekleri evi temizle kaynana ya güzel gözükme onun istediğim gibi olma. Ulan ben kendim için yaşıyorum onlar için mecbur ske ske kabul edecek beni değiştirmeye felan hiç gelemem ama kuzusu ile basarım tekmeyi daha birde annesi yanında beni ezilmeye kalkcak valla o kişi pek canlı çıkmaz sinirlendim...
- +1 yıl
Hahaha alemsin:)) sohbet edelim istersen dertlisin anlaşılan:) senle aynı düşünüyoruz bu gibi şeyleri:))
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Yok valla değilim öyle birşey olursa basarım tekmeyi biraz dik kafalıyım 😂😂😂
- +1 yıl
Belli dik kafalı olduğun:)) izmirlimisin sen
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü hayır 😂😂😂
- +1 yıl
Kaç hakkım kaldı :))
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Sinopluyum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBurcuö boğa alçalanım akrep 😇😇😇
- +1 yıl
İyimiş tahmin etmeliydim inatcısnda karadenizlilr öyledir:)
- +1 yıl
Hem boğa hem akret oww:))
Cevap sahibi+1 yıl@Bir_yazgünü Evet ondan sanırım 😂😂😂
- +1 yıl
Helal belaya çattık desene:))) yazarsan sohbet ederiz
Birşey söylemeden ve birşey istemeden boşan
https://youtu.be/I8GzlpqgsSQ00 Yorumla
+1 yılMadem çok istekliydin kocanın kucağına atlasaydin utanmadinmi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE artık kocan o olmadığına göre mahkemede işi bitirme vaktin gelmiş. Bunu erkekler yapınca da aynı, aldatacaksanız boşayın, kimse evlenmek zorunda değil. Evli kalmak zorunda da değil.
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmışsın hemen söyle biz cenazeye hazır dururuz
00 YorumlaSöylemelisin böyle şeyler yapacağına ayrılıp yapmak en iyisi mutsuzdan istemiyorsan bosan
20 Yorumlasöylede seni kessin sanırım ölmek istiyon. Sus olan olmuş.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKb. Ölen o olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soyleme benim esimde senin gibi isteklibolsa keske bende senin gibi birni bulsam aldatcam hakediyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyleme ama birdaha da yapma o arkadasindan da uzak dur kocana haksizlik yapma
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen dogru bulmuyorum yanlis birsey yapmis kendim de yapmam ama soylese karsi tarafta uzulecek birdaha yapma dedim zaten
Cevap sahibi+1 yılOda dogru aldatir muhtemelen yine
- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne