Eşimi internet ortamında aldattım. İşin kötüsü mesajlarımı kayınvalidem, görümcem ve oğlum da gördü. Büyük pişmanlık yaşıyorum, bu konuyu eşime açıp açmama konusunda kararsızım. ben 12 yıllık evli, iki çocuk annesi bir kadınım. Eşimi chat’te aldattım, şimdi çok pişmanım.
O kişiyle konuşurken aslında eşimi aldatmak istememiştim ama sözlerine kandım, bir türlü kendimi ondan uzaklaştıramadım.
Görüşemeyeceğimizi, bunun asla olamayacağını söyledim, beni rahat bırakmasını istedim ama bırakmadı. Ben de kendime onunla konuşmaktan alıkoyamadım işte...
Eşimi gerçekten çok seviyorum, buna rağmen nasıl böyle bir gaflete düştüm bilemiyorum. Şimdi çok pişmanım.
O kişiyle bir 6 kez yüz yüze geldim, 5 kez ilişkiye beraber olduk.
En kötüsü, mesajlarımı oğlum ve kayınvalidem gördü, daha sonra da görümcem. Oğlumun karşısında konuşamadım bile. Zaten anlatsam anlamaz, çok küçük daha.
Kayınvalidemle konuştum, pişman olduğumu, o kişiyi aslında hiç sevmediğimi söyledim, beni affetti.
Ancak “Keşke olmasaydı” diye söylendi.
Nasıl yaptım böyle bir hatayı anlamıyorum, içimdeki pişmanlığı bastıramıyorum.
Görümcemle ise hiç konuşamadım, yüzüm yok çünkü... Bakışlarını gördükçe kahroluyorum.
Eşime de hiç kıyamıyorum. Acaba ona söylesem nasıl karşılar...
Söylemeli miyim, ondan da emin değilim, bir yandan ya benden ayrılırsa diye korkuyorum.
Kimseye derdimi anlatamıyorum, aklımı kaçıracağım. Bana yardımcı olun
O kişiyle konuşurken aslında eşimi aldatmak istememiştim ama sözlerine kandım, bir türlü kendimi ondan uzaklaştıramadım.
Görüşemeyeceğimizi, bunun asla olamayacağını söyledim, beni rahat bırakmasını istedim ama bırakmadı. Ben de kendime onunla konuşmaktan alıkoyamadım işte...
Eşimi gerçekten çok seviyorum, buna rağmen nasıl böyle bir gaflete düştüm bilemiyorum. Şimdi çok pişmanım.
O kişiyle bir 6 kez yüz yüze geldim, 5 kez ilişkiye beraber olduk.
En kötüsü, mesajlarımı oğlum ve kayınvalidem gördü, daha sonra da görümcem. Oğlumun karşısında konuşamadım bile. Zaten anlatsam anlamaz, çok küçük daha.
Kayınvalidemle konuştum, pişman olduğumu, o kişiyi aslında hiç sevmediğimi söyledim, beni affetti.
Ancak “Keşke olmasaydı” diye söylendi.
Nasıl yaptım böyle bir hatayı anlamıyorum, içimdeki pişmanlığı bastıramıyorum.
Görümcemle ise hiç konuşamadım, yüzüm yok çünkü... Bakışlarını gördükçe kahroluyorum.
Eşime de hiç kıyamıyorum. Acaba ona söylesem nasıl karşılar...
Söylemeli miyim, ondan da emin değilim, bir yandan ya benden ayrılırsa diye korkuyorum.
Kimseye derdimi anlatamıyorum, aklımı kaçıracağım. Bana yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer