AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Benim eşim de öyle ama sadece söz konusu ben olunca o gerektiği yerde tek başına ailesine gider oda Ben çalışıyorsam veya sadece kadınlar toplanacak sa ama ben hiç bir zaman tek başıma aileme gidemem gidilecek se birlikte gidilir 18 yıllık evliyim daha bir defa kahveye okey oynamaya gitmişim onuda burnumdan getirdi hadi neredesin diyerek bence bu evlilik değil daha doğrusu evlilik kavramı bu değil bi sal beni kadın ya.
Yeni evlisiniz herhalde öyle bile olsa çok abartmışsınız
Zamanla öfkelenebilirsin. Bence uzman bir psikoloğa gidin. Aile ve çift terapisi eğitimi almış olana özellikle.
Benim evliliğim böyle değil.. İkimizde birbirimize saygı duyarız. Ancak benim babam böyleydi. Okurken bile sinir oldum o yüzden...
Al benden de o kadar. Benim de babam böyle. Dışarıda bir markete gittiğimi öğrensin hemen arardı. Cidden acayip sinir bozucu bir durum hele ki özgürlüğününe düşkün biri için.
Hayır benim babam beni hiç kıskanmazdı. Karışmazdı. O anneme çok düşkündü. Hatta bazen bizden bile kıskanırdı annemi. Annem onun yüzünden hiç sosyal biri olamadı..
Yaaa 1 yıllık evlisin ve ilk başlarda sürekli birlikte olmak istemek, birlikte bir şeyler yapmak istemek normal bence🙄 cok bunaliyorsan tatlı dille söyle ya da bir örnek göster bu durum ve açtığı sonuçlarla ilgili
Birlikte olmaktan kastın seks mi
Bir kaç seneye durulur merak etme ilk zamanlar öyle olur
Hayır tabikide herkesin kendine özel alanı olmalı kimi zamanlarda. Bu şekilde çok yıpranırsınız ve bağlar git gide kopar ayrı zaman da geçirmelisiniz.
Bu durumu konusabilirsiniz esinizle. Bu sekilde bir yerden sonra hersey monotonlasip sikilacaksiniz birbirinizden
Çok fazla yan yana gelmek aradaki sevgiyi zamanla sıradanlaştırır biraz ayrı kalmanız daha iyi olur her gün her saat aynı yüz sıkıcılaşır.
değil ama ilk başlar böyle kıskanabilir acaba burcu ne
Akrep
hmm çok ilginç bence onla ufaktan konuş falan diyeceğim ama bilemiyorum biraz sabret bazen böyle olabiliyor çok kıskanabiliyoruz bu da karşı tarafı maalesef bunaltıyor..
Tam duygu insani akrep ayrica cok kiskanctir belki de ondan senk birakmiyor
@Naz503 olabilir aslında
Benim gibi erkeği de kadınlar itici ve midesiz bulur... Işte türk kadını böyle çelişkilerle hayatını yaşar gider.
Tum evliler boyle degil. Konusup cozum bulmaniz lazim.
Yarında kocam ilgilenmiyor diye şikayet edersiniz. 😃
Yeni evlisiniz sanırım cicim ayların da böyle oluyor sonra azalır o
Her evlilik böyle başlar. Sonra düzene oturur. Allah başka dert vermesin.
Ne güzel işte seninle vakit geçirmek istiyor Okey e bi alışırsa o zaman anlarsın kıymetini
İyi çözdü isen sen misin eksi veren?
Hayır
İyi sevindim çözülmüş ne güzel kıymetini bilin birbirinizin
Hakkettik çok şükür
İyi sevindim
Benm kendi fikrim eşini dinle sadece buradaki haydar dümenlere de güvenme kadını adam gibi adamlardan boşatırlar. (eşinin değerini bilmezsen üzülürsün)
Ne boşanması salak değilim ben
Abla bilmiyorum da ben mesela sevgilimi çok seviyordum her zaman onla gezmek onla eğlenmek istiyordum
Zamanla alışırsınız ve sosyal çevrenize takılırsınız
Evlilikte bazi kisitlamlar okabiliyor örnegin gecmisteki yaptiklarinizdan odunler veriyorsunuz.
Genel olarak böyle. Öyle olmayanların sonu genelde aldtamayla bitiyor.
Çoğu evlilik böyle maalesef. Bir de bekar arkadaşlarınla buluşamazsın saçmalığı yaygın.
Evlikte 5 yıl çok önemli bence taşların oturması için
Bence sizinki farklı biraz. Kendine ayit alanında olmali
En özel alanın KS olabilir bak bi de bu yönden düşün.
Al sana tipik bir evlilik daha işte baştan bunu konuşmanız bunlar olmaz
Belki seni çok özlediği ve seni çok sevidiği için yapıyordur bunu uygun bir dille anlatabilirsin ona
Konuşabilirsin esinle seni sevip deger veriyorsa seni anliyacaktir.
Valla evli olupta yurt dısına karısını bırda bırakıpta giden gordum
Offf sevgiliyken bile ayrılma sebebim olmuştu. Evlilikte düşünemiyorum...
Keşke... Evlenmeden önce bu detayları görüşseydiniz...
Engellemek yanlış bir şey herkes özgürdür isteyen istediğini yapabilir
Allahım neden bana böyle eş vermiyosunda istemeyene veriyosun.
Sen merak ettme sanada verır🤣🤣🤣
Bir süre sonra çok sıkıcı olur gibi insanın arkadaşlarına da ihtiyacı var. Ben de evli olup bi de aynı yerde çalışanları çok sıkıcı buluyorum.
Sırf bu yüzden kocamın asker olmasını ve sürekli evde olmamasını istiyorum
O kadar da değil ya
Benim ki o kadar
Neden evlenme o zaman
Kocan gidincede uzun bir süre belki aldatacaksın arkadaş ayağına erkek arkadaşım eve geldi bilmem ne
@MachineS_ yani bu zamana kadar hiç aldatma isteğim olmadı, yüksek libidolu birisi de değilim zaten kocam dışında kimseyle ilgileneceğimi düşünmüyorum
Neden evden gitsin istiyorsun
@MachineS_ çünkü sürekli birlikte olmanın iyi olduğunu düşünmüyorum böyle olunca hem özlersin hemde sıkılmazsın
Zor valla durum böyle olunca da iki tarafta çok çabuk sıkılır birbirinden
Evliler bu sıcakta nasıl başkasıyla aynı yatakta yatabiliyorsunuz?
Botan bi iş valla ben ona karışmam oda bana karışmasın abi tamamiyle özgürlüğü almak sıkar insanı
maalesef evlilik özel alanı daraltıp çiftleri kendi içine mahkum eder.
Hayır özel alan bırakmalı. ayrı da bir hayatınız olmalı bunu konusmalısın yoksa ayrılığı düşünmen uzun sürmeyecek
Cogu evliler böyle değil kesinlikle. ancak bu tür şikayetlerle gelen kadın danısanlarım hala var. pskilogum
Demek ki yeterince doyuramıyorsun... daha çok ver bıktir iyice bak nasıl alan... açılır
Ya olabilir eşin de biraz seni rahat bırakması lazım
Sana düşkğn işte güzel olanda bu değil mi zaten
Aldatsa daha mı iyi olur
Neden sürekli iki uçlu düşünüyorsunuz sürekli beraber olmak bağımlı olmak normal değil
Hayır etrafta bolca aldatıp kol gezen kocalar varken seninki çok batmadı gözüme ondan
Ortak arkadaşlarınızla hep birlikte çıkabilirsiniz ayrıca bu süreçte eşinize yeni hobiler bulup onu sosyalleştirirseniz güzel olur konuşarak anlaşamıyorsunuz belli ki
Aynen haklısın birazda olsa kendinize zaman ayirmaniz gerekiyor
Eşin fazla kısıtlamacıymış
Kadınların normalde en çok sevdiği erkek tipi ama?
Fazlası da işte böyle bezdiriyor. Konfor alanları olmalı iki kişinin de...
Düşündüm Tam bişi yazcaktım taytlı bi hatun geçti unuttum mk ne yazcamı😁😁😁
Güven problemi sağlamıyorsunuz. Bekar yakışıklı görünce tav oluyorsunuz. Sonra birlikte oluyorsunuz. Sonra neden özel alanım yok diye başlıyorsunuz
Kişi kendinden bilir işi diyorum
Kişi kendinden bilir değil. Bu karakter meselesi.
Eşin seni seviyor seni kıskanıyorsa değerini bil.
Her şeyin bir sınırı vardır boğmaya gerek yok soruyu doğru dürüst okumadığında belli eşim beni kıskanmıyor sadece sürekli sürekli yanında istiyor ve aynen de lafımı iade ediyorum kişi kendinden bilir işi ben evlendim erkek iş yakışıklıymış işim olmaz o bekarların işi sadece sık boğaz edilmek istemiyorum
Soruyu okudum zaten başka yönden yazıyorum.
Senle vakit geçirmek istiyor. Arkadaşlarıyla geçirmek istemiyor olabilir. Sen ilgilenmez isen aldatmaya gidebilir.
Evliliğinin kıymetini bil en azından benim gibi 1.5 aylık evliyken boşanmıyorsun.
Neden boşandın
Bu evliliğin sonu kötü. Bunlari bize değil kendisine sorman lazım. Bunlari bile konusamiyorsaniz neden evlendiniz?
Değildir seninki biraz fazla arzuluyor seviyor seni senden başka aktivitesi yok
Hayır benim etrafımda gördüklerim böyle değil
Tüm evlilikler böyle değil senin evliliğin hem sıkıcı hem maroton olmuş
Bence ona ne hissettiğini şöyle eminim anliyacaktir
Seni yapacak lar diye korkuyordur ve seni korumak için yapıyordur
Düzgün konuş
Ne yapabilirim bu kadar mantıksız bir davranışa böyle cevap verdim
Değil tabi o senin eşinden kaynaklı iki tarafında kendine ait vakti olmalı
Kocan arkadaslariyla bara takilmaya gitsin. O sirada sen de arkadaslarinla kahve icmeye git. Uyar mi
Ay valla ben olsam hemen boşanırdım. Özgürlük benim kırmızı çizgim ona müdahale edenin kafasını koparırım.
Bu mu özgürlük?
Evlilikte her iki tarafın da kişisel alanı olmalı bence. Yoksa yürütmek çok zor.