Evlilik böyle mi? Hiç özel alanım olmayacak mı?

Neredeyse bir seneye yakın evliyim eşimi çok seviyorum ama ikimizinde hiç özel alanı yok. Eşim saat 10’da uyuyor benim de o saatte onunla yatağa gelmemi istiyor. İşten çıkıyor arıyor çıktım buluşalım diye. Ondan başka hiçbir çevrem olmasına müsaade etmiyor. Arkadaşlarımla iki saat bir yerde kahve içeyim diyorum surat asıyor benim de keyfim kaçıyor geri yanına gidiyorum. Arkadaşlarınla oyun oyna bir yere git diyorum istemiyor beraber olalım diyor. Eşimi seviyorum ama birbirimizi çok çabuk tüketiyoruz gibime geliyor beni çok sıkıyormuş gibi ikimizinde birbirimizden başka aktiviteleri olmasını istiyorum tüm evliler böyle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir çoğunuz yanlış anlamış soruyu. Olay cinsellik ya da kıskanmaktan kaynaklı kısıtlayıcılık değil. Bir çocuğun annesine güvensiz bağlanması gibi bir şeyden bahsediyorum. Eşim kıskanç değil sadece tüm ilgimi tüm alakamı ve mesaimi onunla harcayayım istiyor. Her ne kadar kulağa bazıları için hoş gelse de uzun vadede insanı sıkıyor sosyalleşmek ve iletişim kurmak gerek. Ben demiyorum ki erkek arkadaşlarımla dışarıya çıkayım telefonu kapatayım bazıları konuyu böyle anlamış
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar çözdük problemimizi
Evlilik böyle mi? Hiç özel alanım olmayacak mı?