AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
bunu onunla guzel bır dıle konuştunmu
Evet çok kez konuştum sonuç değişmedi
vefk yaptır
Anlamadım o ne
yanı bır nefı sıhırı ışlem
İnanmıyorum bu tarz şeylere
anladım pskologdan yardım alın
Yoğun sevgiden kaynaklanıyor
Twitterda no context Kızlar Soruyora çıkmışsın bu arada.
Sayfa kullanıcı adı ne?
@MachineS_ link atar mısın?
Sayfa adını bilmiyorum ki söylememiş arkadaş
@MachineS_ buldum ben
İsmi nedir?
@MachineS_ ismini yazmış zaten onu yazınca çıkıyor
Kullanıcı ismini atar mısın çok var öyle sayfa
Cidden bir sürü sayfa var öyle bir isim yazamadınız gitti kullanıcı adı istedim sadece
@MachineS_ no contex KizlarSoruyor
kusura bakmayın yeni gördüm @kiizlarsoruyor ismi bulabilirsiniz.
Bende ararken buldum cidden atmışlar neden ki anlamıyorum artık soru da mı soramayacağız gerçi hep pembe hesap atmışlar da
@MachineS_ girip baktım ama kötü bir şey dememişler cidden ya çok aptalca şeyler atıyorlar ya da gündem olmuş şeyler
Cicim ayları bunlar bebek sonra çok ararsın
Abla ayrıl ya adam daha iyisini bulsun evlensin sende özgür özgür gez. Orta yol bu
Soruyu yanlış anlamışsın yaşına veriyorum
Abla kocan özgürlük diyip bayan arkadaşlarıyla gezmeye sohbet eğlenmeye gitse hoşuna gidermi?
Ya oha ama güncelleme de bile belirttim bu kadar mı anlamamak için ısrar edilir? Ben haftada bir kez en gazla iki kez iş çıkışı arkadaşlarımla kahve içmek istiyorum içlerinde erkekte yok bu özgürlük değil bu sosyalleşmek ikimizin de tek gördüğü iletişim kurduğu insan birbirimiz olmamalıyız bu sevgiyi evliliği erken tüketir
Arkadaşların baĞyan sa sıkıntı yok. Ama senin o kankilerin gel bi çılgınlık yapıp şu erkeklerle takılalım derse yoldan çıkarırlar seni sonra kocana boynuz takarsın. Bi arkadaşımın arkadaşları yüzünden evliliği bitti ben bile yüzüne bakmadım onun sonra kocası gidince arkadaşlarıda bunu bıraktı kaldı bu böyle süürtttük oldu
Kişi kendinden bilirmiş işi benim çevremde ben de düzgün insanlarız senin çevreni bilemem bir kahve içme ile koca aldatılıyorsa gidip kendini öldürsünler
Evliysen diğer erkekler ile iş dışında hiçbir bağlantın ya da aktiviten olmayacak abla. En çok ta düzgünüm düzgünüz diyenler yamuk çıkar yamuk yapar herkezin içinde bir şeytan yatar senin içindeki şeytanı alevlendirip sağa sola kiss kiss attırmasınlar diye söylüyorum ablacım
Dedim ya kişi kendinden bilirmiş işi diye seninki o hesap demek ki kendine güvenmiyorsun herkesi de kendin gibi sanıyorsun benim aklımın ucundan bile geçmez geçmedi böyle şeyler. Eşimi seviyorum ona değer veriyorum kendime de saygım var aşağılıkça haraketler yapacak değilim cahilliğini yaşına ve eğitimsizliğine veriyorum doğru düzgün cümle kurmayı bile becerememişsin bu arada erkeksin eminim
Hepsi değil senin ki pasif 🥳
Konuşmalısınız böyle yürümez.
Evli olmanız yapışık ikiz olmanız demek değildir.
Sanırım sen ayrı dü yalarda eşin ayrı dünyalarda
Bu sorunun çözümü gayet kolay
çok sıkıcı bir evlilik
isin zor ne diyeyim haklisin isyan etmekde
Boşalın Bence. Böyle Evlilik Olmaz.
Boşanın*
😂🤣
Güven probleminiz var
Olayların farkındasın. İpleri eline almaya çalış.
Nasıl?
Gerekli gibi göster. İş güç vs gibi. Ona güven ver. Genç olman onu endişe ettiriyordur. Gönlğn falan kayar gibisinden.
Cok dogru yazmissin
bence bu kadar sıkmaca olmamalı...
eşin abartmış biraz
eşinle konuş
adam seni seviyor işte
Allah sabir versin
Sdkfkfkfkfkfk
Knk mal aw kızın derdine bakar mısın ya😂
Iste
Aldatmasından iyidir kanka
eşin klasik türk çomarı. hata yapmışsın.
Çomar ne alaka?
kıskançlık, özgüvensizlik tam çomar hareketleri
Kıskanç ya da özgüvensiz değil olay benim terketmem başkasına kaymam değil sürekli sadece beraber olalım istiyor
onlar değilse kudurmuş o zaman başka seçenek kalmıyor
Sürekli sevişmek istemiyor sürekli beraber takılalım istiyor anlayamadın
senden önce asosyal biri miydi kocan veya ailesiyle falan ayrı mı yaşıyordu bir şeyleri eksik kalmış demek ki..
Hayır asosyal değildi eşim Türk bile değil evlendikten sonra çok değişti çok ilgi istiyor onun uykusunun geldiği saatte yatağa gidiyoruz bensiz gitmiyor sürekli beraber olalım istiyor ailesi ile de bir problemi yok. Evli değilken arkadaşları ile çok aktifti şimdi de arkadaşları ile çok çıkmak istemiyor arkadaşları benim etkilediğimi düşündü başta ama sonra bana hak verdiler
eşinin burcu boğa mı?
Akrep
garip. akrepler eşlerine çok bağlı olmaz aslında devamlı yeni zevkler, yeni tatlar ararlar. cinselliğe de en düşkün burçtur kendisi. cinsel yaşantınız nasıl?
Orada bir problem yok sadece sosyal olarak sıkıntılarımız var
ona istediğini ver bence biraz sen daha da yakınlaş ona bıksın senden kendi kaçar zaten sonra evden :d
Daha ne kadar istediğini vereyim😂
ben de evliyim 1,5 sene oldu ama bizde durumlar çok farklı. ikimiz de özgürlüğümüze fazla düşkünüz. o da çalışıyor zaten. bekar gibi yaşıyoruz ama evliyiz öyle anlaştık öyle de devam ediyor hiçbir sıkıntımız yok şu an.
Ben o kadar da istemiyorum
şu an nerde, ne yapıyor onu bile bilmiyorum sana öyle diyim, kıskançlık gibi bir hissiyatım hiç olmadı doğuştan alınmış gibi sanki. devamlı yan yana yaşadığımızı düşünemiyorum bile 2. gün evden kaçarım ben.
oluyor ya bizim böyle değil
Arkadaşın kim mesela
İş arkadaşlarım eski okul arkadaşlarım falan
Eşini kurma memnun et
Ediyorum zaten sıkıntı o değil
Nedir sıkıntı olan
Baskinligini arttirip bunu saglayacaksin
Nasıl biraz daha açar mısın?
Evli falan deglim sadece eski kiz arkadasimla 3 ay ayni evde kaldim ve bu sorunu yasadik galiba acilacak birsey yok o baskinki surekli zamanini onunla gecirmeni istiyor sende sozunu gecirip birazkitap vs seni yalniz birakmasini istiyeceksin istemiceksin yalniz kalacagim deyip seni rahat birakmasini saglayacaksin bence zor olmamali bu
O zaman çok bozuluyor problem o işte
Ozmn vere bilecegim bir tavsiyem yok uzgunum.
Her anın özel
?
adam bi doysun sana sonra ararsın zaten
Fazla vıcık vıcık olmuş sizinki
Sonuç ne oldu şimdi?
Yakaladigin yerde o zaman
çok aahiplenmis
Bir terapiste gidin yoksa kötü sonuçlanır
Konusma sansn yok mu
Allah yardımcınız olsun
Böyle yürümez
Başlangıç böyledir bir süre sonra normalleşme olur
olmaz
sev bırakma
bu hayatı sen seçtin.
İşte bunlar yüzünden evlenmicem
Bu yüzden boşandım
Haahahahahhaha kaç yaşında evlendin de kaç yaşında boşandın 😂😂😂
Millet hızlı senin gibi mi hahahagaga
@OmenTonrimDidim aynen ha ben geç kalmışım
Hahahaahahah. )
Bksver devam
Aynısını yaşıyorum
Yaşlarınız kaç?
27 ben 32 eşim
Eşin Türkeş normal o kadar kıskanç olması
Değil
Nereli
İsviçre
Kaç yılık evlisiniz?
Pardon yazmışsınız zaten
1 sene olacak
Eşin seni kaybetmekten korkuyor olabilir. Eskiden Aldatılmış olabilir bu yüzden sen onu aldatıp terk edersin gidersin diye de korkuyor olabilir. Belki de bütün vaktini seninle geçirmek istiyor
Yöntemi biliyosun
Anlamadım?
Yaz
Yazamam buradan sordum işte
ayril bence
Maalesef
Evet öyle
hayalimdeki evlilik
Nasıl
işte böyle sürekli benle olsun sıkılınca kavga etsin
Çok yorucu
ama sevgi dolu
Sevgi sıkmadan da verilebilir sürekli beraber olalım Yanyana olalım istiyor
enişteye çok çok selam söyle sonunda ruh ikizimi buldum hem başkaları kocam ilgi göstermiyo diye dert yakınır sen bulmuşsun bunuyosun ayrıca atmış yaşına gelsende bu ilginin dewam edeceğini bil
Yuhh o kadar da olmaz herhalde
yüksek ihtimalle sarılarak ya da çok yakın uyuyodur evdekileri el şakaları bile bıktırır çimdiklemeyi sever
eğer bunlarda eniştede varsa kesinlikle benim kafadan atmış değil seksen sene geçse değişmez
Çok sıkarak uyuyor normalde biri ile Yanyana bile yatamam ama alıştım gece mazallah tuvalete gitmem gerekse engel aşmak zorundayım çok sıkıyor ona neyse ki alıştım. peki neden böylesiniz sen neden böylesin ve eşim neden böyle mesela?
valla tamamen içgüdüsel bilimsel sayılır mı bilmiyorum ama dayımın anlattığına göre dedem de aynen benim gibiymiş 70 yaşında bile ölmeden hemen önce bile anneannemle sarılarak uyumuş bende şu an bile yorgana veya yastığa sarılmadan bir gece bile uyuduğumu bilmem hatta bi gece denedim kesinlikle uyuyamadım
Anladım ne yapalım en kötü günümüz böyle olsun dövmesinden aldatmasından iyidir
sen aldatmazsan veya ilgisiz davramazsan birazda suyuna gidersen dört dörtlük değil on onluk bi kocan var
Ne aldatması daha neler. Ben sevmesem bu kadar uğraşmam. Ayrıca onun dışından hiçbir erkeği erkek olarak bile göremiyorum
aldatmazsan derken sen aldatmasından iyidr dediğin için dedim
ama burdan belli oluyo ki sende çok alıngansın yani oda sana katlanıyo
Hayır yanlış anlaşıldım eşime güveniyorum kendime de. Sadece buradaki çoğu kişi aldatıldığını falan söylemiş onlar ile kıyaslama yaptım
bana pek öyle gelmedi ama hadi öyle olsun
Bende mi yanlış anlamışım?
Nasıl özel
olmıcsak
Bunun sonu hayrola
Öyle olmalı işte