Selam dostlar! Bu zamanda gerçek sevgiyi ve aşkı bulmak hiç kolay değil. Çoğu kez insanlar yaşadıklarının gerçek sevgi mi yoksa başka amaçlar taşıyan göstermelik bir sevgi mi olduğunu ayırt etmekte zorlanıyor. Bazen de ince detaylar sayesinde; eğer aşktan gözünüz kör olmadıysa, karşınızdaki kişinin sizinle paranız, malınız ya da mülkünüz için birlikte olduğunu fark edersiniz. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız?Allah hepimizi paragöz insanlardan korusun...
Sevgilinizin sizinle paranız için birlikte olduğunu fark ederseniz ne yaparsınız?
Onu paramla tokatlarım :D Şaka bir yana zengin olmanın en kötü yanlarından birisi. İnsanların yanında sadece paran ya da statünden ötürü durması. Evlenmediğin sürece sorun değil gerçi. Bir kadın senden aşırı pahalı şeyler beklemiyor , istemiyor , sen yemek aldığında daha sonraki içecekleri o ısmarlıyorsa para için yanında duran birisi değildir demek oluyor.
Dostum bir de sevdiğin insan olunca para yedirmişim diye düşünmüyorsun ki. Onunla güzel vakit geçirdiğin bir araç sadece aklına bile takılmıyor. Bir erkekler ne kadar masumsak kadınlarda o kadar masum diyerek olumlu bir eleştiri yapayım.
İnsan ne yaparsa kendine yakışanı yapar. Kişi bir insana nasıl davranıyorsa o, onun görmek istediği şeydir. İnsanın sevmeleri, nasıl sevilmeyi beklediğini anlatır. Bir aşkın içinde bu sevmeler anahtar gibidir. Her kapının da kendi anahtarı vardır. Her zaman doğru anahtar doğru kapıyı açmaz, ya da her doğruluk kapısı sanılandan doğruluk çıkmaz... insan bunu farkedince kendini kalbine kilitler hırsızlar girmesin diye. Ama anahtarı da elinde tutmalıdîr. Hırsızın elinde gönlün anahtarı varken kilitli kapı ardına saklanmak elbet çocukçadır...
Sözün özü beklentileri bizim beklentilerimizden farklı olan yardan uzak durulmalı, kişi kendini ondan almalıdır. Yoksa kendi kalp soygununa gönül rızası vermiş olur...
Üzülürüm mahvolurum çok sevmişsem değer vermişsem kötü olurum baya ama onu denerim bakarım hiç birşeyim yokken de yanımda mi değilse zaten sevmiyodur yol vereceksiniz erkekler size diyorum arkadaşlar en çok siz maruz kalıyosunuz bu tarz hem cinslerimden kendinizi koruyun duyar kasmaya çalışmıyorum * benim de erkek kardeşim var yani sizi paranız için seven kullanan kızları değil de her koşulda seven yanınızda olan bir soğan yemeye bile razı olan kızları sevin varlıkta olur yoklukta ama önemli olan insanın yanında kendini seven her koşulda yanında duran biri olması
Diğerlerini bilemem. ben kendimden sorumluyum ben yokluğu da bilirim varlığı da mutluysam huzurluysam sevdiğim insan yanımdaysa kuru soğan gene yerim ben böyle yetiştim insan yokluğu görünce dönüp gitmeyecek varlıklı diyede yapışmayacak karakter meselesi
Paramla birlikte döverim onu :D ne yaparım ayrılırım. Eline de birkaç kuruş veririm aşık olduğu şeyden mahrum etmeyelim. Herkes kendi yoluna ondan sonra. Zaten şimdi ki ilişkiler ilk önce paraya bakıyor, çok da şaşırmam açıkçası. Bu sebepten yolu gösteririz :D
İlişkiden beklentinin ne olduğuna bağlı olarak değişir. Bazen yalandan mutluluklar ister insan. O zaman yalnızlığa enayiliği tercih eder işte. Ünlülerde filan çok oluyor böyle yanında yakışıklı güzel biriyle geziyor para yediriyor karşılığında
Sadece ben kendimi böyle görmüyorum. Bir güruh var benim tipsiz olduğumu düşünüyor. Fan sayfaları açılıyor bedrinin tipsiz olduğunu düşünenler derneği falan kuruyorlar.
Birlik te oluyor ise devam. Müşteri lerine yaptıgı muamelenin yarısını yaparsa devam karsılık lı. Ama herkes e verip bana kutsal bakireyi oynar ise yol
Eğer para varsa ortada Nerede kaldı o zaman saf Aşk karşılıksız menfaatsiz sadece seni sen olduğun için sevenler nerde kaldı ki o zaman parayla her şeyi satın Alırsın zaten...