Herkes bol keseden atmış nasıl olsa para veren yok ya. Dürüst olan bir kaç kişiyi tebrik ediyorum. Gerçek aşk insanın ömründe 1 kere karşısına çıkar. Insan tanıdıkça herkesi sevebilir ve soğuyabilir. Ben aşk hakkımı kullandım bir daha aşık olamayacağım için bende ayrılırdım diyorum ama öyle ufak para teklif ederlerse dayak yerler yani 😎
genelde bayanlar para karşılığında sevgililerini terk ederler kadınlara paramı erkekmi diye sorsanız kadınlar erkeklerin tamamının yer yüzünden yok olmasını paranında her zaman hayatlarının tek ve değişmez aşkı olduğunu söylerler Bi kız arkadaşım vardı telefonunun temasında dolar Resmi vardı üzerinde de kalpler vardı oradan biliyorum...
bu görüş için herkesin görüşü farklıdır ve genelinin parayı tercih edeceğini düşünüyorum. bakın biri bana kimsesizliğimi unutturacak, ciddi bir şekilde hayatıma girmişse bana milyarlar verseler bile asla ayrılmam. ne de olsa para bir şekil kazanılır ama istediğim bir şekilde biri kolay bulunmaz..
O an hayatımda kim olduğuna bağlı gerçekten sevdiğim kadın bile mal mısın o para reddedilir mi kafasında biri olacağı için kesin ayrılırdım onu yanıltmam kusura bakmayın 😂😂
Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Onu dolu dolu yaşamak as olan İnsani insan yapan değerlerdir derdi Rahmetli buyukbabam insan o değerlerin bütünüdür San şöhret mevki makam para pul unvan bir yele bakar As olan hayatlara yasamlara dokunabilmektir Ve hayatın anlamı sevgidir Hic bir şekilde aşkımı onurumu sevgimi satmam
Paranın getirdiği 3 kuruşluk mutluluğu bana getiremiyorsa, savaşmaya değecek biri değilse ayrılırım. Mevzu para değil. Para önemli de değil. Mevzu çağımızdaki ciğeri 5 kuruş etmez insanların varlığıdır azizim.
Sevgilim yok ilerde inşallah birini seversem ömürlük olsun istiyorum öyle biri olara kadar bekliycem ve nasibimi bulduğumda ne verirlerse versinler vazgeçmiycem ❤
@_ΛqresiF_ şu an hıc kımse ilk aşklarınla beraber olmadıgına gore aşklar demekkı kalıcı degılmıs bundan mıtevvelıt duygulara yenık dusen hayata yenık düşer dıyorum ben ama aşkta olursa bunun yanında tadından yenmez oda ayrı ;)
Aşk ve gurur :) bu pandemıyıde hesaba katınca parayı secerdım sonra o parayla eger kı sevıyorsam sevgılımı kacırırdım bu fılmınde senaryosu mutlu bıtsın dımı