Selam KS ahalisi! Diyelim ki ilişkinizde; sizin maddi durumunuz, sevgilinizden daha iyi ve ilişkiniz ilerledikçe sizden maddi şeyler talep etmeye başladı. Bu borç istemek de olabilir, beğendiği birşeyi hediye aldırmak da olabilir.. Ve gitgide bu talepleri artmaya başladı. Bu durumda ne yaparsınız?Paranın pulun peşinde koşan sevgilinize ne cevap verirsiniz?
Sevgilinizin paranızın peşinde olduğunu fark etseniz ne yaparsınız?
Yani ben sevgilimden borçta istiyorum parada biseye ihtiyacım olduğunda ona atarım o öyle gelip geçici şeyleri hediye almaktansa bana ihtiyacım olan şeyi alıyor ama yeri geldiği zaman da ben ona destek oluyorum yani kendi açımdan onun parasının peşinde değilim bence iki kişi bu konuda birbirine art niye beslemiyorsa sorun olmaz bu aradaki samimiyete ve ileriyi düşünmeye bağlı o onun parası için birlikte olduğumu dusunseydi ayrılırdı ve biz ilk tanistimiz zamanlar kendisi Fas fakirdi sakalasiriz hatta o bana fakir der ben ona samimiyete bağlı yani ama bu zamanda devir değişti bazı kizlar sadece para için bile birlikte olabiliyor
Böyle şeylerden hoşlanmam. Kendim de yapmam zaten. Sevdiğim kişi bana derdini anlatır zaten benimde imkanım varsa yardımcı olurum. Zaten istemesine fırsat vermem. Gerçekten ihtiyacı var ve çalışıyor ama olmuyorsa destek olunur. Bilerek kullanıldığımı hissedersem de bunu onunla konuşurum kesinlikle. Benim anladığım gibiyse de yolu benden uzak olur
Ben zaten gerektiği kadar gereken şekil de jest yaparım. Bir süre sonra onun benden talep etmesine de tamamım ama bu sürekliliğe girerse anlım da enayi yazısı mı var diye sorgularım. O yüzden bu para işleri çok tehlikeli, gözü aç olanlardan korunmak lazım.
Bir şey yapmam otur güzelce sorarım yani böyle bir şeyin peşindeysen ayrılalım tamam ben seni yinede aç bırakmayacağım ama ayrılalım beni kullanma öyle derdim galiba
Sevgililiğinde bir evresi var benim gözümde, mutluğu mutluğun, derdi derdin, sıkıntısı sıkıntın olacak kadar benimseyebildiğim zaman, paramda parası olsun fakat ortada bir çıkar varsa ve tamamen menfaati için yanımdaysa buna izin vermem...
Yaşadım bunu ben. Maddi durumum ondan iyi değildi borca soktu beni. Başta durumu anlamadım sonra farkettim ben de aklımı kullandım. Motor istedi benden kredi çek dedi ben de borcumu ödemeden kredi limitim açılmaz dedim. Her ay parasız kalan insan motor alacağımı söyleyince bir yerlerden para bulup bana yüklediği tüm borcu kapattı. Anında hayatımdan çıkarttım. Sakın bu hataya düşmeyin.
Onun elindeki sınırlı parayı daha çok para vereceğim diye alırım sonra onu dımdızlak bırakır işime bakarım ahghjashsajhas şaka şaka ayrılırım ne uğraşacağım
Siz bunun karşılığını almıyorsanız ki bundan kastım size ilgi göstermesi veya sizin gibi hediye falan alması bunları yapmıyorsa hayatınızda kalması çok anlamsız