hoşlandığım çocuk onu instagramdan takip etmiş de acıkcası biraz bozuldum. Böyle tiplerden mi hoşlanıyormuş diye... Beni beğendiğini düşünüyoordum ama üzldüm. Kadın biraz kaba geldi. Keşke daha güzel bir kadını takip etseydi :D
Siz erkekler olarak beğeniyor musunuz onu?
Siz erkekler olarak beğeniyor musunuz onu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani ne kendini ne görüşlerini ne yorumlarınızı beğeniyorum. O kadar eleştirdiği her şeyi yaptı
ben de öyle düşünüyorum instagram hesabında da sürekli reklam yapıyor. Hoş bir tarafı yok gibi.. Ama güzel bulup takip etmiş sanırım üzüldüm çünkü bana çok zıt. Ben daha hassas masum duran bir tipim
Yani bir şey diyemem. Ben erkek olarak çok magazinsel kadinlar takip etmiyorum. Sevgilim olsa hiç etmem. Tabi sizin ilişkiniz
o da aslında etmiyordu şaşırdım. Hani bir yandan da bunu mu güzel bulmuş diye üzüldüm.. Saf masum duran güzel kızları takip etsin bari..
geçen birinin eşinin bircan baliyi beğendiğini söylemişti. Ben de içimden neyse benimki bakmaz onlara derken bunu gördüm gerçekten çok üzüldüm. Ozaman kadını bilmiyordum bile..
ya burada kıskançlıktan değil bependiğimiz insanların farklı olmasına üzüldüm. Mesela esra ezmeci diye bir psikolog var o çok tatlı güzel. Ben de beğeniyrum. Onu takip etse ortak yönümüz var derdim.. Ama bu kadın magazin programı sunuyor kavgacı değişik bir tip..
Yani dediğim gibi kiskanabilirsinde. Ne bileyim daha yararlı daha farklı biri olabilir. Değişik belki de içinde öyle kadınlara karşı bir çekicilik vardır.
ya kıskansam onu mu kıskanırım... gerçekten sadece bu muymuş diye üzüldüm gereksiz yere. Neyse teşekkür ederim sana
Rica ederim. Zaten kiskanilacak bir kadın değil m eğer sen sessiz sakin biriysen. Sevgilin tam zıt karakterli Bircan balı gibi bir tarz hoşuna gitmis çekici gelmiş belli
yoo ben tatlı bıcır bıcır bir tipim. pek sessiz değil.
Yani ama sana söylüyorum. Yani Bircan bali komedyen değil oyuncu değil sanatçı değil. cok güzel manken değil Kadın sadece dedikodu yapıyor o da çok kötü ve bayağı. Bir erkeğe çekici gelmezse neden takip eder ki
gerçekten iğrenç :/
Maalesef hayat umarım öyle değildir ve yanılıyorumdur
Bircan Balinin kendisi çıksan hiç şaşırmam. fake profil kurmuş ve kendini soruyor ayy çok gülerdim 😂😂
mahalle ağzıyla konuşuyor kadın sanki. Avam geliyor. Belki de kıskanmışımdır :P ama ya ben daha masum narin bir tipim. Gidip de kavgacı birini takip etmesi beni üzdü. Direk tipini mi beğendi ne yaptı :(
O kadını tanımıyorum. prpgramını falan izlemedim izlemem de. kolay gelsin sana
bravo.. Gerçekten izlemeee
Ben çok beğeniyorum o kadını ya... tam bir afet
sen nasıl bir kızsın peki? tip huy olarak?
Tam da o kadın gibiyim 😅 ama daha kibarim tabi
Güzel değil 🙄
O kim
magazin programı gibi bir şey sunan bir kadın..
Merak ettim ama bakmaya üşendim
bilmemen daha iyi boşver
tanımıyom kim o
seren serengille magazin programı sunuyor ama biraz eleştiri içeren bir program. Ben şahsen sinir oldum kadın biraz kaba konuşuyor
ben de tam tersi masum çocuksu tatlı bir tipim.
anladimm pek izlemiyorum sevmem
güzel mis
kadın mı
yok senin huyun
teşekkür ederim :) :)
rica 😊😊
boş işler..
benim yaptığım mı? kusura bakma :)
ne kusuru canım yani kafana takman bile saçma ne b. k yiyorsa yesin boşver..
Tanımıyom
O kim bilsem