Aylar önce bazı olaylar oldu ve beni her her yerden engelledi. Benim de hatalarım olmuştu, kabul ediyorum. Affedilmesi zor şeyler söylemiştim. Mayıs ayının sonlarında ise halası ikna etti ve engelimi kaldırdı. Ertesi gün ona mesaj attığımda bana karşı çok kaba konuştu ve tekrar engelledi. Peşinden koşmama rağmen bir kez olsun dinlemedi. O günkü konuşmaları da bu şekilde:Birkaç hafta önce ise beni bir gizli numara aramaya başladı. 1 hafta boyunca aradı, sonra ben telefonumu gizli numaraya kapattım. Telefonda sesi anlaşılmasın diye çok kısık bir sesle "alo" diyordu sadece ve sonra da benim sesimi dinliyordu. Öğrendiğime göre arayan kişi, bu kişiymiş. Sizce amacı ne olabilir bu kişinin? Bir erkek bu şekilde aşağıladığı birini neden gizli numaradan arayıp sesini dinler?
Beni böyle aşağıladı, sonra gizli numaralardan aramaya başladı. Sizce neden olabilir?
Naapıyoruz böyle insanları hayatımızdan çıkarıyoruzz kii sevenlerimize yer açılsın... Erkek ya da kız iki ısrarınızdan sonra o burnunu hâlâ eğmediyse kapıyı gösterin. Şansınız varken daha çok zorluyorsunuz. Israr etmek yokuşa sürmekten başka bir şeye sebep olmaz. Gizliden arayanın o olduğu kesin değil galiba ve mesajlarda mesajlarda net. Eğer o ise saçma yani yine peşinden gidilmez. Her yerden engelleyin lütfen böylelerine değer vermeyin. Hayatınıza bakın, size değer verenlerle olmaya çalışın ama assla kendinizi teslim etmeyin.
Esen kalınız...🍃 21.07.21/21:16
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arayanın o olduğuna eminim. Moral bozmak için boş görüş atmayın. Ayrıca "ne yapmalıyım" diye değil, "amacı ne" diye sordum. Keşke ona uygun görüş atsaydınız.
Bozacak moraliniz kalmış mı? Amacı önemli değil ayrıca bilemeyiz de. Yapmanız gerekenler sizin için önemlidir. Yoksa böyle sürer gider üzülen siz olmayın diye böyle bir görüş yazdım.
Gururuna yedirememiş peşinde koş istemiş sende peşinde sürünmüşsün istediği olmuş daha sonra sen birakinca egosunu tatmin etmeye devam etmeye arayıp rahatsizlik vermeye calisiyor hala unutamamis ama akil sagligi yerinde biri degil bu emin ol.
Seni istemiyor ama aklı hala sende. Sende baya peşinden koşmuşsun biraz kendine saygın olsun o da söylemiş zaten. Bir daha hiç yazma veya arama sana ulaşmak isteyen ulaşır zaten.