#kanya

Selamlar.
Hayatımız zaten her yönüyle mücadeleyle geçiyor okul, iş vs. vb. kısaca yaşadığımız heran bişiler için mücadele etmemizle geçiyor sevdiğimiz biri için neden mücadele etmiyelim dünyada bir insanın sevgisini kazanmaktan daha güzel bir duygu ne olabilirki gurur yapmayı bir kenara bırakıp sevgisini kazanmak için mücadele edilmeli olmadıysa bile denedim mücadele ettim ama olmadı demek hiç denemeyip acaba beni severmiydi düşüncesiyle yaşamaktan çok daha iyidir...
Sevmek zorla olacak bir şey değil. Bunda ısrar etmek karşı tarafı bunaltır, aynı zamanda kendini de gülünç duruma düşürebilir insan. Zorlamaya gerek yok.
Beni sevmeyen kimseye kendimi sevdirmek için uğraşmam, seven sever sevmeyen çeker gider, gelene hoşgeldin gidene güle güle, gelen ağırlanır giden uğrlanır, bende böyle kimseye kendimi sevdirmek için uğraşmam, evet boşa kürek çekmektir, Sevgi kendiliğinden oluşan bir şeydir, turşu kurmuyoruz zamanı bekleyelim.
Kimseye kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok, olmaz da. Ha ama bu benim sevmekten vazgeçmekten vazgeçeceğim anlamına mı gelir? Hayır, çünkü ben sevdiklerimi bir beklentiyle sevmem.
~yani 'sev beni, sev benii' diyerek ya da imalarda bulunarak adeta kendimi pazarlamam 📘
Cevap
39Cevap
evet boşa kürek çekmek olur sevecek olan bir şekilde seni sevecek birşey bulur senin cabanla olmaz bu
Hiç uğraşmam ister sevsin ister sevmesin sevmesi için şekilden şekle girmem olması gereken gibi davranırım olursa olur olmazsa hadi eyvallah
Ben yaşadim bunu... ve ne kadar sevsende o seni sevmedikten sonra bir anlami kalmiyor. Maalesef tek çare unutup kendi yoluna devam etmek ve bende öyle yapiyorum
kendini her an terkedilmeye müsait bir pozisyona sokmaktır
Hiç doğru değil. Sevgi, zorla elde edilmez. Çaba gerektirmez. Seven her türlü sever.
Değmez ki, eğer sevgi o kişinin içinden gelmiyorsa hiçbir önemi yoktur bunun.
Çok yanlış.. uğraşmaya değmez, zorla güzellik olmaz çünkü
Sevdirmeye calısmayacaksın muhtaç bırakacaksın kendine. Yoksa zorla sevgi zor.
@gülce000 herkesin vardır muhtaç olduğu birşey.
Boşuna kürek çekmektir hiç doğru bulmuyorum zorla güzellik olmaz ne kadar üzerine düşersen o kadar az degerin olur.. sıkar bunaltırsın onun için istenmedigin yerde durmucaksın.. benim görüşüm böyle..
Küçük çabaların dışına çıkmak doğru olmaktan çıkar bunun detaylarına girmek bile istemem
Bu işler çok cetrefilli. Birisi seni sevmediyse bir müddet uğraşabilirsin ama bir yere kadar fazla uğraşmak ise yüzsüzlük olur ve acınası hale gelmeye sebep olur.
Çok seviyorsam uğraşırım şansımı denerim beni sevmesi için olursa olur. Olmazsa herkesin kendi hayatı çabalamam, sonraa pişman olmasın ama🤗
4 senedir boşa kürek çektim. Kimse için değmezmiş. Olan en güzel yıllarıma oldu. Değerimi bilemedim...
Kesinlikle boşa kürek çekmektir. Çünkü kendini sevdirmeye çalıştıkça karşıdaki şımarır. Mantıklısı süründürmektir. Gönül kalanı değil kaçanı kovalar.
Beni sevmeyen biri için kılımı bile kıpırdatmam. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, neticesinde zorla güzellik olmâz.
Hiç bir yönüyle doğru değil. Bunu yapan kişi kişiliğini yitirir. Sevilmek için olmadığı bir kişiye dönüşür.
Bu kisinin karakteriyle alakali bir durum bunu becerebilen iyi dostluklar kurabiliyor beceremeyene de yalaka vs deniyor
Hiç öyle hir çabam olmadı
Bence büyük bir sorun vardır bu kişide. Zorla güzellik olmaz
Akıl mantık işi değil ama aşk mantık işi değil zaten.
Hiç doğru değil, hatta aşırı saçma. Kimse birbirini sevmek zorunda değil.
Hic doğru değil çünkü seni istedigi gibi kullanacağını düşünür hep karşı taraf
Doğru değil bence seçebilecek o kadar insan varken neden kendini yıpratasın ki?
Doğru değil. Kopekmiyim ben kendimi sevdirmeye çalışayım?
Sevecek insan zaten sever.
Herşey karsılıkli güzel.
Aşktta sevgide karşılıklı olursa anlam kazanır
Zorla güzellik olmaz. Sevmeyene sevdirmek eziyet etmeye benzer.
hiç uğraşamam sevenin ekime sevmeyenin s... kadar yolu var sdfds
Oldukça zor kendimi ifade edemediğim için yıprandım resmen
Bunu başarabilirsin. Zor ama imkansız değil. Fakat deymez
Ben hep yaparım aşağılatırım kendimi lakabımda küpür fuat
Sevmediğini açıkça belli ediyorsa çaba artık ısrara girer ve iyi olmaz.
Ben biraz çabalarım ama eğer karşı taraftan bir tepki alamazsam daha da devam etmem.
Kendi olduğu halde sevmiyorsa ne gerek var çabalamaya
Yaşanmışlık varsa ısrarcı olmak gerekir. Çokta sıkboğaz etmemeli karşıdakini.
Büyük bir yanlış. Bunu yapan kişi ilerde çok pişman olucak kendi saygınlığını ezdirdiği için. Sizi sevmediğini anladınız an bırakın uzattıkça üzülen daha çok siz olucaksınız. Gereğinden fazla değil değdiğini anladığınız an sevginizi yaşayın.
Seni sevmeyen insanla olmak sadece aptal bi fakirliktir kendini boşa harcasanda onun gözünde beş para etmezsin o yüzden gereksiz
Aynen öyle... benim görüşümü sorarsan seni seven birisiyle bir ömür geçer ama seni seeyen birisiyle geçmez... sürekli ona yaranmak ilgisini çekmek için saçma sapan şeyler yapmaya çalışırsın ve buda seni yorar yıpratır...
Nesi doğru bunun ayrıca kendime hakaret olur bu sevmeyen sevmesin umurumda olmaz
Sadece saçmalık aşkımdan ölsem Allaha büyük konuşmayalım yinede böyle. seylere kalkışmam
bir zamanlar çukurova izleyiptemi soruyonuz bu soruları
Ya sevmiyorsa sevmiyordur. Niye zorluyorsun ki, değil mi ama?
niye umrunda olsun ki
Zorla kimseye sevdiremem kendime🥺
Hiç boşuna uğraşmayın. O iş olmuyor.
Hiç Doğru Değil Tabikide
Benim fikrim vazgeçmek bağrına taş basıp başka bir adayı aramalı insan
Zorla güzellik olmaz demişler. Pek de çabalamaya gerek yok.
Zaman ve enerji kaybı, uğraşmam.
Hiç doğru değil, sen peşini bırak o gelir
Beyhude bir çaba🤷🏻♀️
Boşuna çaba, hatta aptallık...
Kimseyi kendimi zorla sevdirtmem
Kimseye*
Başarıya ulaşması imkansız eylem (gibi)
Çok yanlış bidakka bile durmam
Kılımı kıpırdatmam
Umrumda olmaz öyle bir durumda, boş uğraş...
İnsanı yorar... sonrada hasta eder...
Hic dogru degil bence
Gram uğraşmam
Yanlis
Saçma
U, ak duruyoruz abisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?