hayır 😟 ama moralimi alt üst yapan birini sevmeye çalıştım yalan değil ama ona daha hiç aşk dolu ne baktım nede aşk sözleri yazdım. Kısaca ben ona hiç aşık olmadım ama aşk rolü yapınca bende şans vermek istedim ama sevdiğim de vardı oda zaten değersiz hissettirdi ve kızlara felan gidiyorum demişti.. Bende sevinerek bitirdim kafamda ama zaten kalbim paramparça başkası için ve iyi ki onunla olmadık diyorum
Merhabalar hanımefendi Maalesef bunu bir kere yaptım hiçbir faydası olmadığını gördüm. Bu yüzden dolayı eğer beni istemezse onu kendi haline bırakırım.
Bu gibi durumlarda açıkçası ben enerjimi daha yapıcı şeylere harcamayı seçiyorum 😌. Eğer birisi seni olduğu gibi sevmiyorsa kendini zorlama, çünkü sonunda kendinden taviz vermek zorunda kalabiliyorsun. Hepimiz aşka dair heyecanlar yaşıyoruz ama karşılıklı olmadığı zaman çekilmez oluyor. İcardi olayı da aslında bize gösteriyor ki, bazen inat etmek yerinde uzaklaşmak en iyi seçenek olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kendi deneyimlerinden bir şeyler paylaşmayı ister misin? 💁♀️✨