Çirkinim ve kendimden kaçıyorum?

Arkadaşlar benim sanırım dış görünüş kaygım var. şöyle ki ben aynaya baktığımda gayet simetrik güzel ve tatli bir kiz görüyorum. ve kendimi hep oyle gordum. hep guzellik standartlarinin uzerinde oldugumu dusundum. taki 14 yasima kadar. o zamanlarda yeni ogrenmistim insanlarn bizi aynadaki gibi görmedigini arka kameradaki gibi gördüğünü falan. arka kamerada bi kac fotografimi cektim ve bir kaşım havada ağzım yamuk garip yanağı değişik dünyanın en çirkin ve şanssız insanini gördüm. öyle şok oldum ki. o günden beri 1 tane bile ne selfie ne normal resim çekilmiyorum. kime sorarsanız hiç resmi yok der. bu sefer aynaya bakmaya bile korkmaya başladım. görüntümden kaçıyorum. artık ayna bile guzel gelmiyor. sunu da ekleyeyim cevrem tarafından oldukca beğenilen ve hep cok guzelsin iltifatlari alan biriyim. ama nasil agzı yamuk gozu degisik yanagi farkli mala benzeyen kizi begeniyorlar anlamadim? sozlerne de pek guvenemiyorum acikcasi. ne yapicam bilmiyorum? gerçekten kendimden nefret etmeye başladim. kimseye bakamiyorum bile beni oyle gördükleri için. tam 5 yıldır böyleyim.
Çirkinim ve kendimden kaçıyorum?