Birbirimizin yaşını görüntüsünü bilmeden dertleşmek için sesli olarak uygulama üzerinden konuştuk sonra msjla görüntülü konuşmayla devam ettik.. arkadaşlar benim ona olan sevgimin çok olduğunun farknda m 3 hafta oldu tanışalı ama aynı frrkanstayiz ilk günden beri... O da ben de şaşknz naslbu kadar güzel anlaşiyoruz diye... o da ben de çok mutluyduk. yaşını bana söyleyince hüngür hüngür ağladım. Görüntülü konuştuk vs... Ben onu çok sevdim o da beni sevdi yani derin bı sevgi olmasa da... Sizce beni unuturmu? Eski sevgilisinden bile bu kadar güzel söz duymamış önceden.. onun için kimse benim gibi ağlamamış... En sonunda ayrlmak istediği i bugün netrdi yaş farkı var yapamam ailem sorun eder hem de ben istemem dedi. Ben onunla hep sanalda konuştum. Beni çok arzuluyordu seviyir begeniyor harika bı kadınsın bana dedi her zaman..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu kadar yaş farkı sorun olmamalı ya hemde severken
Ben ona dedim ki erkekler değil de kızlar dert eder yaşı dedim erkekler için sorun olmaz noralmalde dedim. Benim için sorun dedi
Ayrılması saçma ama şöyle bi durum var bazı erkelerin karakteri tam oturmuyor çocuk gibi oluyor olgun kadın sevmiyor
Olgun kadın haz veriyomus benden de baya etkilenmiş dediğine göre...
Haz vermesi sanırım cinsel olarak genel de de o bakımdan bakılıyor ama yüz yüze sanırım buluşmadınız kendine güveniyorsan yüz yüze buluşunca da kesinlikle onu etkileyeceksin eminim buna
Ben bunu ona teklif ettim.. aslnda ilk önce o istedi buluşmayı ama ben benimle evlenmeyi istemeyeceği i anladgm için buluşmaya gerek yok demiştim. Sonra ben dedim buluşalım belki fikrin değişir dedim istemedi sana umut vermek gibi olur dedi
Olayı anladım sanırım daha rahat konuşmak adına takip edermisiniz beni
Yuh benden bile büyüksün mk.
Sen olsan 3bucuk 4 yaş büyük kızla olur muydun
Ben kendimden 14 yaş büyük bi kadınla bile flortlestim..
şu an o bende kaçıyor mecburen bizim onla olmamız imkansız ama ben onun hala kalbindeyim hala birbirimizden kopamıyoruz onunla.
O zaman neden yuh benden bile büyüksün dedin
Yani benle olsaydın daha iyi olurdu çocuk benden bile küçük.
Kardeşinden de 2 ay küçük
Erkek Kardesimden
Ne saçma durum. Benim takıldığım kadının da kardeşi 30 küsür yaşındaydı.
akkılı olsaydı ayrılmazdı
Sen ne düşünüyorsun bu konuda 😐
Ben aptalca hareket ettiğini düşünüyorum bugün anlaşıyorsanız 3 5 yaşın anlamı olmaz sayı Sadece. 10 yaş değil 3. 5 yaş için anlaştığın insandan vaz geçermi
Boşver direk yoluna bak derim
Bunu aslında toplum yansıtıyor empoze ediyor ben 3. 5. Yaşa kadar normal görüyorum
Ona göre yaş sorun... Benim kardeşim 98 li ve bende onun 98li olmasını zor hazmederim ama ona baknca zaman duruyo o kavram yok oluyor sanki... ona bugün baya dil döktüm naskndeger verdiğini anladı biliyordu da.
Allah aşkına sen neden bu kadar takıyorsun bak çocukça düşünüyor sen olgun davranıyorsun. Sen ölene kadar çocukmu yetiştirecek annelik mi dadılıkmı yapacaksın sendede akıl yok bir akıl varda biraz yok
Bak yoluna devam et fazla vakit harcama. da
Biz sizin gibi olgun düşünen hanım efendi bulmak için savaşıyoruz beyefendi tepiyor bak yoluna buna annelikmi yapacaksın hem aşık olsa aşk yaş dinlenez umrunda olmaz def et
Aynen öyle... Ben ona o kadar dil döktüm.. o da her şeyin farknda ama yaş olayını kaldramadı
Üf boşver
Sana ben gerek ben
Konuya odaklansan
Odaklandım zaten ;)
Çok safsın
Neden
O kaybetmis
Gerçekten ama benim kadar olgunca davranan birini hem de ona sadık kalacak sevecek sayacak birini bulabilecek mi anlamyorum...☹️
Sübyancımisin , sapikmisin kızım sen😃😃😃
3bucuk yaş ne subyanı ya nasl bunu dersin. Efendimiz de 15 yaş büyük bı kadınla evlendi... Önemli olan uyuşmak anlaşmak ve aramızda az bı yaş var
Şaka diyorum. Çocuğun gönlü yokmuş sende mazeret üretmiş
İki günde unutur.
Gerçekten mi... :(
Evet gerçek bu.
Beni hem beğeniyor hem arzuluyor harika bı kadınsın ama yaş konusunda yapamam dedi.. çok beğendiğini biliyorum benim de onu istediğimi biliyor.. yine de 2 gün sonra unutur mu
Söylediği kadar çok beğense aranızdaki yaşamı takılır Allah aşkına kandırma kendini
Sanrm çevreden dolayı... Ailem sorun eder dedi...
Buna inanmak istiyorsan, inanmakta özgürsün.