Bence engellemek çocukca ama hak ediyorsa engel de atılır.

Kaldırılmamalı çünkü kimse hiçbir konuda değişmeyecektir yapan yine yapacaktır yaşananhiçbişey unutulmayacaktır en iyisi herkesin önüne bakması zaten eski denme sebebi belirli sebeplerden biten bir ilişkinin sonucu yani tekrar geri dönmeye gerek yok benim hayattaki en büyük pişmanlığım
Yani iliskinin bitisiyle alakali mesela benim bi iliskim vardi aldatildim ve bayagi karsi taraf bana zarar veriyordu buna ragmen ayrilirken ben onu sileyim engelleyeyim istemiyordu. Cok sacmaymis bu sebeple geri falam ariyordu ben de bi ara silmedim. Ancak o zamanda cok eğleniyorum cok mutluyum minvalinde paylasimlar yapıp duruyordu. Surekli surekli gormek de beni uzuyordu ortada rn ufak bi vefa da birakmadigi icin engelledim. Bana engelleme diyen kisi bi baktim beni engellemis tum hesaplarini gizlemis çünkü beni aldattigi kizla sevgili olmus falan yillar sonra engelini kaldirdim ve yazdi yani dedim ki cidden adini sanini iyi kötü gormek istemiyorum niye engelli listemde ol orada gorup bile hatirlamak istemiyorum seni bitti yani kizginligimda sevgimde bittu
Ve anlami yok engelli olmussun olmamışsin o sanirim bundan umutlandi seni kirdim zart zurt ancak ben devaminda yanit vermedim hic ve yazmayi birakti
Unutana kadar kaldırılmamalı. heryerden silinmeli, zira eğer gözü görürse gönlü unutmak istemeyecektir. Takıntı haline getirip sürekli ne yaptığına bakacaktır. Engel kalmamalı diye düşünüyorum..
Hiç bir eski sevgilimi engellemedim. Gerek yok hiç böyle şeylere. İki medeni insan gibi ayrılan insanların hiç böyle şeylere ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Cevap
7Cevap
En baştan engellemeyerek umursamadığımızı gösterebiliriz. Önce engelleyip sonradan engelli kaldırırsak elbette bunu karşı taraf bunu yanlış yorumlayacaktır.
Whatsapp'i soruyorsan profil resmi, son görülme vesaire sadece kişilere açık yaparsan bence anlamaz engeli kaldırdığını. Instagram falan soruyorsan bence kaldırma hiç. Çünkü hala değer verdiğini düşünebilir.
Şahsen bana soruyorsan ben eskiyen hiçbir şeye değer vermem, hele de kötü bittiyse 😀
Öyledir mutlaka ama sizi iyi tanimadiysa büyük bir ihtimalle o şekilde anlar ☺️
Aynen öyle anlar kadın milleti
Engel atıldıysa kaldırımamalı. Atılmadıysa da engel atılmalıdır.
Sen bu işi biliyorsun qhejdjd
Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir shdhs
Eğer herkes kendi yoluna baktıysa döneceğine dair tek bir umut yoksa kaldırılabilir ama karşı taraf bundan umutlanabilir, hala bana karşı hisleri var diyebilir. Bu yüzden kaldırmama taraftarıyım.
Numarasını siliyorum direkt, engelledim sanıyor. Bi kere yazdı biri, anaa sen engellemedin mi ya dedi sonra😂
Siz mezara koyduğunuz birini mezardan çıkarıyormusunuz
Engellemek bence hala da ufak da olsa değer vermektir umursamamak lazim
Ya hiç engellenmemeli ya da engelleniyorsa engel hiç kaldırılmamalı sonra karşı taraf ümitli hallere giriyor. Burada da görüyoruz sorularda mesela engelimi kaldırmış hala beni seviyor mu acaba, unutamadı mı vb.
Engellemek bana da çocukça geliyor, şu ana kadar engellemedim herhangi bir eski sevgilimi.
Aptala en büyük cevap sessiz ve uzak kalmaktır😊 engellemek bence de gereksiz..
Engellemek bile bir bakıma çocukça, saygı duyarak ve saygı duymasını dileyerek numarasını silmek, bir daha engelleyip kaldırmak gibi zahmetlerden de kurtarır 🤷♀️
Arada engelini kaldırıyorum sonra tekrar engellemek istediğimde birde ne göreyim o engelliyor.
Yaklaşık 3 senedir böyle bir döngü var.
İnsan eski sevgilsini neden engeller ki? Ergence geliyor bana.
Takıntılı ruh hastası biri değilse engellemek çocukça geliyor bana. Engellediğinin engelini kaldırmakta aynı şekilde
Engelledim ve engeli kaldırdım ama iki cihan bir araya gelse yazmam 😂 Sadece bir gün stalk yaparsa mutlu olduğumu görsün isterim boş işlerr ya 😂
1 kere hayatinizdan çıkmış, ustelik engel de atmissiniz. Neden hala 'eski' de takili kaliyorsunuz ki. Yolunuza bakin.
Rahatsız etmiyorsa engele gerek yok. Saygısız bi köpekse bas engeli unut sonra da bakma asla. Değmez çünkü
Enge atmak nedense bana çocukça gelmiyor sülük gibi yapışan biri için gayet engel atılır. Onun dışında engel atmanın anlamı yok engel atıp kaldırıyorsa da mesaj bekliyor demektir bana göre
Kesilen kolun yerine yenisi çıkmadığına göre 🤣🤣🤣 öyle gider o iş
Kimseyi engellemedim bu zamana kadar, gerek duymam.
Önce engel atarım bi' zaman sonra unuttuğumda engel listesinden bile görmek istemem kaldırırım
Engelledim sonra engeli açtım baktım yokluyor kaç ay sonra hiç gerek yok
Engellemenin çocukça olduğunu düşünmüyorum. Bence kaldırılmamalı öyle kalsın.
Engellenmisse öyle kalmalı. Bastan engellemeyerek hiç önemsememek daha iyi.
Madem engelledin neden kaldırıyorsun ya da madem kaldıracaksın engelleme
yeni bir hayatım varsa olmaz. benim bir sevgilim oldu yaşamadım bu olayı
Kişi listesinden engelini kaldırıp sil. Yazsada seni sildim dersin.
Engelledi ve sanırım 45 gün falan oldu çokta önemli değil aslında önemli ama artık önemli değil
Engelin her türlüsüne karsıyım şahsen 3 gündür birinden devamlı engel yiyen biri olarak 🤣
Engellemiş işlem kaldırmak için bir sebebim yoktur.
Aylardır engelli bende. Simdi soruyu okudum da aklıma geldi. Kaldırmakta ki amacı anlamıyorum. Rahatsız ediyorsa engelle, kaldırma.
Engellemek çok ayıp bence.
Bence de
Bence engellediysen engeli kaldırmana gerek yok. Ayrica çocukça değil birinin sana ulaşmamasını isteyerek engellediğini düşünüyorum öyleyse eğer bu en doğal hakkın zaten.
Asla kaldırılmamalı suçlu oysa yoksa kaldırabilirsin aslında çok çocukça bi haraket engelleme gibi ilkokul çocuğu değilsiniz sonuçta iki gençsiniz
Insan seni engellermi yaa o gözler hele😂😂
Kaldırılmamalı başka düşüncelere kapılabilir
Bence kaldır ama artık onu umursamadığını göstermek için
Engeli kaldıranın elini.. (kendime not)
Kaldır, rahatsız ederse tekrarla.
Eski eskide kalmıştır🙄
En başından beri engellememek en iyisi
Kaldırılmamalidir tehlikeli😬😬
Hayır
Eski sevgilin engelli ise engelle
Asla engellediysen dönüşü yok
Gereksiz