Eski sevgilli engelini kaldırır mı?

1.5 yılkk ilişkim bitti tartıştık ikimizin de sucu vardı bana büsürü hakaret etti birden her yerden engelledi yanına gittim konuşmak icin seni istemiyorum defol diye bağırdı bana arabasında oturuyordum zorla cekerek beni indirmeye çalışıyordu sktr git istemiyorum seni hadi talibin çok nasıl olsa onlara git diye bitane bileklik bide küçük bir ayı oyuncak vermişti bana onlar yanımdaydı fırlatım ona gittim eve akşam yazmış özür dilerim öyle tepki verdiğim için tutamadım kendimi bu kadar kötü ayrılmasaydık keşke diye ben de dedim özürüne inanmıyorum hadi oldu istediğin dedim hala beni suçlayıp duryodu yok senin yüzünden oldu demicektin yapmicaktın ben de dedim işte kendi yaptıklarına bak önce diye öyle az konuştuk sonra benden istediğin bir şey var mı dedi yok dedim sonra kendine iyi bak dedi ben de dedim engellermisim umut etmek istemiyorum telefonun basında seni beklemek istemiyorum diye sen iki güne unutursun zaten dedim baska yerlerden yazma dedi sonra ben de dedim yok ben bugün gayet iyi aldım cevabımı diye her yerden engelliyim şu an acaba yaptıkları icin daha çok pişman olup acar mı engelleleri
Eski sevgilli engelini kaldırır mı?