1.5 yılkk ilişkim bitti tartıştık ikimizin de sucu vardı bana büsürü hakaret etti birden her yerden engelledi yanına gittim konuşmak icin seni istemiyorum defol diye bağırdı bana arabasında oturuyordum zorla cekerek beni indirmeye çalışıyordu sktr git istemiyorum seni hadi talibin çok nasıl olsa onlara git diye bitane bileklik bide küçük bir ayı oyuncak vermişti bana onlar yanımdaydı fırlatım ona gittim eve akşam yazmış özür dilerim öyle tepki verdiğim için tutamadım kendimi bu kadar kötü ayrılmasaydık keşke diye ben de dedim özürüne inanmıyorum hadi oldu istediğin dedim hala beni suçlayıp duryodu yok senin yüzünden oldu demicektin yapmicaktın ben de dedim işte kendi yaptıklarına bak önce diye öyle az konuştuk sonra benden istediğin bir şey var mı dedi yok dedim sonra kendine iyi bak dedi ben de dedim engellermisim umut etmek istemiyorum telefonun basında seni beklemek istemiyorum diye sen iki güne unutursun zaten dedim baska yerlerden yazma dedi sonra ben de dedim yok ben bugün gayet iyi aldım cevabımı diye her yerden engelliyim şu an acaba yaptıkları icin daha çok pişman olup acar mı engelleleri
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesele onun engelleri acmasi değil, bu şekilde davranmış olmasına rağmen, engelleri açtığında senin ona yazıp yazmayacağın!!!
Ben barışmak istemiyorum ben hep onun peşinden koştum kac kere engelledi sahte hesaplar açıp yalvar yakar barışmaya çalıştım hatta tek ben de olmadan her seferinde seni cezalandırmak icin yaptım diyordu ama bikere o yapsın bikere o koşsun ben red ediyim
Kusura bakma ama, bu düşünce bile hala aklının onda olduğunu gösteriyor, intikam, sevgiden daha güçlü bir histir
İki günde unutamam tabiki cok ciddiydik ailrlerle falan da tanışıldı güzel zamanlarımızda oldu ama bu son yaptığı artık bitirdi het şeyi sadece düşünüyorum o da engelli bir iki haftaya kaldırır ben onu red edeyim sonra ben de rahat bit şekilde yolluma bakarım
Ben öyle olmayacağını düşünüyorum, hatta biliyorum
Acmaz diyorsun yani engelli teşekkür ederim yorumunuz icin
Hayır, engeli açsa bile, sen onu reddederk bitmez bu diyorum, sen onu reddetmezsin diyorum
Valla bitti artık annemi aradı al kızını üstümden diye herkese rezil etti beni ne kadar sevsem de gerçekten bu kadar değersiz göründüğüm bir iliskiye devam edemem artık
Anneni arayıp bu cümleyi kurmus olmasına rağmen, hala engelinin kaldırılıp onu reddetme peşinde olman çok kötü
Sana böyle davranan biri engeli kaldirsada bişey degismemeli senin için. Direkt yol ver hakaret etmeye hakkı yok çünkü.
Zaten barışmaya niyetim yok o engellediği zamanlar hep ben yalvardım ona barışalım bitirmesin diye hep süründürdü beni ben de bikere olsun onu red eddiyim bikere o hissetsin ne kadar kötü bişey olduğunu
Sende yasamasada başkasında yaşar için işine duygular girerse yine başa sarar zaten uzak durunca farkedicek yokluğunu naptım ben diyecek
İste bana desin biraz onun burnu sürtülsün ben red ediyim bir iki haftaya kaldırır mı acaba ben ted eddiyim onu sonra da yoluma bakarım
Birazcık mantıklı ol ! Bu adama hâlâ geri dönmek mi istiyorsun sana saygısı bile yok
Yok ben geri dönmem ama beni her engellediğinde farklı hesaplar acıp pesinden koşardım ama artık bıktım bikere o denesin ben red eddiyim onu biraz o üzülsün
2022 oldu aloooo biraz kafaları olaylarinjzi değiştirin kaldırmasin nolmuş nolmuş dünyanın sonu mu beee
Kararsız olmak hepimizin kaderi.
Ona sor AA