Aşk hayatımı konu aldığım bir dizi senaryosu yazsam, 4 sezonluk komedi & dram dizisi çıkar. Düşünün ki, iki eski sevgiliniz geçmişte yakın dostlarmış ve sizin tabi ki sizin bundan haberiniz yok. Tesadüfi şekilde yıllar önce çekilmiş bir fotoğraf karesinde ikisini aynı masada yemek yerken görüyorsunuz. Ana yazık ya, bi de bu ex aşklar birbirine kardeşim diyormuş. 😜
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 8,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
İşte bu durumların var olacağı bir hayatta yaşıyor olmanın bilinciyle tek sevgili yaptım sjsj. Varsayalım ki oldu, Sorun etmezdim herşey bir tesadüf suçlu yok ortada kimse beni suçlayamaz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 12,6b görüş paylaştı.
Göreceğimi sanmıyorum, çünkü ben tüm iletişim yollarını yok ediyorum bitince, tamamen hayatımdan kazıyorum, ancak diyelimki bir şekilde gördüm, "vay şeroflar vay" derim, bir insan bu kadar geniş olabilir mi diye düşünürdüm, birde kendimi bir oyunun içinde olduğumu düşünürdüm, ya iddiaya girdiler benim için diye düşünürüm ya da genişlik derim, yani aklıma herşey gelir, erkek milletinden her pislik beklerim ben vallaha, güvenilmezler çünkü her yerleri yalan dolan zaten, şok olurum ya böyle bir şeye inanamam gözlerime önce heralde, kendimi tokatlarım büyük ihtimal ben,😂 trajikomik bir durum olurdu.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Gizli Üye
1 yıl
O değilde seneler önce sevgilim vardı bir iyi bir kötü gidiyordu ayrıldık sonra ben birinden hoşlandım onunla konuşmaya başladım meğer o konuşmaya başladığım benim eski sevgiliyle arkadaşmış tabi ben bilmiyorum ama ben eski sevgilimden ona bahsettiğim halde tanımamazlıktan geliyor sonra biz sevgili oluyoruz aylar geçiyor ayrılıyoruz gün geliyor bir öğreniyorum bunlar dost can ciğer kuzu sarmasıymış caddede kol kola yürürlerken bi bakıyorum F bir bakıyorum E karşımda 😅 hemen arkadaşıma diyorum bu F ve E sonra cafeye geçip oturuyorum F bu ikinci olan sırtlan geliyor masam vay naber seneler oldu diyor maşallah diyorum kanka olmuşsunuz yo biz zaten dosttuk diyor 😅 genişliğinize tüküreyim dedim içimden.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
FelFire | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Iki eski sevgilim ayni karede yemek yiyorsa, yedikleri yemek bizzat benimdir.
O masada gelmisim gecmisim herseyim vardir.
Iygh! Cok huzursuz oldum yahu bir urperti geldi 😳
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yorumla
Uçanbalonlukız | Aşk İlişkileri konusunda 391 görüş paylaştı.
Xper 6
1 yıl
Alemsin bebem. Nasil da denk gelir deme ama... Bosver basilsa eski onlar düşünsün... Sen yeni hayatina bak degerli olsalar eski olmazlardi.. Ölü mezarina fatiha okunur yaziktir azaptaysa ferahlasin diye... Uğraşma oku duani gec annem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1620Tesadüfse zaten eskiyse de sorun etmem.
Allah'tan tek sevgilim oldu ajajaj
Tek sevgilinle evlendin mi?
Yani ne oldu abla evlendiniz mi? :)
Merak ettim de
İşte bu durumların var olacağı bir hayatta yaşıyor olmanın bilinciyle tek sevgili yaptım sjsj.
Varsayalım ki oldu,
Sorun etmezdim herşey bir tesadüf suçlu yok ortada kimse beni suçlayamaz
Olabilir ne olacak.
Göreceğimi sanmıyorum, çünkü ben tüm iletişim yollarını yok ediyorum bitince, tamamen hayatımdan kazıyorum, ancak diyelimki bir şekilde gördüm, "vay şeroflar vay" derim, bir insan bu kadar geniş olabilir mi diye düşünürdüm, birde kendimi bir oyunun içinde olduğumu düşünürdüm, ya iddiaya girdiler benim için diye düşünürüm ya da genişlik derim, yani aklıma herşey gelir, erkek milletinden her pislik beklerim ben vallaha, güvenilmezler çünkü her yerleri yalan dolan zaten, şok olurum ya böyle bir şeye inanamam gözlerime önce heralde, kendimi tokatlarım büyük ihtimal ben,😂 trajikomik bir durum olurdu.
O değilde seneler önce sevgilim vardı bir iyi bir kötü gidiyordu ayrıldık sonra ben birinden hoşlandım onunla konuşmaya başladım meğer o konuşmaya başladığım benim eski sevgiliyle arkadaşmış tabi ben bilmiyorum ama ben eski sevgilimden ona bahsettiğim halde tanımamazlıktan geliyor sonra biz sevgili oluyoruz aylar geçiyor ayrılıyoruz gün geliyor bir öğreniyorum bunlar dost can ciğer kuzu sarmasıymış caddede kol kola yürürlerken bi bakıyorum F bir bakıyorum E karşımda 😅 hemen arkadaşıma diyorum bu F ve E sonra cafeye geçip oturuyorum F bu ikinci olan sırtlan geliyor masam vay naber seneler oldu diyor maşallah diyorum kanka olmuşsunuz yo biz zaten dosttuk diyor 😅
genişliğinize tüküreyim dedim içimden.
Iki eski sevgilim ayni karede yemek yiyorsa, yedikleri yemek bizzat benimdir.
O masada gelmisim gecmisim herseyim vardir.
Iygh! Cok huzursuz oldum yahu bir urperti geldi 😳
Alemsin bebem. Nasil da denk gelir deme ama... Bosver basilsa eski onlar düşünsün... Sen yeni hayatina bak degerli olsalar eski olmazlardi..
Ölü mezarina fatiha okunur yaziktir azaptaysa ferahlasin diye... Uğraşma oku duani gec annem
Soru başlığını görünce aklıma geldi. Teoman yaşı sayısınca eski sevgilisini doğum günü yemeğine davet etmişti.
Kusura bakmayın ama şu şekilde:
https://www.youtube.com/embed/BjVWL0wuscUDemek ki eski flörtüm kendine yeni bir yolacak adam bulmuş derim çünkü sevgilim eski olmaz
Bundan daha kötü bir olasılık varsa, o da üç dört eski sevgilinizi ayna fotoğrafta görmektir.
Boşanma olur direk iyi ve her kötü yandan direk boşanma
Afiyet olsun derim. Benim derdimi çekmiş iki iyi insan. Bari birbirlerine merhem olurlar.
Ben üç tanesini yanyana gördüm meğer üçü de arkadaşmış
böyle birşeyin olma ihtimali var mı yav bırakın bu işleri
"Eyşanlar ölmez" derim
Şrfsiz ordusu kuruyorlar derim
Çaktırmam ve görmezlikten gelirim.
bana kederleniyorlar herhalde derim
Bende onları yemiştim derim