Ben bi 6 7 kez aradım bunu.
Abimler geldi yeğenim kucağımda telefon şarjda dedi.
Ben de peki istediğin zaman konuşalım dedi.
Niye bu kadar üsteledin ki dedi.
Onun üzerine de ben bu destanvari mesajı yazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu devamlı mic mic olayını kızlar niye bu kadar abartıyor anlamadım hala. 20 saat aramadın beni ee sen arasaydin. Hadi sende aramadın. İnsanın kendine ait zamanı da mı olmasın. Şu düşünceden kurtulun herkese yaşam alanı bırakın. Bir 24 saati de birbirinizden habersiz geçirin bir nefes alın. Kurtulun şu ya başıma bir şey gelseydi kafasından.
O kadar haklısın ki. Yani sence bu çocuğun beni sevmeyi bırakması gibi bir durum olmamıştır demi. Yani gerçekten işi vardır yazamamistir vs. Ay böyle darladigim için çok pişman oldum. Ama iş işten geçti. Sence şimdi nasıl davranayım.
Bununla olmak istiyorum. Bu çocuğu kaybetmek istemiyorum. Müsait olunca k9nusalim dedi kaldı öyle. Şimdi napayım. sadece onun yazıp aramasını mı bekleyeyim
ay tekrar etmemesi için değişmek istiyorum ya sen de ama
e ama sen de daha fazla üzüyorsun beni. böyle takıntılı olmak bende istemiyorum. bu çocukla olması için kötü özelliklerimi terk etmek istiyorum. sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum.
ya o nasıl laf. köpek mi bu çocuk
nasıl yapayım napayım sen de yolunu söylemiyorsun ki
peki
Eğer dün akşam aramasa bile mesajlaşma olduysa ve sen de seni seviyorum demedin tribine girdiysen Çocuğun yerinde olsam yazdıklarını okumadan seni engellerdim Net yani😂
Aynen öyle. Of sorun bende demi o zaman
Duygularını kontrol etmeyi öğrenmelisin. Ki bir anda parlamışsın hem sevmiyorum diyip sitem edip 2 dk sonra özledim bilmem ne. Çocuğun yerinde olsam anında soğur kaçardım senden.
Ayrıca çocuk ilgisiz geldiyse ayrıl daha kolay. Ama sen kovalarsan o hep kaçar unutma
anladım. o zaman sence arar mı? müsait olunca konuşalım yazdı ya. ararsa nasıl davranayım. ya kaybetmek istemiyorum. bu takıntılarımı bırakmak istiyorum... ilk haftadan çocuğu kaçırmak istemiyorum
Ben müsaitim sen de müsait olunca haber verirsin yaz akşam. Ama başka da hiçbir şey yazma
kanka benim ona 7 24 msait olduğumu biliyor. msait olunca konuşalım demesi ben müsait olunca konuşalım demekti... ben de öp bi tane yazdım cevap yok yine 3 saattir. yine destanlar yazmamak içi buraya yazdım işte
Zaten öp bitane yazman aşşırı cringe olmuş 😂 neyse üzme kendini böyle böyle öğrenirsin. Normalde benim verdiğim taktikler işe yarıyor. Ama sen durumu zor toparlarsın. Gerekirse yazmamak için numarasını sil
mesaj attım bakar mısın
Cevap
3Cevap
İkinizde sorunlusunuz
Neden mesela
ergence
Sence napayım bu saatten sonra. Gerçekten farkındayım ergence olduğunun. Ama nasıl toparlayacagimi bilmiyorum. Daha 1 haftadan çocuğu kaçırmak istemiyorum
Ne ağzına düşmüşsün hjkjj
Aklım yok işte ah ah
Neyse toplarsın durumu arayacaktır yüz verme.
Oy kanka. Arar demi ya... nasıl davransam bi akıl ver.. benim beyin çalışmıyor kendi ilişkime gelince.
Arar sen yazmazsan. Yazma sakın valla saçını başını yolacağım. Erkeklere bu eşinde olsa asla cepteyim imajı verme. Kaybetme korkuları olur. Ne anlasın bunlar sevilmeden.
O kadar pişman oldum ki böyle davrandigim için
Ama napim
Bak ilk konuştuğumuz gün sabaha kadar telefonda konuştuk. Iki lafindan biri seni seviyorum...
Ben de sandım ki gerçekten bu çocuk ciddi benimle
Anneler biliyor vs.
Ne bileyim sanki yıllardır sevgiliymisiz gibi davrandık.
Ha tabii sevgili olmadık yani öyle bir isim koymadık bu kadar seviyorum sözü arasında.
Bir gece de habersiz bırakıp aramayınca ben alev aldım sinirden.
Arar demi kanka ya.
Saat geçtikçe elim durmuyor yazasım geliyor
Yahu bundan çakallarını gördüm ben ggjkhh arama sorma yazarsa kısa soğuk cevaplar ver. Sevgilim ol diyene kadar arada alay et ama sakın sen hislerini söyleme. Arayacak eminim.
ah inşallah arar. mal oldum resmen ya. ve 2 hafta sonra çok önemli bir sınavım var buna kafayı takmaktan kaç gündür ders mers çalışamıyorum. nolur arasın ya. ararsa tama söz soğuk yapıcam. ama arasın bu hareketlerim yüzünden soğumasın benden korkuyorum
Kendi geleceğini bok edersin bunun gibi niceleri var. Gözünü seveyim önüne bak. Arayacak nokta com.
ararsa sana çok dua ediem valla. sence ararsa ne der. soğumuş mudur benden.
Senden adam olmaz ggjkjj
ama niye öyle dedin ki :(
Öp bi taneden sonrasını merak ettim :d
Kanka yok işte cevap.
Belki öpücük koyar benimde gönlüm olur dedim ama tık yok. En son müsait olunca konuşalım yazdı işte o kadar
Bana bir mesaj atar misin yavşamiycam bir sey anlatcam
💩💩
Fikir verirsen dinlerim
Çok abartı bu konuşmalar
Nesi abartı mesela
Fazla samimi vıcklı
yusuf ne ya insan aşkım falan diye kaydeder :)
Konu bu mu kardeşim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?