Lütfen yardım edin platonik aşık oldum kafayı yiyicem bana neden böyle yapıyor?

Yardım eder misiniz ya arkadaşlar ben bu sene Bodrum’a gittim bizim bodrumda merkezde evimiz var bu bizim evin altında apart otel var ben barlar sokağına hergün gidiyorum bu otelin önünden geçiyorum ve bir çocuğu gördüm tutuldum en son tanışmaya gittim çocuğun köpeği var dedim köpeği sahile getir resim çekileyim annemle gittim yanına ondan hoşlandığını anlamasın diye annem istedi çocuğa numara mı verdim mesaj attı ismini falan dedi tamam getiririm sonra bana gün verdi ve ekti beni gelmedi köpeği getirmeye o bahane ile tanışıcKtom ama olmadı bende numarayı sildim profil resmim falan gitti muhtemelen sildiğimi anladı şimdi beni nerde görse göz göze gelince kafasını falan çeviriyor hiç yüzüme bakmıyor bide otelde abisininmiş apart otel yanına gittiğimde bana orası bizim burası bizim dedi bana mal varlığını saydı zenginmiş yani şimdi bu çocuk beni görünce neden yüzünü çeviriyor yüzüme bakmıyor bu ne anlama geliyor sonuçta ben senden hoşlanıyorum demedim ki köpeiği istedim ve annemle yanlış anlamasın diye nolu yardım edin ya aşık oldum resmen çok üzülüyorum hergün geçiyorum yüzüme bile bakmıyor
Lütfen yardım edin platonik aşık oldum kafayı yiyicem bana neden böyle yapıyor?