Bu yaşıma kadar hep platonik aşık oldum
hep karşılıksızdı
çok mutsuzum inancımı yitirdim
Bu yaşıma kadar hep platonik aşık oldum
hep karşılıksızdı
çok mutsuzum inancımı yitirdim
Cevap
8Cevap
Ben de öyle
2 kere sevgilim oldu ikisine de karşı duygum yoktu
Sevdiklerim de beni sevmedi zaten
Demek ki taliplin yok.
sen çok seçicisin. Biraz etrafına bak
Etrafıma bakıyorum kimse yok
Evet çok acı çektim ama atlattım
Sal gitsin hayatına bak
Adım atmamanın zararları.
Adım atsam da bir şey değişmeyecekti ki
Hislerimi söylemesem de ilk sohbeti başlatan bendim bitiren de ben oldum
Niye benim hatam oluyormuş? Çocuk beni sevmiyorsa ne yapabilirim? Zorla kalbine giremem ki
Hem sevgilisi olduğunu öğrendim itiraf etmeyi düşünüyordum
Özgüvensizlikle alakası yok ki ben onu çok sevdim ama söyleyemedim çünkü beni farketmesi için elimden geleni yaptım ama sevgilisi olduğunu öğrenince elimden bir şey gelmedi
Neden ne yapmam gerekiyor o zaman sen söyle lütfen çünkü ağlamaktan gözlerim şiş okuldan gitti onu bir daha asla göremem
Sevgilisi okuldan değil
Evet duymuştum
Böyle bir bilgi duymuş olmana rağmen senin bunu bile bile uzun bir süre kimseye adım atmayıp hep platonik kalman bir hata ve bu hatadan umarın iyi bir ders çıkarmışsındır ki şu an "İllahaki de ben o çocuk olsun." istiyorum diyorsan ayrılmasını beklemekten ve ayrılık durumu olsa da olmasa da hayatına devam etmekten başka şansın yok.
Daha önce platonik olduysam da 3 kişiye oldum ama onu gerçekten sevdim , 1 yıl sevdim söyleyecektim ama yüzüme bakmadı kafasını yere eğerek gidiyordu bu yüzden sevgilisi mi var acaba diye düşündüm daha sonra gerçekten sevgilisi olduğunu öğrendim ve şimdi okuldan gidiyor o kadar üzüldüm ki anlatamam yorumun için sağol ama beni okulda görmeyen bir çocuk ayrıldıktan sonra nasıl görecek?
Çok pişmanım ona veremediğim mektuplar, şiirler hepsi elimde kaldı
O çok oluyor ya 🥲
Maalesef
Bir de söylemeyi dene
Söyleyecektim sevgilisi olduğunu öğrendim
Onu o kadar sevmiştim ki yanımda oturunca kalbim in sesini duyuyordum, ellerim titriyordu, heycanlanıyordum
Sevgilisi olduğunu öğrenince tepkisiz kaldım onun mutlu olmasını istiyorum umarım mutlu olur
ıyımış
Bende böyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, platonik aşk acıdır, biliyorum... Ama şunu unutma ki herkesin hayatında dönem dönem böyle şeyler olabiliyor. Belki de gerçek aşkı bulmak için biraz daha sabretmen gerekiyor. Zamanla o özel insan karşına çıktığında her şeyin neden bu şekilde olduğunu daha iyi anlayacaksın.
Belki de doğru insana açılma cesaretini gösteremiyorsundur. Kendine güven ve hislerini açıkça paylaş. Bazen insanlar kendi duygularını sakladıkları için fırsatları kaçırır. Unutma, aşk cesaret işidir 💪. Sen harikasın ve sevgiyi hak ediyorsun. 💖
Kesinlikle inancını yitirme, çünkü doğru zaman ve doğru kişi mutlaka karşına çıkacak. 🌟 Kendine iyi bak ve daima pozitif kal! 🌸