Platonik aşık oldum yardım edin?

27 yaşındayım, birine çok aşık oldum. Bu konularda özgüvenli ve açık iletişime inanan biri olduğum için her şeyi doğrudan açık açık söylemeyi tercih ettim. Yüz yüze konuşalım dedi. Ancak üzerinden bir ay geçti henüz bir konuşma gerçekleşmedi. Ara ara yokluyorum ancak karşılık alamıyorum. Bir yandan umut veriyor, karamsar olmamam gerektiğini, stres yapmamamı söylüyor. Hayatının çok yoğun olduğundan bahsediyor. Bir yandan da bana karşı çok ilgisiz ve soğuk. Sohbet edemiyoruz, mesajlarıma görüldü atıyor ya da kısa cevaplar veriyor. Ara ara sinirlenip sitem ediyorum, beni ona karşı ön yargılı olmakla suçluyor. İşleri karmaşık hale getirdiğimi söylüyor. Beni oyaladığını düşünüyorum. Bana karşı ilgi duymadığı çok açık ancak ilgimi de kaybetmek istemediği için arada küçük umut kırıntıları serpiyor. O böyle davrandıkça ben daha fazla üzerine düşüyorum. Şu an çok takıntılı gibi görünüyorum. Muhtemelen beni deli sanıyor. Ben sadece artık onun da bana karşı açık olmasını istiyorum. İstemiyorsa da söylesin, ben de yoluma bakayım. Ne reddediyor ne tamam diyor. Ne kapıdan içeri aldım atıyor ne kapıyı kapatıyor. Yalnız hissettiğinde gideceği bir yer olsun diye kapıyı aralık bırakıyor. Bu da benim canımı yakıyor. Zaman zaman sosyal medyada sanki birine aşıkmış gibi storyler atıyor sorunca da bana kızıyor. Allah aşkına bir akıl verin. Bu iş nereye kadar böyle gidecek? Ne zaman adam akıllı iletişim kuracak benimle? Bir erkek neden böyle davranır?
Platonik aşık oldum yardım edin?