Temasın yok da şehvet var arzu var dinen buluşun gezin tozun demiyor gelinir istenir bir odada görüşülür nerde yazıyor bi erkekle kadının evlenmek için rahat rahat gezebileceği lütfen dini alet etmeyin milletide yanlış yönlendirmeyin vebali büyük olur
Dinde kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur yazıyor kariyer ne bi anlatsana iyi ozaman bende kariyer sahibiyim yerim ayrı olmalı balon şirketim var otellerim var ben üstünüm ha bu arada öğretmen evi kariyer sahibi iyi durumda olanlar için ideal bir seçim değil malum 3 çeşit rezervasyon alıyorlar öğretmenler için memurlar için birde dışardan gelen kariyer sahibi olmayanlar için ama kariyer sahibi olmayan memurdan 2 kat fazla ücret ödüyor sayın kariyer sahibi hanımefendi
Napalım otelde mi kalalım En usturuplu yer öğretmenevi Ayrıca üstünlük rastladığım yok İkimizde okumuş insanlarız Benim sorum ve verdiğin cevaplar çok ters Ben sadece evlenmek istiyorum Ve evde bekleyerek kısmetin geldiğini görmedim. beğendiğim bir insan Tabi ki gezicem arabasına binicem Burda sorun şu ki benden soğur mu
Madem inancın var namaza dikkat ediyorsun kariyerini bir kenara koy gece yatmadan istihare namazını kıl duasını et gece rüyanda sonucunu görürsün buralarda heder olma
Ben sadece delirdiğim nokta kariyer sahibiyiz odada buluşma falan deyince dini bütün örf adetlerimizi yobaz gibi görmen beni delirtti üstünlük takvafadır kariyerde değildir malda mülkte eş te her şey Allah'ın dır biz sadece emanete bakan bekçileriz böyle düşünmeye devam edersen namazında imanında hayrını görmessin benden demesi ister yap ister yapma seçim senin
Hanımefendi odada isteme olayı olmaz dedin ya ben onu kastettim odada istenmez zaten bir odada ailelerin izni ile oturur konuşur gençler... neyse bişey demiyorum nede olsa okumuş kültürlü insanlarsınız siz daha iyisini bilirsiniz ben daha o seviyeye gelemedim okudumda boş okumuşum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çarşamba günü flörtle buluşacağız gün boyu beraber olucaz hatta gece öğretmenevinde kalıp gündüz tekrar gezicez?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Namaz kılıyorsan flört etmeninde dinen haram olduğunu bilmen gerek diye düşünüyorum
O zaman nasıl evleneceğiz ki
Flört etmek günah diye bi şey yok
Sonuçta temas yok bi şey yok sadece gezicez
Temasın yok da şehvet var arzu var dinen buluşun gezin tozun demiyor gelinir istenir bir odada görüşülür nerde yazıyor bi erkekle kadının evlenmek için rahat rahat gezebileceği lütfen dini alet etmeyin milletide yanlış yönlendirmeyin vebali büyük olur
İkimizde okumuş kariyer sahibi insanlarız
Odada isteme olayı olmaz
Dinde kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur yazıyor kariyer ne bi anlatsana iyi ozaman bende kariyer sahibiyim yerim ayrı olmalı balon şirketim var otellerim var ben üstünüm ha bu arada öğretmen evi kariyer sahibi iyi durumda olanlar için ideal bir seçim değil malum 3 çeşit rezervasyon alıyorlar öğretmenler için memurlar için birde dışardan gelen kariyer sahibi olmayanlar için ama kariyer sahibi olmayan memurdan 2 kat fazla ücret ödüyor sayın kariyer sahibi hanımefendi
Napalım otelde mi kalalım
En usturuplu yer öğretmenevi
Ayrıca üstünlük rastladığım yok
İkimizde okumuş insanlarız
Benim sorum ve verdiğin cevaplar çok ters
Ben sadece evlenmek istiyorum
Ve evde bekleyerek kısmetin geldiğini görmedim. beğendiğim bir insan
Tabi ki gezicem arabasına binicem
Burda sorun şu ki benden soğur mu
Madem inancın var namaza dikkat ediyorsun kariyerini bir kenara koy gece yatmadan istihare namazını kıl duasını et gece rüyanda sonucunu görürsün buralarda heder olma
Tamam neden bu kadar ters cevap veriyorsun
Ben naptım sana
Ben sadece delirdiğim nokta kariyer sahibiyiz odada buluşma falan deyince dini bütün örf adetlerimizi yobaz gibi görmen beni delirtti üstünlük takvafadır kariyerde değildir malda mülkte eş te her şey Allah'ın dır biz sadece emanete bakan bekçileriz böyle düşünmeye devam edersen namazında imanında hayrını görmessin benden demesi ister yap ister yapma seçim senin
Odada buluşma mı ben böyle bi şey demedim
Hanımefendi odada isteme olayı olmaz dedin ya ben onu kastettim odada istenmez zaten bir odada ailelerin izni ile oturur konuşur gençler... neyse bişey demiyorum nede olsa okumuş kültürlü insanlarsınız siz daha iyisini bilirsiniz ben daha o seviyeye gelemedim okudumda boş okumuşum
Peki
Beraber kalcanız namaz kılıyorsun bu ne yaman çelişki
Ayrı mayrı geçin o işleri
Üff işine bak
Sen onu da yapmıyorsun
Saçma sapan zihniyettiler
Dini alet etmeyin her şeye
onu senin bilmen lazim, degisie kisiden kisiye
degisir*
Nasıl anlarım
bulusucagina gore iyi kotu konusmussundur. sence sorun edicek biri mi?
Allah inancı var
Cuma’ya da gidiyor
Eder mi
etmez sanmiyorum, anlayis gosterir. hosuna bile gider belki
Tamam saol
millet te soruyu cevaplamamis, nutuk cekmis suraya bak haha
Herkes kalbinin ekmeğini yer
İlk defa mı kalıcanız
Farklı odalarda kalıcaz
gece olacaklar önemli değil yani?
Aynı odada kalmayacak heralde
emin misin?