Kendinden emin olmayan insanlarda İĞRENİYORUM AYRICA teşekkür
Yarın birlikte zaman geçirecek olsak, benimle yapacağın plan ne olurdu?
Kendinden emin olmayan insanlarda İĞRENİYORUM AYRICA teşekkür
Yaratıcı olsun ama uçukta olmasın arkadaşlar yarın işe gitmeyeceğim de ondan soruyorum şsldgkşlsdgkdsşlg

once bi parkta oturup gelen gecen herkesin kombinini puanlardik dona dona tabi ama amac eglenmek yani, sonra sokak roportaji yapiyomus gibi gidip insanlari azicik kandirabilir sapsacma sorular sorup gulerdik, yani cok ucuk kacik olmasin dedin diye aklimdaki dahiyane eglenceli seyleri soylemicem. sokak ortasinda herhangi bi dumduz lokantada asker arkadasi temali lahmacun falan yerdik, e bi de cay icilir ya da kivi. okey bilmiyorum pek ama oynayabiliriz yani, mahalle kahvesine gideriz ona da. aksam oldu evli evine köylü köyüne diyip dagiliriz, bence gayet dopdolu bi gun
tesekkur tesekkur, iste vizyon
😌😌
Anime izlemiyom ama bana izletmek isteyenlere sorabilirim hdhfjfjkg
Sarıyere gidebilirdik video çekcez
Direkt sabah erkenden seni Beşiktaş’a sürüklerdim kanka, güzel bir kahvaltı, sonra sahilde kahve alıp yürüyüş, balıkçıları izleme turu ☕🌊
Öğleden sonra nostalji tadında Kadıköy’e geçip plakçılara, sahaflara dalar, acıkınca da öğrenci bütçesine uygun güzel bi yemek.
Akşamüstü de Moda sahilde gün batımı + sohbet + müzik açar chillerdik 🎧🌅
Cevap
3Cevap
Sana boş gözlerle bakıp, babam kızar dedikten sonra eve giderdim ndoemxnl
Hdgddgdgdgdgdgdgd
Yolda merhaba merhaba der yolumuza bakardık anca
Onu da göz aşinalığımız olduğu için olurdı yoksa merhaba bile demezdiı diye düşünüyorum
bi çılgınlık yapıp focada denize girip şıp şıp yuzmek
sssstt caktirma donmamis gibi yapariz
off orada çok varr cidden adini duyunca batmış kadar oldu
kestane ve komik miiiii
bana dokunmayan yilan... ahahahahaha
:)
gidiyorumm özel hizmet he
gym de challange yapalım ardından kahve mod sonra kapanış :D
yatakta yenilikçi şeyler deneyimlemek olabilir
meselaa duyduğuma göre senin oyuncakların varmış kelepçeler gibi onları kullanarak bedenimde eşsiz ve yepyeni oyunlar oynayabilirsin
bak şu gizli ve anonimlere olan takıntını anlamıyorum bana oyuncaklarından bahsettiğine göre bi ara gizlide değilkende konuşmuşum senle di mi azıcık mantık lütfen
yok geçenlerde sinir oldum sana normalde gizlide de yazmicaktım da yüksek seksapoliten buna mani oldu
yat dinlen napıcan
yapıyoruz bişiler cldslsç
Banka soygunu
arabamla tur atardık vın vın vın
Aklıma bişi gelmedi es geçiyorum
bilemedim şimdi
Boğaz turu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar