Erkekler bağlanmamak için kaçar uzaklaşır mı? ERKEK arkadasım Bağlanmaktan mı korkuyor?

Yaşlarımız 21-23. İyi giden bi iliskimiz var. Ailesi detaylı olmasa da biliyor iliskimizi. Sosyal medyadan tanıştık ancak buluşacağız nasipse bayrama. Uzaklığa rağmen sorunlarımız olduğunda da herşeyi konuşarak hallettik. En başında arkadaştık “sevgililik” mertebesi gibi bi yükselme bile istemiyordu aklımda iliski yok diyordu:)) nasıl olduysa sevdi bağlandı iliskimiz başladı.. Sevgi saygı gırla zaten fazlasıyla var nazar değmesin ANCAK erkek arkadasım bazen diyor ki “burada yanimda olsan daha çok güzel olurdu tabi ki ama eyvah derdim çünkü daha fazla bağlanırdım su an bile hayat günlük planlarımı sana göre yaparken o zaman iyice hayatımı sana kurar gibi olurdum ileriye yönelik (evlilik gibi) bi şey istemiyprum iliskiyi ikimizde akışına bırakmıstık zaten ama buna bi ceki düzen vermeliyiz abarttık galiba “ DİYOR (ciddi bi ifade ile söylemedi gülümseyerek konuştuk konuyu telefonda... ve öyle demesine de rağmen en sık da “aynı şehirde yaşasaydık keşke” gibi cümleler kurar. Hem seviyoruz birbirimizi sayıyoruz iyiyiz mesafeler elbet üzüyor ama arada da böyle konuşuyor. İyi bisey mi? Yoksa kaçacak mı uzaklaşır mı benden? Ne yapmalı...
Erkekler bağlanmamak için kaçar uzaklaşır mı? ERKEK arkadasım Bağlanmaktan mı korkuyor?