Kocamın eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim kıza yazdım ve kızın dedikleri şok 🙄😭?

İki gün önce eşimin telefonunu aldım ve bir kızla konuştuğumu görünce şok oldum o gece sabaha kadar uymadim mesajları okudum kız onun eski sevgilisiymis ve onunla ayrılınca benle evlenmiş biz görücü usulü evlendik eşime birşey demedim kıza yazdım sesli mesaj bıraktı ağlamakla konuştu benim niyetim asla sizin yuvanizi yikmak değil dedi ben onu çok sevdim beni hayatından çıkarır çıkarmaz seninle evlendiğini görünce nefesim kesildi dedi oda yazınca onunla konuşmak iyi geldi kalbimi acıtan o olsada kalbime iyi gelecek olanda oydu diyor ben nasıl olduğunu bileyim yeter bana diyor Aynen bu şekil çok özür diledi ve benden soğuması için birşeyler yapicam dedi sonra engellicem onu dedi söz verdi biraz bana izin ver diyor😔 anlaştık ve eşimin hiçbirsey haberi yok kıza yazmakla iyi mi ettim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kalbim acıyor napicam kız uzak durcam dedi söz verdi ama kala acıyor kalbim 😭😭💔💔💔
Kocamın eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim kıza yazdım ve kızın dedikleri şok 🙄😭?