Karım eski sevgilisi ile watsapt an yazışmışlar? o yazdı bende ayıp olmasın diye yazdım bişey yok dedi? bide tepki gösterdi?

Adam merhaba umarım iyisindir yazmış. Eşimde teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın yazmış. Adamda herzaman ki gibi işte yazmış. Yazışma bu kadar. zannediyorum öncesi yok. Mutfağa gidip sordum bu ne diye, insan gibi sormuş insan gibi cevap verdim dedi. İstesem silerdim yazışmayı hiç görmezdin. saklayacak bişeyim yok benim dedi. Numara kayıtlı değil nasıl anladın o olduğunu dedim, (numara ezberinde belli) kavga çıkartmak istiyor san tamam kavga ederim dedi. Arkadaşlar siz siz olun asla ama asla, uzun yıllar başkasıyla çıkmış bir kızla evlenmeyin. Asla. Ben sana herşeyi en başta anlattım hiç bir şey saklamadım dedi. Sende kabul ettin dedi. Ben yazmadım ona asla da yazmam, ama o yazdığı için cevap verdim dedi. Aha cevapta orada bir sıkıntı varsa güle güle dedi. Ya 12 yıl olmuş biz evleneli. Adam 12 yıl sonra hatırlayıp mesaj atıyor. Siz siz olun ciddi ve uzun ilişkiden çıkmış biriyle asla evlenmeyin.

Karım eski sevgilisi ile watsapt an yazışmışlar? o yazdı bende ayıp olmasın diye yazdım bişey yok dedi? bide tepki gösterdi?
Cevapla