Çünkü siz harama değil helale yöneliyorsunuz, muhtemelen bu yüzden de sevgili olaylarına karşısınız. Şu an şu dakika sevgili bulamasanız da gün içinde isteseniz sevgili bulabilirsiniz. Ne gerek var dimi? :)
Arayan mevlasınıda belasını da bulur, bir sevgili mi bulamayacaksınız. Ama siz sevgili değil eş istiyorsunuz. İşte o noktada helal süt emmiş birini bulmak zorlaşıyor.
Bulamazsın bence bulsanda çok kalitesiz Kendine saygısı olmayan bir insan olur başka türlü kimse hemen iki tatlı söze 5 dk da sevgili olmayı kabul etmez
Cübbeli ahmet hocayi seviyor sayiyorsun! Hemen su dakika sevgili bulurmuyum neden bulamıyorum gibi bir soru sorup altina dalga geçer gibi onun resmini koyup biz allah yolundayiz yazisini yaziyorsun
Anlayışım kısıtlı değil bal gibi de dalga amacli yemin edebilirim ama kanitlayamam senin amacin gercekten teblig etmek mi sevgili bulurum bulamam niye bulamiyorum vs. Diyorsun ahmet hocayi ne diye işin içine karistiriyorsun
Tebliğin kelime anlami iletmektir bildiklerini iletmek kapasitem kadar bildigim seyleri söylüyorum dedin ben de sana diyorum ki burasi helede bu soru onun yeri değil