İnternet & Teknoloji Tiktok da sevgili bulabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar orayı sohbet amaçlı kullanıyor. Bazıları ise fenomen olmak için Güncellemeler+1 yıl Gülmeyin yalnızım napim Tiktok da sevgili bulabilir miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NinarLui Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl mal malı çekermiş hemen bir tiktok hesabı açıyorsun ve mal mal videolar çekiyorsun devam eeeeeğt 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Tabiki :-) fenomenlerle bayağı sıkı fıkıydım 😂😂 0 9 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Gülmem onun için değildi Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ciddiyim bu konuda yardımcı olayım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacaksın Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Tiktokta dikkat cekmeni :-) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bayanların coğu dikkat ceker :-)) ki bayan olduğun için 1-0 önde başlarsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak anlat Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Hesabı görünür yaptım :-) Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tiktokta bulduğunda çeyrek akıllı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burdan verelim. Yakışıklı sayılırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birine benzettim seni mesleğin ne 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benzettin mi? Ne benzetmesi be gizliyim. Mesleğim yok şu an Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sevgili başka yerden bulunmuyor mu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Real ortamda asosyalim Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl Demek istediğim, neden tiktok yani başka uygulamamı yok? Yorumla Soran +1 yıl Başka uygulama bilmiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl Önerdiğin varsa söyle Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl Ben genelde sevgili aramıyorumda flörtlük takılıyorum genelde, haberleşebiliriz istersen Yorumla Soran +1 yıl Uygulama önerin var mı Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl uygulama önerim yok maalesef. Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl Neyse boşta olursan yazarsın:D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bn bulamdm sen bulursn 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Başka bir uygulamada mı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bn bilmiyorum burdada bulamdm tiktoktada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bnde yalnzm😭 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Ahey aheeyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bn ankaradaym sen😊 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzak çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
mal malı çekermiş hemen bir tiktok hesabı açıyorsun ve mal mal videolar çekiyorsun
devam eeeeeğt
Tabiki :-) fenomenlerle bayağı sıkı fıkıydım 😂😂
Gülmem onun için değildi
Neyse
Ciddiyim bu konuda yardımcı olayım
Nasıl olacaksın
Tiktokta dikkat cekmeni :-)
Nasıl olacak
Bayanların coğu dikkat ceker :-)) ki bayan olduğun için 1-0 önde başlarsın
Nasıl olacak anlat
Hesabı görünür yaptım :-)
Tanışalım mı nerede yaşıyorsun
Tiktokta bulduğunda çeyrek akıllı olur
Burdan verelim. Yakışıklı sayılırım
Birine benzettim seni mesleğin ne 😂
Benzettin mi? Ne benzetmesi be gizliyim. Mesleğim yok şu an
Sevgili başka yerden bulunmuyor mu
Real ortamda asosyalim
Demek istediğim, neden tiktok yani başka uygulamamı yok?
Başka uygulama bilmiyorum ki
Önerdiğin varsa söyle
Ben genelde sevgili aramıyorumda flörtlük takılıyorum genelde, haberleşebiliriz istersen
Uygulama önerin var mı
uygulama önerim yok maalesef.
Neyse boşta olursan yazarsın:D
bulursun :D
Burdan bul suyu mu çıktı buranın😡
Yokkk
Bn bulamdm sen bulursn
Başka bir uygulamada mı yok
Bn bilmiyorum burdada bulamdm tiktoktada
Bnde yalnzm😭
Aynen
Ahey aheeyyy