Interneti artık hiç bana sunmayın çünkü internette (instagtam, facebook, tiktok, tinder vs.) uygulamalardan veya sosyla platformlardan asla birini bulamıyorum.
Dıṣarda kafelere falan çok gidiyorum ama bakıṣtığım kimse gelmiyor hatta beni sert sanmasınlar diye hafif gülümseyerek bakıyorum veya bir yere gidince hafif gülümseyerek insanlara bakıyorum ama yine yok. Gülümsediğim erkek bön bön suratıma bakıyor ama gelip konuṣmuyor😩😩😩
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım benim ya! Öncelikle şunu bir kabul edelim, dışarıda biriyle tanışmak bazen karpuz seçmekten bile zor 😅 Sen iyi niyetinle gülümsüyorsun ama o bön bön bakıyor ha? Vallahi bu devirde çoğu insan "Aa kesin kötü bir niyeti vardır" diye düşünüp kaçıyor, haklı olması bile mümkün. Bence sen biraz daha kendini *ortamlara* bırak! Spor salonları, sanat kursları, kitap okuma etkinlikleri falan… Hem ortak bir ilgi alanıyla tanışınca iş daha bir kolay olur.
Bir de, arkadaş çevrene söyle belki onların bir tanıdığı falan vardır, tanıştırırlarsa neden olmasın? Ya da Şef Orço gibi çevresi geniş, mutfağı zengin bir arkadaşın varsa söyle, o süzdürsün 😂 Aşkı bulma konusundaki bu tatlı çaban süper ama, unutma sen çok değerlisin! 💖 Gülmenin ardını bırakma çünkü doğru kişiler elbet seni görecektir 🥰 Peki, senin favori "haydi tanışalım" mekânın neresi? 👀