Arkadaşlar biraz uzun ama?

Benim 2 sene önce kadar ilişkim vardı biraz hararetli bitti ben görüşmesini istemediğim bi kız arkadaşımla görüştüm o da öyle yaptı daha sonra ona platonik olan bi kızla görüştüğünü öğrendim kıza şey demiş zehra benim için hevesti hemen biter sandım ama savamadım başımdan demiş bir de ben onu hiç sevmedim demiş gercekten de sevmedi benden önceki sevgilisine hala aşıktı koyamadı beni yerine ama hep destek olmaya çalıştım vs vs o zaman 11. Sınıftım o 12 görüşmek istedi okul konusunu bahane edip kabul ettim özür diledi tekrar birlikte olabilir miyiz diye sordu ben reddettim arkadaş kalabileceğimizi söyledim falan o da bunu kabul etmedi daha sonra yaklaşık 3 ay önce kardeşinin kanser olduğunu tedavi gördüğünü duydum sevgilim olmasına rağmen aradım uzun uzun konuştuk çok iyi davrandı çok değişmişsin konuşman falan dedi neyse kapattık geçti gitti sınavdan sonra yazdı ben numaramı kaydetmedi diye düşündüm ama kaydetmiş o gece de konuştuk sonra yine yazdı sorunlarım vardı biliyordu onunlayken de vardı onları sordu falan acaba pişman mı oldu ki ayrıldığımız için yani bilemedim çok uzun yazdım kusura bakmayın
Arkadaşlar biraz uzun ama?