Bu tarz ölçümler sağlıklı sonuçlar vermez buraya göre 174 falan gibi ama dediğim gibi metre ile ölçüm pek sağlıklı değil. Boy kilo ölçümü yapan yerler var oralarda ölçülebilirsin.
Sağlık merkezleri ölçüyor, eczahaneler vs de ölçüyor gerçi ikiside bazen birbirini tutmasa da metreden daha doğru ölçer. Ayakkabıyla ölçülürsen eğer sonuçtan ayakkabınîn yüksekliğini çıkarırsın.
Wlla knk dün sağlık ocağına gittim ayakkabı ile 176 geldim bana çok uzunnsun dedi kendi 150 ya 🤣 yani omu yanlış ölçtü bilmiyorum da çarşıya gitsem nerden olcturemem lazım
Aga ayakkabıyla 176 ysa bu ölçüm bayağı yanlış zaten. Vallaha çarşıyı falan pek bilmiyorum genelde dediğim gibi eczahane, sağlık ocağı ve spor kliniklerinde ölçüm yapıyorlar. Spor kliniklerinin ölçümü daha hassas oluyor genellikle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu tarz ölçümler sağlıklı sonuçlar vermez buraya göre 174 falan gibi ama dediğim gibi metre ile ölçüm pek sağlıklı değil.
Boy kilo ölçümü yapan yerler var oralarda ölçülebilirsin.
Nerde ölçtüre bilirim
Sağlık merkezleri ölçüyor, eczahaneler vs de ölçüyor gerçi ikiside bazen birbirini tutmasa da metreden daha doğru ölçer.
Ayakkabıyla ölçülürsen eğer sonuçtan ayakkabınîn yüksekliğini çıkarırsın.
Wlla knk dün sağlık ocağına gittim ayakkabı ile 176 geldim bana çok uzunnsun dedi kendi 150 ya 🤣 yani omu yanlış ölçtü bilmiyorum da çarşıya gitsem nerden olcturemem lazım
Aga ayakkabıyla 176 ysa bu ölçüm bayağı yanlış zaten.
Vallaha çarşıyı falan pek bilmiyorum genelde dediğim gibi eczahane, sağlık ocağı ve spor kliniklerinde ölçüm yapıyorlar. Spor kliniklerinin ölçümü daha hassas oluyor genellikle.
Aga wlla bikere 178 dedi ama mont wardi kalın cikardim onu busefer 175 dedi aradan aylar geçti gene gittim 176 dedi bende şaşırdım
elini başının üstüne koy, bastır, saçının üstüne değil kafa tasına. orası son nokta işte.
Boy sorunu varsa ilacın burada.
https://www.youtube.com/embed/hQ8H55R_MQcBaşının en tepesindeki kısım
177 mi
174 derim ben olsam :)
Saçının bitişine kadar say. 1.77 sin yani.
saçlarıni saymazsak 1.74
1.71
171 knk nereye bakiyon okdar kısa deyil
1.72 filan saçını hesaplamayınca
1.76
Knk saçi sayıyoz mu
say knk nolcak. sen fotoyu biraz alttan çekmişsin tam karşıdan çeksen daha net olurdu
Uzunmuyum peki😢
Knk dün sağlık ocağına gittim ayakkabı ile 176 dedi
boyun normal kısa değil, uzunda değil
Knk bana bakan 181 gibi durim kilo 56😢
😥😥
173 ..
1.75
1.74 gibi duruyor
172 boyun.
173 biraz kisasin
172 👍🏻
Çok yakısıklısın