Erkek arkadaşım genel olarak hesabı o ödüyor ve rahatsız oluyorum? Para yiyici gibi gözükmek istemiyorum? Ne yapabilirim?

Herkese merhaba arkadaşlar. İlişkimiz yeni gibi tam ilişkide diyemem. Kendisi doktor bende avukatım yeni mezun oldum. Ales’e hazırlanıyorum. Güzel alımlı ve düzgün bir kız olarak anılırım. Bence o da gayet beyefendi bir insana benziyor. Fiziksel özellikleri istediğimin dışı da olsa yine de çoğu şey tipten daha önemli. Sorun şu ki dışarı çıktığımız da mesela yemek yedik diyelim o ödüyor. Kahve içiyoruz yine o ödüyor , utanıyorum yerin dibine girmek istiyorum. Parasını yiyici sülük kızlar gibi gözükmez istemiyorum. Genel de çay kahve içiyorum külfet olmamak için. Nasıl bir incelik yapsam? Kötü hissediyorum kendimi. Benim içtiğimi çok yemek yemesemde yemeğimi ödemek zorunda değil... Siz olsanız erkekler ne düşünürsünüz benim hakkım da :( kötü hissediyorum kendimi ne yapsam?
Erkek arkadaşım genel olarak hesabı o ödüyor ve rahatsız oluyorum? Para yiyici gibi gözükmek istemiyorum? Ne yapabilirim?