Ablam beni kıskanıyor ne yapmalıyım?

Ailede bana daha kibar davranıyorlar o da benden kaynaklı. Kendisi kaba sapa kendini birşey sanıyor üniversiteye geçtiği günden beri 5 senedir ot mot içiyor alkol gece yaşantısı intihara kalkışma saçma insanlarla sevgili olma herşeyi yaptı okulunu uzatıyor ben her şekilde arkasında oldum. Annemi babamı yumuşalttım okula devam etsin mutlu olsun diye. Ben geçen istanbula gittim sevgilim bana kedi almış şarjım bitti. Akşam annemle konuştuk sonra şarjım bitti saat olmuş 10 zaten bişey olmaz diye düşündüm. Ablamın yanında nasıl doldurduysa karakollara kadar gitmişler rezil ettiler. Herneyse babama sevgilim olduğunu istanbula gittiğimi ; kedi için de torunun geliyor tarzı konuşmuşlar. Gelesim yoktu 21 yaşındayım yaptığım hiç birşey yok ablam annemi babamı doldurmaya kalkıyor beni dövsünler istiyo. Geçen babamla arabada tur atıyoruz onu bile kıskandı. Annem beni dövsün istedi adaletsizsin falan başladı boş boş. Ben ona hiçbirşey yapmadım geldiğimde güldük eğlendik durup dururken başladı. Hep bi üsten görme saçma sapan tavır takınma emir verme noluyoruz. Annemle tartışırken bana o*ospuymuşum gibi muamele yaptı. 3 senedir güzel ilişkim var onu bile kıskanıyo. Ne yapabilirim düşmandan farksız
Ablam beni kıskanıyor ne yapmalıyım?