Ailede bana daha kibar davranıyorlar o da benden kaynaklı. Kendisi kaba sapa kendini birşey sanıyor üniversiteye geçtiği günden beri 5 senedir ot mot içiyor alkol gece yaşantısı intihara kalkışma saçma insanlarla sevgili olma herşeyi yaptı okulunu uzatıyor ben her şekilde arkasında oldum. Annemi babamı yumuşalttım okula devam etsin mutlu olsun diye. Ben geçen istanbula gittim sevgilim bana kedi almış şarjım bitti. Akşam annemle konuştuk sonra şarjım bitti saat olmuş 10 zaten bişey olmaz diye düşündüm. Ablamın yanında nasıl doldurduysa karakollara kadar gitmişler rezil ettiler. Herneyse babama sevgilim olduğunu istanbula gittiğimi ; kedi için de torunun geliyor tarzı konuşmuşlar. Gelesim yoktu 21 yaşındayım yaptığım hiç birşey yok ablam annemi babamı doldurmaya kalkıyor beni dövsünler istiyo. Geçen babamla arabada tur atıyoruz onu bile kıskandı. Annem beni dövsün istedi adaletsizsin falan başladı boş boş. Ben ona hiçbirşey yapmadım geldiğimde güldük eğlendik durup dururken başladı. Hep bi üsten görme saçma sapan tavır takınma emir verme noluyoruz. Annemle tartışırken bana o*ospuymuşum gibi muamele yaptı. 3 senedir güzel ilişkim var onu bile kıskanıyo. Ne yapabilirim düşmandan farksız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim ablamda beni gram sevmiyor. Kıskanıyor başarımı çekemiyor, ailem ilk çocuk diye simartiyor
Aynen öyle bende de durumlar aynıydı. Kendini benden üstün sanıyor kendisi ne yaparsa yapsın birşey yok ben de en ufak şeyi problem yaratıyor
Aynen öyle birde işine gelmeyince ağlıyor beni haksız çıkartıyor 2-3 gün bir yere gitti ev huzurluydu geldiği saat polemik çıkardı birde üstüne ağladı huzuru bozdu
Bunlar timsah gözyaşları
Ortada küfür yok, hakaret yok beni dövecek zart zurt ağlıyor
Kim bilir neyini kıskandı
Birde diyet yapıyorum yemek saatime doğru şekerim düştüğü için elim ayağım titriyor o kadar sinirim bozuldu ki zaten diyette az yemek yiyorum yiyeceğim yemekten de bir şey anlamadım. Boğazıma dizildi gebersem bunlardan kurtulsam dedim
Kaç yaşındasın
21
Keşke başka şehirde okusan
Zaten şehir dışında okuyorum ama virüs var diye 2 yıldır evdeyim okullar açılınca gidicem koşa koşa
Sen okuyon mu
Pf ben d eokuyorum da tatil geldi hayatım yine kaos
Lisede geçer diye düşünüyodum şu an bile rezaleti çekiyorum
Mesela sınavsız ikinci üniversiteye kayıt olacaktım boşver falan dedi kayıt ettirmedi beni öbür kayıt döneminde kendisi kayıt oldu bu kadar kıskanç yani şımarık
Sen de dinleme hiç onun verdiği akıldan ne fayda görüceksin
İşte anladım ama geç oldu atanmamı bile istemez kendisi atanamadığı için
Of bi de benim annem de toksik babam da umursamaz
Bu aile için ben bir şansım
Önceden hep arayı yumuşaltırdım
Babam kızı ağzına yapsa teşekkür eder. Ben iyiliği için bir şey desem kötü olurum. Odanın önünden geçiyor bana bir şey demiyor, kızını görünce günaydın diyo
Ne alaka ya niye böyle
Bilmiyorum ki işte okulu bitirdikten sonra para biriktirip ayrı eve çıkacağım gideceğim başka şehirde yasamak istiyorum uzakta belki yurtdışına gitmek istiyorum
Diyet yaptığım için herkesten önce yemek yiyorum sofrada ben yokken hahah gülüyorlar. Ben yokken daha mutlular
Sebep ne
Ben her zaman gerçekçi davranıyorum kendimce doğru olmaya çalışıyorum. Ama ablam karışmıyor göz yumuyor mesela babamın sağlığına zararlı bir şey varsa onu yeme diyorum, babamda bana sen bana karişıyorsun kızım bana karışmıyor diyor. Halbuki sırf o diyet yapıyor diye ben işe giderken götürsün diye kahvaltı hazırlayıp paketliyordum. Yaranilmiyor yani o umursamıyor iyi oluyor ben kötü oluyorum
Aman ne halleri varsa görsün sen neden kendini paralıyosun ben de öyle insandım ama saldım ne uğraşacam umrumda değil sadece kendim önemliyim
Artık parmağımı bile kaldırmam zaten kendim için uğraşıyorum çok sevdiklerii kızlarından kazığı yiyince bana koşacaklar o zaman görüşeceğiz
Aman koşmasınlar ya ne gerek var
Kulaklık taktım ben de hala bile söyleniyo kulaklığımı çıkartıyo ya bi s”ktir git
Doğurdular diye vakit geçirmek zorundayım sanki
İşleri olunca aslan oğulları oluyorum :/
Ne hikmetse
He sen erkeksin
Knk zaten babalar kızlarını sever bi tık daha
Ama anladığım kadarıyla sen ailenin istediğini isteyen gerçekçi bi insansın. Onlar değerini anlar da geç olabilir. Ablan sırf kız olmanın naifliğini kullanıyo manipülasyon yapıyo. Bebekken tüm ilgi şendeysen bu kıskançlık doğuştan
İyiliğini isteyen*
İlgi budalası ya dışarıda da ilgi çekmeye çalışıyor hep kıskanç, birkez babamın zorunlu iş eğitimi vardı bende yakın bir yerde ders çalışıyordum öğlen denk geldi beraber hamburger yedik. Ablam ertesi gün gitmiş burger kingden en büyük menüyü almış gelmiş sırf biz yedik diye böyle bir şey işte
Benimkisi de aynı geçen babam aradı arabayla tur atıyoruz dedik ona bile bağrındı. Annem ablam ben dışarı çıktık annem hastaneye gidicek misin dedi plan yapıcaz o sözü yanlış anlamış dönmiycem dedi bir de sorduk on kere sen de gel ne zaman dönüceksin diye. Kıyafet bakıyorduk istediğin elbiseyi alalım mı dedik denemeden nasıl alıcam diye afta tafra yaptı. İstediğin bişey var mı dedik nane yağı istedi aldık. Yemek yedik sen de ister misin dedik paket yaptırdık ayran nerde hadi git içecek al diye emir verdi. Ay emrin olur dedim bağrınmaya başladı kıyafetlerimi kıskandı pis bakış attı. Anneme sen adaletsizsin dedi kızın o kadar üzdü dövülmemi istiyo bağırıp duruyo bi de saçma sapan. Hata yapmışım ben sevgilimin yanına gittiğim için dövülmem gerekiyor. Yemediği pislik kalmadı her türlü arkasında durdum bu kadar kıskanç hastalıklı ruhlu bi insan olamaz
Akşamına da yazlık yerde giyerim diye aldığım eteği giymiş sorgusuz sualsiz mertle buluşmaya. Düne kadar ağlanıyodu benim yüzümden sevgilisinden ayrılmış o stresli günde? Ben de aşkımlı aşkımlı konuşuyomuşum
Hem kıskanç hem yuzsuzler ben ipini çeksem tepe taklak olacak yine salak gibi ailem üzülmesin diye karışmıyorum. Uğraşmaya başlasam ayakta duramaz işte yine salak gibi insanlıktan uğraşmıyorum bu da kendini akıllı sanıyor
Harbiden öyle bi üste çıkmaya çalışmalar falan. Uğraşmak istemiyorum kendini güçlü sanıyo
Ne kadar ezik yetersiz özgüvensiz insanlar
Boyum uzun olsa asker olurdum dağda bayırda olurdum da böyle şeylerle uğraşmazdım
Yani ailen de bunu anlamıyorsa onlar da problemli insanlar
Of amelelik yaparım bunlarla kim uğraşır be
Annem de ablamla bağrışıyo umursamazım diye bana kızıyo ya boş muhabbetlerinizin neyini umursayacam
Bilgisayarımı açamıyorum kız kıracak diye. Bağırıştan kitabımı okuyamıyorum bi de onları dinliycem
Babam kızını sevmeye devam ediyor annem bazen fsrk ediyor ama yine kızları kıymetli
Dediğim gibi tek başıma yaşamaya çalışicam bir şekilde asgari ücret bile olsa tek yaşayacağım aynı evde sinir hastası oldum resmen
Değmez ya ama sen annene oyna bence dmkd
Annen fark ediyosa eminim babana da söylüyordur da
Yani babalar için kızları önemliyse anneler için de oğulları
Ama sen karakterli bi insansın onun gibi oyunlu değilsin
Anladığım kadarıyla
Ona oynamasam zaten aç kalırım yardım falan ediyorumda işte fazla laf etmiyor
Uğraştığımız şeylere bak ya
Tek istediğim normal bi hayat
Oynayamiyorum fazla en fazla 1 saat sürüyor sonra yine iyi davranıyorum
Ben güzel ve ezik bi insandım biraz normal insanlarla takıldım ailemin anormal olduğunu fark ettim biraz da birşeyler yapabildiğimi görünce ailem gram umrumda değil
Annem sen safsın diyo zaten
Hiç umrumda değil bu sefer de bundan azar işitiyorum
S*ken kazanıyo bu hayatta
Deveye diken millete s*ken yaranir
Bi de istemiyorum zorla geldim babamdan annemlerin yanına manzaraya bak ya rezalet
Annene de bunu dinleme
Umrumda değil zaten ya annemle kavga ediyorlar bana sataşıyor yine
Ablana de Kiskanma die
Ne kıskancam diye üstüme saldırıyo
Şükretsin dikişli şu an yoksa benzetirdim onu ben
Ya da ne gücümü yormam ya
Hayatımdan çık git de
Ay zaten çıkarttım zoraki geldim annemin yanına mecbur duruyorum. 2 hafta tavır koydum 5 gün önce geldim başladı yine pisliğe
Annem de farkında zaten annem kızıyo ona. Ya zaten konu burdan başlıyo
Derdin ne senin de ağla felan
Ne ağlıycam ya geberse umrumda değil sadece çıksın hayatımdan kıskanç
Anladim ya sal
Bi de babamı arıyo onca şeyden sonra diyo ki: kızın hataları yüzünden bana saldırıyorlar
Babam bilmiyo sanki seni şaka gibi
Olaya gel be
Bi de hata yapmışım y*lluymuşum gibi davranıyo
Kendi gece hayatı yaşıyo geçen akşam olmuş aldığım yeni eteği giyecek günlük bi etek plajda giymek için almıştım kısa yani onla akşam vakti mertle buluşçakmış
Anladım abi
Bi de sevgilisinden ayrılmış benim yüzümden telefonum kapalı olduğu vakit tartışıp ayrılmışlar? Ben de aşkımlı aşkımlı mesajlaşıyormuşum
Vay beeeee
Geçen de instamdan çocuk eklemiş sildim bende baktıktan sonra ay neden siliyosun sevgilin mi kızar diyo kendi daha yüz vermiyor gibi
Ben alt tabaka mıyım sanane yani kendi hesabım
Geçen de o çocukla buluştu herhalde anlamadım ismini aklımda tutmamıştım
Ablan evlimi değilse koca bul ona
Ne uğraşçam onla
Uğraş erkek arkaşının vardır arkadaşı
Yok erkek arkadaşım nefret ediyor bundan
Sen söyle ablanın yaşı kac
23
Yok sevgilim son yaşanan olaydan sonra nefret etti yani saçma sapan çocukmuşum gibi davrandılar rezil ettiler herkese söylediler
İlginç ablan sevgili yapmıyor sanırım işin zor
Knk yapıyo yazdımya ayrılış duruyolar
Zor işin senin üzüldüm kank