+1 yılTamamen senin kendi özgürlüğün senin seçimin ve kararların, istediğini yap he şimdi evlenmişsin ha yarın keyfine bak, ve ailen saçmalıyor daha çok gençsin güzelsin bu yaşta da eş arayanlar falan var, yani öyle talip bulamazsın diye korkma endişelenme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bulamayacağımı düşünüyorlar
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Takma kafana boşver Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılne diye evde kalacaksın arkadaş
yaşın 23
33 ya da 43 değil
ailen biraz abartıyor..
bulursun..59 Yorumla
Soran+1 yılAma evden çıkmayan biriyim
Nasıl bulacağım- +1 yıl
Sende evden cik bir zahmet artik
Soran+1 yılNereye gideceğim
- +1 yıl
bir kursa yazıl
bir seyahata çık..
arkadaş grubunda muhakak evlendirmeye insanları tanıştırmaya merakli birileri vardır onlara haber yolla
Soran+1 yılSeyahatte tek başıma kimi bulayım?
Kursta nasıl bulurum- +1 yıl
ya gidersin
ilgilenen birileri çıkar seninle
seyahati turla yap
arkadaşım orada tanışmıştı eşiyle:)
Soran+1 yılTura tek mi katıldı
- +1 yıl
evet tek katıldı
Soran+1 yılİyiymiş
+1 yıldeğil elbette, dünyada milyon milyon hatta trilyon insan var, bunların en azından çeyreği sana uyumlu, doğru ve güzel kişiyi, mutluluğu beklemek yerine, mutlu olmadığın, ayrılmak istediğin biriyle ömür geçiremezsin ki. Ailen hiç hoş konuşmamış, ne güzel okumuş etmiş, aklı başında güzel bir kızsın, tek bir kişiye mi kaldın sanki. Olur mu hiç öyle şey canım.
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin kötü giyimine
Pis saçlarına daha kimse bakmaz
Senin yaşında insan kalmadı artık dedi- +1 yıl
dinleme onu, sen onu bırakmayasın diye söylüyor bunları, sakın onun düşündüğünü düşüneyim deme, oyununa kanma. Hayatına, ruhunun iyiliğine odaklan. Olumlu düşün ve olumlu şeyleri kendine çek.
Soran+1 yılOlumsuz düşünürsem hep kötü mü olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Evlenmek için evlenme pişman olursun ailen yanlış yapıyor bence git evlen bulamazsın ne demek evde kalmak ne demek acaba bu seni mutlu ediyormu güvenilir mi dürüst mü gerçekten hatan varsa tamam özür dile ama sakın evlenmek için evlenme ne bu evlenme merakı okul bitiyor ama meslagini eline al kimseye muhtaç olma erkek eline bakma herşey toz pembe görünür aşk meşk güzel ama gerçekten değerli bir kişi ise ailen evlen diyor ama her zaman arkandami değilse işin daha zor
12 Yorumla
Soran+1 yılKimi bulacaksın daha diyorlar
+1 yıl25yasindayim benden küçük iki kız kardeşim evli bana da diyorlar ama umrum disilar bu hayat benim kimse karışamaz boşver onları valla ya hergun erkeğin kölesi olmaktansa keyfimin kahyası olurum daha iyi Gez eğlen keyfine bak derim ben sana 30a kadar yolun var
15 Yorumla
Soran+1 yıl30 san sonra ne oluyor
- +1 yıl
Evlenmeyince vergi veriyon ondan dolayı 😅
Soran+1 yılÖyle bi şey yol
- +1 yıl
Var geçen yıl çıktı
Soran+1 yılYok o asparagas
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıldur len daha yasın kac? aılenın cahıllıgıne dıyecek bısı bulamadım , cocuk zengın falan onda mı yamamaya calıstılar senı?
hep genc kızlara dıyorum karıyerınıze odaklanın yenı ınsanlarla tanısın yenı yerler kesfedın deneyımleyın , en buyuk basarınız evlılık ceyız olmasın kaderınızı aılenıze ve bır erkegın elıne bırakmayın dıye.14 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha kimseyi bulamam diye
Çocuk zengin değil
Ama okul bitti daha adam bulamazsın diyorlar- +1 yıl
sen bı karıyerıne odaklan yenı yerler yenı ınsanlar keşfet zaten gertısı gelır , onlar senı bulur .
annen babanı zor bulmus kacırmamıs ya da etrafındakı kadınlar .
bıraksında kızı kendı hayatının kararlarını versın .
Soran+1 yılİnternetten de bulabilirim değil mi
- +1 yıl
bulunuyo sipariş uzerıne uygulama var ındırıyorsun getir diye bır sistem, kapıya kadar bırakıyor.
:)
+1 yılEvlenme yaşın okul durumuna göre değişir. Okumamışsan 20-25 yaş ve okumuşsan 25-30 yaş. Ancak 30 dan sonra tehlike çanı, 35 den sonra imdat çanı ve 40 dan sonrada yandım Allah çanı çalar. şu an yaşın kaç?
37 Yorumla
Soran+1 yılSoruda yazıyor
- +1 yıl
@Foryu siz çana kalmayın.
- +1 yıl
@Foryu Yok mu erkeğin?
- +1 yıl
@Foryu Sevgili deyince lez de olabilir. Erkeğini bilinçli kullandım.
Haklı değiller. Senin yaşın daha genç ve bitirdiğin bir ilişkiye dönme. Tükürdüğünü yalama kararlı ol. Evde falan kalmazsın. bırak onlar konuşsun, sen kulağını tıka ve bildiğini yap. Başkalarına kulak asma.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha kimi nereden bulacaksın diyorlar
- +1 yıl
Onları dinleme. Dünyada erkek mi kalmadı. İstersen bulursun. Bu o kadarda dert edilecek bir durum değil. Evlenirsen pişman olacaksın. Sanki görende 50 60 yaşındasın. Kimseye ihtiyacın yok. Evlenmek için evlenme , gerçekten aşık olursan evlen. Tabi mesleğin varsa. Mesleğin yoksa evlenme. Bir erkeğin parasına güvenme. Kendi ayakların üstünde dur. Ve kendini parani gönül rahatlığıyla harca. ve karşı taraf seni gerçekten seviyorsa evlen. Yoksa o ilişkiden bir halt olmaz. karşılıklı sevgi , saygı önemli. Diyeceklerim bu kadar karar senin. Hayat senin hayatın seçim senin seçimin. Umarım mantıklı karar alırsın.
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bulamam diye istemediğin veya ters düştüğün biriyle devam etmek ne kadar onurlu bir davranış olur sence? Ailen de felaket tellalıymış insan evladına yapamazsın edemezsin gibi laflar kullanmamalı bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorlar işte
Ben asosyal biriyim
Bulamazsın diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılOkulda bulun buldunmuş... Nasibi onlar mı veriyor yoksa Allah mı? Nereden biliyorlarmış?
Kusura bakma ama ailen saçmalamış. Sırf bu sebepse eski sevgilinle barışma. Bu sebeple birlikte olunmaz.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sosyal biri değilim
Pek arkadasım da yok
Ondan bulamazsın kimseyi diyorlar
+1 yılBulup bulmamayi bir kenara biraktim ama illa bulmak zorunda misin yani? Evlenip olene kadar mutsuz yasamak mi istersin ne istedigini bilerek ve kendini mutlu ederek mi yasamak istersin? Belli ki sevgilinle anlasamamissiniz ve ayrilmissiniz evlenseniz her sey daha kotu olmaz mi sence? Cok cok anlamsiz buldum ya bu konusmalari m. Allah sana sabir versin. İnsallah cok mutlu olursun.💖
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Ailen cok salak k. bakmada ne evde kalmasi bu yüzden barişip evlenirsen başina birsey gelse ailen seni istemez dul damgasini vururlar yüzüne bosver hersey nasip kismet
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha okul bitti kimse bulamazsın diyorlar
Yani açıkçası okulun bitmiş diploman var ve çalışma hayatına atılacaksın yolun başındasın
Yaşın genç ailenin telaşına anlam veremedim ayrıca okulu boşunamı okumuşsun114 Yorumla
Soran+1 yılİşte çalışma hayatında kimseyi bulamam herkes evli ve yası büyük olur diye istemiyor
Soran+1 yılİl yerinde herkes evli okur bulamazsın dediler
Soran+1 yılİşe başlayacağım
Ama ailem diyor ki işte de bulursun fakir birini kesin diyor- +1 yıl
Aile büyüklerinin tecrübeleri elbette dinlenir lakin doğruluğunu anlamak için tarafsız bakış açısı olan insanlardanda fikir almak doğrudur ve sende şu anda bunu yapıyorsun
Şanslısın benim gençliğimde böyle siteler yoktu
Gelelim durumuna ;
Elbette hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur
Ayrıldığın çocuklada mutlu ve refah yaşayacağının garantisi yok ileride yaşayacağın ilişkilerinde ama şu bir gerçek çalışırsan kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir insan olursun bu da ilişkilerinde söz sahibi olacağın anlamına gelir
Soran+1 yılİş arıyorum bulunca çalışacağım
Ama işte bölümüm de çok güzel değil ki
Mevcur KPSS kovalayacağım
Soran+1 yılAsgari ücretli de bulsam gireceğim
Soran+1 yılAilem hep olumsuz şeyler yaşıyor hep böyle olumsuz baktığı için mi?
Soran+1 yılMesela 55 yaşında teyzem bekar
O niye bekar kalmış olabilir
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamasın benim kuzen de 10 ayda evlenecek gün değişti o yüzden 9 ayda değil fındık toplamak için ertelediler ekimin ilk haftasonu pazara zengin ailenin oğluyla ev aldı ona döşedi dün nişan oldu
15 Yorumla
Soran+1 yılYas kaç
- +1 yıl
Kimin
Soran+1 yılKuzenin
- +1 yıl
22 21 o civarda
Soran+1 yılPeki
+1 yılSiz 100 yaşında değilsiniz ki evde kalasınız! Daha çok gençsiniz. Kusura bakmayın ama aileniz biraz eskilerde kalmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılSosyal çevrem yok diye böyle diyorlar
- +1 yıl
Hayırlısıyla mutlu huzurlu aşk yaşayacağınız biri karşınıza çıkar inşallah.
+1 yılDeğişik bi düşünce yapısı farklı bi zihniyet. Görende seni 40 yaşında sanar. Böyle boş yorumlara kulak asmamalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık sosyal çevre yok
Daha kimse bulmaz seni diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey 👍 Huzurevinde bulup evlenen 2. Hatta 3. Baharını yaşayan bir sürü insan var. Ne bu acelen?
19 Yorumla
Soran+1 yılBen değil ailem acele ediyor
- +1 yıl
Yozgat, çorum veya antep gibi garip yerlerin kuş uçmaz kervan geçmez köylerinde yaşıyorsan şimdiden çalışmalara başla ailen doğru diyor olabilir. Sosyal çevren varsa ailene bakma =))
Soran+1 yılSosyal çevrem yok ever
İstanbul’da okuyorum
Memlekette de bulamam- +1 yıl
Hangi bölüm?
Soran+1 yılİşletme
- +1 yıl
Mühendislik fakültesine yanaş yavaş yavaş =))
Soran+1 yılYok ya istemiyorum
- +1 yıl
İstediğin zaman bulamayabilirsin şimdiden hazırla ailende susar böylece
Soran+1 yılTamam
+1 yılYok daha neler. Okuldan sonra hayat bitiyor mu? Sevdiğinden degil de zorunluluktan mı evleneceksin biriyle? Aileler her zaman doğru düşünmezler.
13 Yorumla
Soran+1 yılSen daha kimi bulacaksın o çocukla barış diyorlar
- +1 yıl
Olur mu daha işe gireceksin? Ayrica insanlar kafede, parkta , internet vs hayatın her yerinde sürekli birileri ile tanisiyorlar. Sakın bir daha kimseyi bulamam kaygısı ile sevmediğin birine kendini mecbur hissetme.
Soran+1 yılİşte bulamazsın işte herkes evli olur
Akraba tanış yok
Okulda buldun buldun diyorlar
+1 yılOkul yoksa iş hayatı var sosyal hayat var niye bulunmasın her şey nasip kısmet. Sen onları boşver sadece kalbinin sesini dinle
13 Yorumla
Soran+1 yılSosyal değilim pek ondan
- +1 yıl
Yine de ayrılmışsın demek ki yolunda gitmeyen şeyler varmış sırf bu sebeple geri dönmek saçma olur
Soran+1 yılPeki
Haksızlar. Saçma bir düşünceleri var. Senin hiç iş ortamın arkadaş çevren olmayacak mı? Hem ne bu acele daha çok gençsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha okul çevrem yok sosyal değilim
Soran+1 yılSosyal hayatım yok ki..
Kuzenim doktor
Onun için hiç sana da bi doktor bulayım demiyor dedi
Soran+1 yılÇevrem yok ki
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılah bu aileler kimselerin veremediği zararı veriyor cocuklarına. hayır öyle değil, gerektiyse ayrılmışsındır. aileni katmadan düşün; sence bitmeli miydi?
22 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmiyordu aramıyordu ne yapsaydım
- +1 yıl
İlgilenmiyor ve aramıyorsa sen delirdin mi sakın barışma evde kalmak ne hem ya gerekirse bi köpek alır huzurlu yaşarsın
+1 yılAilen çok yanlış konuşuyor. 45 yaşında bile bulursun. Bulanını gördüm görmesem demem
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl buldu
- +1 yıl
Bulan buluyo işte
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. La ne kadar saçma bir bakış ya böyle aileler kaldı mı hala
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOrada da herkes evli ve büyük olur diyor
Soran+1 yılİlgisizdi
Seviyorsan bence de barış ama evlilik ciddi bir mesele evde kalacağım diye ona karsı duygularından emin olmadığın biriyle evlenmek cahillik çok keşke dersin ilerde kucağında bebekle boşanmak isteyip boşanamazsın sonrasında
13 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi bulamazsın daha diyorlar
Soran+1 yılHayırlısı
Saçmalamasin ailen. 23 yaşındasın daha. Gören de 33 43 sanicak. Sırf evlenmek için barış diye mi yalvaricaksin. Kaderinde yazanı yaşarsın. O olacaksa zaten eninde sonunda barışırsınız, olmayacaksa da muhakkak çıkar karşına gönlüne göre biri. ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılTeyzem evde kalmış evlenmemiş hiç
Onun gibi olurum diye korkuyorlar
Bu aileleri anlamıyorum. Sırf evlenelim diye baskı yapıyorlar ama bir ömür o insanla geçecek anlamıyorlar. Ya kötü biri çıkarsa? Hemen oldu bittiye getirilecek bir şey değil bu.
10 Yorumla
+1 yılAnnen tam bir mal cahilin onde gideni. Millet arrik 30 larina kadar hayatını yaşayıp 30larinda evleniyor. Ayrica evlilik hayatın amacı mi olmazsa olmaz mi. Bu ne sacmalik ya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Alakası yok vardır bunda bir hayır bak benim yaş 30 olacak 20sinde dert etme sen ailen abartmış gençsin daha 😉
20 Yorumla23 yaş. ...
21 yaş bile ergenlik sınırı artık çok gençsin.11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Bi ailenin bu baskıyı yapması çok yanlış kalbini dinle kimse için hareket etme
30 Yorumla
+1 yılŞakaysa komik değil, gerçekse hiç hoş değil. Ne alaka evde kalmak mal mısın sen? Çok ayıp ya! Kadınların bu şekilde baskılanmasına kuduruyorum!!
10 Yorumla
+1 yılBarışma , hayat senin hayatın sen yaşıyorsun başkası değil yarın bir gün evlensen sen o kişi ile aynı evi paylaşacaksın onlar değil böyle konular seni ilgilendirir ki daha 23 yaşındasın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama işte daha kimi bulursun diyorlar
Sen neyi nasil istiyorsan onu yap kimse kimsenin icinde yasadigini bilemez.
Bir seyi mış gibi yapmaktansa asla yapma.10 Yorumla
+1 yılAsıl evlenince evde kalınıyor iş güç çocuk derken gezmeye vakit kalmıyor hep evdesin daha 23 yaşındasın koca kaçmıyor ya
13 Yorumla- +1 yıl
Bi insanı tanımak için 1 sene yetiyor da artıyor ona göre ölçer tartar karar verir ama evlenmeyen insanlara evde kalmış vs denmesine ayar oluyorum erkeğe bağlı değiliz tek başımıza da güçlü oluruz
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılS…ip gider misin şu evdenin kibarcasını söylemiş zalimler
20 Yorumla Çok yanlış bir düşünce Tabii ki başka birini bulabilirsin
10 Yorumlaİnanma öyle hurafelere yaşın genç daha. Ayrılma sebebiniz neydi?
10 Yorumla
+1 yılHaha ne güzel baskı bu evlenmek için illa o kiâiyle evlenmene gerek yok boşver
10 Yorumla
+1 yılHaksızlar. Ancak iyi olanı Allah'a havale etmelisin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Sen sizinkilere ne yaptında bir an önce seni yollamaya çalışıyorlar😁😁😁
10 Yorumla
+1 yılAilen seni 37 yaşında falan mı saniyo daha çok gençsin
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşında okumuş insan kalmadı artık
Daha okumuş birini bulamazsın
Senin iğrenç giyimine
İprenç saçına kimse bakmaz dedi- +1 yıl
Yuh artık o nasi bi kelime
Soran+1 yıl@Anadolusevdası öyle diyor işte
Daha var her şeyin nasip kısmet i var genceciksin 30 a yaklaşınca derler o lafı genelde
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyorlar şimdiden
+1 yılSaçma, yasin daha 23 ama yasin mi geçti diyorlar dnjdjf
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılya bu zamana göre çok küçük bir yaş neden öyle diyorlar ki
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi bulamam daha diye
+1 yılHatalıysan özür dile. Hatalıysa ve affedilecek bir şey yaptıysa affet. Diğer türlü kimse evde kalmaz. Allah bir kapıyı kapatıyorsa diğerini mutlaka açar.
10 YorumlaNe saçma sapan cevap vermişler 23 yaşında olunca 35 mi oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilene hangi yılda olduğumuzu hatırlat derim.
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorlar
+1 yılÇok rahat bulursun çok saçma düşünceler bunlar aileni dinleme
00 Yorumla
+1 yılYoo bilursun illa ayni yasta mi olcak senin sevmen onemli
00 YorumlaNe alaka? 23 yaşındasın 53 değil?
13 Yorumla
Soran+1 yıl53 olsam ne olur
Soran+1 yılPeki
25 yaşım hatta 26 olacağım ve Yoo birisi
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyor musun evlilik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evde kalasın ki
12 Yorumla
Soran+1 yılSosyal değilim
- +1 yıl
Her nasip vaktine esirdir arkadaşım
Neden. Ondan daha iyisi yokmuymuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılBulamaz mışım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılbulursun be benim Annem 42 yaşında yeniden evlendi
13 Yorumla
Soran+1 yılMasallah
Mutlu mu- +1 yıl
evet yani onu en son gördüğümde mutluydu
Soran+1 yılGüzel
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru gerçek mi diye düşünüyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçek
+1 yılkorkma onu her aile söylüyor. hatta bana erkeğin oruspusu diyorları ama sorun olmadı
10 Yorumla
+1 yılAilenin kafası iyi herhalde, böyle ailelerde mi var tovbestağfurullah🙄
10 YorumlaSaçmalıyolar ya o zaman baya kişi kaldık evde o hakkımızı kaybettik sanırım söylemlere göre
10 Yorumla
+1 yılSen ailene bakma önüne hayırlı bı kısmet çıktığı zaman evlenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen baya cahil biri galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılYasın geçiyor diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnla birlikte oldun mu da seni kimse almaz diyor ailen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. nerde yaşıyorsun ki bulamıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
değiller, ailenin önünü sal otlasın çayırda
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım