SUGAR DADDY'M BENİ TEHDİT EDİYOR?

Ailemin maddi durumu çok kötü diye, eski iş yerimdeki patronumun bana yanaşmasına müsaade ettim. Bu durum beş ay kadar sürdü. Maddi durumlarımız biraz düzeldi ve yeni bir iş buldum. Bu adamla konuştum ve onu istemediğimi söyledim. Zaten en başından beri ben kendim diyordum 'sizinle aramızdaki bu şey iş gibi düşünün. Ben sizinle maddiyat için çıkıyorum, zaten sizde evlisiniz. Her görüşmemizden sonra para verirsiniz. Bu iş bu kadar' diye cidden açık açık söyledim. O da aynen şunları söyledi 'Beni sevmediğini biliyorum ama en azından seviyormuş gibi yap razıyım' dedi. Yapmadım bunu bile yapmadım. Adama hayvan gibi davranıyorum hep tersliyorum hatta. Saplantılı anlamıyor... Bana kendi para gönderiyor hatta. Belki yumuşarım geri dönerim diye. Bende dedim ki 'Para gönderin veya göndermeyin demem siz bilirsiniz, ama benden size ekmek çıkmaz' dedim. Gönderdi yine para. Bende salak değilim geri göndermedim tabi. Şimdi beni tehdit ediyor, seni dava edicem borcunu öde diyor. İş yerimi aradı sabah iki kere. Bu adam salak mı yoksa beni mi salak sanıyor ya da çok mu cesur anlamadım. Sizce amacı sadece beni korkutmak mı? Çünkü azcık bile bana zararı dokunsa onu rezil edeceğimi biliyor?
SUGAR DADDY'M BENİ TEHDİT EDİYOR?