Sugar daddymden kurtulmam lazım?

Lütfen alay etmeden yorum yapın o kadar çaresizim ve o kadar psikolojim bozuk ki ölmek istiyorum artık ben 21 yaşındayım adam 48 yaşında 1 yıldır bununla ilişkim var o kadar çirkin ve o kadar tiksiniyorum ki bununla zaman geçirirken alkolleri dike dike kendimi uyuştura uyuştura vakit geçiriyorum ruhum sancıyor resmen ama öte yandan ailemden hiç maddi destek alamıyorum okulu bir türlü 2. Sınıf edemiyorum tekrardan üni sınavına girdim ama yine ümitli değilim üni bitene kadar bir iş kurana kadar idare edeyim diyorum ama gerçekten dayanamıyorum artık psikolojim bozuldu o çirkinliğine o konuşma tarzına dayanamıyorum tamam kötü bir insan değil ama o kadar kültürsüz birisi ki artık onu idare ederken kendimi boğasım geliyor şimdi de onun maddiyatına bağımlı kaldım hayat kalitemi çok yükseltiyor bir anda ayrılsam çok ciddi bir parasızlık içine gireceğim biraz birikim yaptım ama onu da harcamak istemiyorum arkadaşlar ne yapabilirim bu durumdan nasıl sıyrılacağım lütfen yardımcı olun inanın çok kötü olmasam böyle bir platformda bunları yazmazdım. Uzun lafın kısası hem para kazanıp hemde okumak istiyorum bu insandan da uzaklaşmak istiyorum ama nasıl yaparım nasıl beceririm bilmiyorum bu insan da bana çok bağlandı şimdi yani nasıl olacak yorumlarınızı bekliyorum.
Sugar daddymden kurtulmam lazım?