Aşk İlişkileri Sugar daddy olayına girmek anormal mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anormal bir bir durum mu bu yoksa alan razi veren razı bir olay mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl güncel 2 Sugar daddy olayına girmek anormal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok bence çok mantık 1 52 Yorumla Soran +1 yıl Düşünüyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok düşündüğümden değil ama mantıklı Yorumla Soran +1 yıl Düşünürsen konuşmak isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatı çok beter olan kızlar düşünebilir zjsjsbnzbsbsbsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahhahahahhhahahahhahhahahaha hiç düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver abi ya ne yapacaksın xhdhhsbzbsbbsbs Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim merak işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zenginim ama genç istiyorum diyorsun yani 😏 Yorumla Soran +1 yıl Denilebilir evet. Sen neden dusunmezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü ben de zenginim ahahahhahaha Yorumla Soran +1 yıl Fantwzisine o zaman ne yapalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zengin zengini çekiyor işte kalite xjdjjdndndnFanteziler ilgi alanıma girmiyor maalesef 😉 Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç şans tanımıyorsun kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni kandırmaya çalışıyorsun ama şimdi olmuyor Allah'tan zekiyim 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Kandırmak demeyelim kanacak kız değilsin etkilemek olabilir ancak Yorumla Soran +1 yıl Gizliden ciksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok böyle iyi çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Yorumla Soran +1 yıl Ne tavsiyesi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkmak için öneri verdiniz ya ona Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsun bakalım. bir şey olmasa bile sohbet güzel olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He love me, he give me all his moneyThat Gucci, Prada comfyMy sugar daddy Yorumla Soran +1 yıl Woww. All his money? İ * not that rich sorry Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahhahaha okayy Yorumla Soran +1 yıl Eğitimin ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktorum Yorumla Soran +1 yıl Ooo kiymetlimiz hiç doktor sevgilim olmadı Yorumla Soran +1 yıl Teklifim geçerli hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktorlar çok sevgili yapmıyor ondandır hzhsjshehhehssh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 💵😅 Yorumla Soran +1 yıl İşte kendine bir şans tanı fırsat varken kap beni Yorumla Soran +1 yıl Ne inat varmış sende yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslı taraf sen olursun öyle bir şey olursa ben değil ama olmayacak bazı şeyler olmaz xhhsbsnsbsbs💶💶💶💶💶💶 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar dil döktüm artık bir tanışma kahvesi ismarlarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adres verin göndereyim istediğiniz kahve olsun zjsjsbnzb Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle doktorla başbaşa olması lazım. Yoksa cimere yazmak zorunda kalicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Benimle ilgilenmiyor diye. Hipokrati mezarında ters döndürdün şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl NXJDJDJZJJSJSJSHSJSJ Olsun be ya bu da geçer Yorumla Soran +1 yıl Tedavi lazım geçmesi için doktor hanim Yorumla Soran +1 yıl Şifa ol bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar klişe hiç yakışıyor mu zenginlere djsjsnsnsnsnsns💲 Yorumla Soran +1 yıl Zenginlik işe yaramadı baksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paranın açmayacağı kapı yoktur ben olmak zorunda değil illa bulursun, sugar daddy isteyen çokkkkkkkkkk Yorumla Soran +1 yıl Hani nerede? Bak bir sen cevap veriyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahhahahahhahahahahahhahahah çok iyiydi Valla iyi güldüm Reelde bul sanalda değil ben de diyorum niye bana takıldı başkası yokmuş meğersem Yorumla Soran +1 yıl Seni seçtim çünkü doktorsun 😉dedim ya doktor sevgilim olmadı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ordan gerçekten kimse yokmuş jxhhsbabzbzbsbsvvss Yorumla Soran +1 yıl Bu şans tanimayacaksin yani😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👋👋👋👋👋💵💶💲 Yorumla Soran +1 yıl Hadi çık gizliden Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
hazretinisa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim midem bulanr 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla hazretinisa +1 yıl Yasli Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşa kadar olabilir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok bence çok mantık
Düşünüyor musun?
Yok düşündüğümden değil ama mantıklı
Düşünürsen konuşmak isterim
Hayatı çok beter olan kızlar düşünebilir zjsjsbnzbsbsbsn
Ahahahhahahahhhahahahhahhahahaha hiç düşünmüyorum
😭😭😭
boş ver abi ya ne yapacaksın xhdhhsbzbsbbsbs
Ne bileyim merak işte
Zenginim ama genç istiyorum diyorsun yani 😏
Denilebilir evet. Sen neden dusunmezsin
Çünkü ben de zenginim ahahahhahaha
Fantwzisine o zaman ne yapalım
Zengin zengini çekiyor işte kalite xjdjjdndndn
Fanteziler ilgi alanıma girmiyor maalesef 😉
Ama hiç şans tanımıyorsun kendine
Beni kandırmaya çalışıyorsun ama şimdi olmuyor Allah'tan zekiyim 😅😅
Kandırmak demeyelim kanacak kız değilsin etkilemek olabilir ancak
Gizliden ciksana
Yok böyle iyi çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Ne tavsiyesi?
Gizliden çıkmak için öneri verdiniz ya ona
Öyle olsun bakalım. bir şey olmasa bile sohbet güzel olurdu
He love me, he give me all his money
That Gucci, Prada comfy
My sugar daddy
Woww. All his money? İ * not that rich sorry
Ahahhahaha okayy
Eğitimin ne?
Doktorum
Ooo kiymetlimiz hiç doktor sevgilim olmadı
Teklifim geçerli hala
Doktorlar çok sevgili yapmıyor ondandır hzhsjshehhehssh
Teşekkürler 💵😅
İşte kendine bir şans tanı fırsat varken kap beni
Ne inat varmış sende yaa
Şanslı taraf sen olursun öyle bir şey olursa ben değil ama olmayacak bazı şeyler olmaz xhhsbsnsbsbs💶💶💶💶💶💶
Bu kadar dil döktüm artık bir tanışma kahvesi ismarlarsin
Adres verin göndereyim istediğiniz kahve olsun zjsjsbnzb
Olmaz öyle doktorla başbaşa olması lazım. Yoksa cimere yazmak zorunda kalicam
Niye
Benimle ilgilenmiyor diye. Hipokrati mezarında ters döndürdün şu an
NXJDJDJZJJSJSJSHSJSJ
Olsun be ya bu da geçer
Tedavi lazım geçmesi için doktor hanim
Şifa ol bana
Ne kadar klişe hiç yakışıyor mu zenginlere djsjsnsnsnsnsns💲
Zenginlik işe yaramadı baksana
Paranın açmayacağı kapı yoktur ben olmak zorunda değil illa bulursun, sugar daddy isteyen çokkkkkkkkkk
Hani nerede? Bak bir sen cevap veriyorsun
Ahahahhahahahhahahahahahhahahah çok iyiydi Valla iyi güldüm
Reelde bul sanalda değil ben de diyorum niye bana takıldı başkası yokmuş meğersem
Seni seçtim çünkü doktorsun 😉dedim ya doktor sevgilim olmadı hiç
Hadi ordan gerçekten kimse yokmuş jxhhsbabzbzbsbsvvss
Bu şans tanimayacaksin yani😭😭
👋👋👋👋👋💵💶💲
Hadi çık gizliden
?
Benim midem bulanr
Neden?
Yasli
Kaç yaşa kadar olabilir?
alan razı veren razı tabiki
Alan razı veren razı