Aşk İlişkileri Sugar daddy si olan var mı ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İşsizlik masraflar hayat pahalılığı vs mecbur kaldım maalesef aynı durumu yaşayan varvmi Sugar daddy si olan var mı ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OnlinePsikologg Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İnsanları buna iten üç neden oluyor. Birincisi ekonomik nedenler ikincisi zevk üçüncüsü de ilgi (genellikle baba ilgisi) açlığı. Tabi birden fazlası bir arada da olabiliyor. 0 0 Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ülke batık durumda ne yazık ki insanları hırsızlığa intihara herşeye teşebbüste bulunuyor insanlar laiki ile iş bulamıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bulamıyorum pes ettim artık Yorumla mirxano +1 yıl İş bulan çok az insan var size hak veriyorum zor durumda olmak acı vericidir sen Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı. para problem degil ki tabi olmayana allah yardim etsin bazen mutlu olmak icin dünyaları verirsin olamazsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ParasiLik büyük sorun Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl ne gibi sorun yaz bana sorun ne görelim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim sayesinde hallediyorum sağol Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl Kapi acik sen bilirsin Yorumla
DaddyLovesBabygirl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu yaşıma kadar hem daddy babygirl ilişkisi hemde sugar daddy ilişkisi yaşadım. Çok özel ve güzel şeyler bu konular 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Para için kendini satan insanlara üzülüyorum sadece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşsizlik parasızlık çocuk vs yapacak birşeyim yoktu mecbur kaldım Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Her mecbur olan da bunu yapacak değil ki ne insanlar var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21 yaşındayım param var baya. İstanbulun neresindesiniz? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄🙄Pendik Yorumla Soran +1 yıl Yasin çok genç. degil. mi bana göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten mi kartaldayım bende. Peki yaşım sizin için bi sorun olur mu efendim? Yorumla Soran +1 yıl Gençlere güvenmiyorum pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ama nedenn😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam bana yazabilir misiniz? Yorumla Soran +1 yıl Gençlerin ağzı sıkı değil arkadaş ortamında kadinalri anlatıyorlar ve güvenilir değilsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size anlatacaklarım var eğer dinlerseniz bana güvenirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kraliçemm orada mısınız? Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. O**spluğun kibarlaştırılmış hali. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁😄😄😄🤣🤣🤣🤣 Yorumla AurielSithis +1 yıl Komik değil, öyle sen de biliyorsun. :D Yorumla Soran +1 yıl Çatla Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bulabilenler keyfini sursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kaç yaşındasın? 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. 22 yasinda sevgilim var sayilirmi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında olduğuna bagli Yorumla Ksproff +1 yıl 32 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bence normal benimki 18 yaş büyük Yorumla Ksproff +1 yıl Takil Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla Ksproff +1 yıl Yasli ve hasta bakimimi okumustun sen Yorumla Soran +1 yıl Evt kanka altini falan bezliyorum 😄 Yorumla Ksproff +1 yıl Seni kardeşim 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl KS yorumunu değiştirmiş sanırım ayıplı yazdin Yorumla Ksproff +1 yıl Evet 😁 Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şu an yok, olmak ister misiniz 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Var şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl aranız, ne kadar ücret alıyorsun ve neler yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Herşeyi yapıyoruz u... c... b... iiiiii... nnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl U... cccc... b... i... n Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aylık 3000 lira alıyorsun ve haftada ya da günde ayda kaç kez görüşüyorsunuz buluşuyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor en fazla ayda 5_6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3500 vereyim Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 41... Sen kaç yaşındasın ve neredesln Yorumla Soran +1 yıl Senin yaşın genç ama sen 20 yadinda da bulursun ben 36 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımmm, hangi şehirdesşn sen? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacım kendime parklar bulmak diye farklı fantezileri yaşamak istersen özelden konuşalım ayrıntıları Ne istediğimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sugar dady in var mı ve yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var 36_55 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel evli misin ve çocuğun var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnsanları buna iten üç neden oluyor. Birincisi ekonomik nedenler ikincisi zevk üçüncüsü de ilgi (genellikle baba ilgisi) açlığı. Tabi birden fazlası bir arada da olabiliyor.
Ülke batık durumda ne yazık ki insanları hırsızlığa intihara herşeye teşebbüste bulunuyor insanlar laiki ile iş bulamıyor
Ben bulamıyorum pes ettim artık
İş bulan çok az insan var size hak veriyorum zor durumda olmak acı vericidir sen
para problem degil ki tabi olmayana allah yardim etsin
bazen mutlu olmak icin dünyaları verirsin olamazsin
ParasiLik büyük sorun
ne gibi sorun yaz bana sorun ne görelim
Sevgilim sayesinde hallediyorum sağol
Kapi acik sen bilirsin
Bu yaşıma kadar hem daddy babygirl ilişkisi hemde sugar daddy ilişkisi yaşadım. Çok özel ve güzel şeyler bu konular
Para için kendini satan insanlara üzülüyorum sadece
İşsizlik parasızlık çocuk vs yapacak birşeyim yoktu mecbur kaldım
Her mecbur olan da bunu yapacak değil ki ne insanlar var
21 yaşındayım param var baya. İstanbulun neresindesiniz?
🙄🙄🙄Pendik
Yasin çok genç. degil. mi bana göre
Gerçekten mi kartaldayım bende. Peki yaşım sizin için bi sorun olur mu efendim?
Gençlere güvenmiyorum pek
Peki ama nedenn😢
Gizliden çıksam bana yazabilir misiniz?
Gençlerin ağzı sıkı değil arkadaş ortamında kadinalri anlatıyorlar ve güvenilir değilsiniz
Size anlatacaklarım var eğer dinlerseniz bana güvenirsiniz
Kraliçemm orada mısınız?
O**spluğun kibarlaştırılmış hali.
😁😁😄😄😄🤣🤣🤣🤣
Komik değil, öyle sen de biliyorsun. :D
Çatla
Bulabilenler keyfini sursun
Eyvallah kardeşim
kaç yaşındasın?
22 yasinda sevgilim var sayilirmi
Kaç yaşında olduğuna bagli
32
Bilmiyorum bence normal benimki 18 yaş büyük
Takil
😄
Yasli ve hasta bakimimi okumustun sen
Evt kanka altini falan bezliyorum 😄
Seni kardeşim 😄😄
KS yorumunu değiştirmiş sanırım ayıplı yazdin
Evet 😁
Çok ayıp
şu an yok, olmak ister misiniz
Var şu an
Nasıl aranız, ne kadar ücret alıyorsun ve neler yapıyorsunuz
Herşeyi yapıyoruz u... c... b... iiiiii... nnnn
Ne kadar alıyorsun
U... cccc... b... i... n
Aylık 3000 lira alıyorsun ve haftada ya da günde ayda kaç kez görüşüyorsunuz buluşuyorsunuz
Değişiyor en fazla ayda 5_6
3500 vereyim
Kaç yaşındasın
41... Sen kaç yaşındasın ve neredesln
Senin yaşın genç ama sen 20 yadinda da bulursun ben 36
Hımmm, hangi şehirdesşn sen?
İstanbul
Amacım kendime parklar bulmak diye farklı fantezileri yaşamak istersen özelden konuşalım ayrıntıları Ne istediğimi
?
Hayır
Peki
Sugar dady in var mı ve yaşın kaç
Var 36_55
Çok güzel evli misin ve çocuğun var mı
Sugar Momy olsa keşke.
ciddiysen bana uyar