Yaklaşık 1.5 yıldır sevgiliyiz ve çocuğu olduğundan kesinlikle haberim yoktu. Son zamanlarda evlilik düşünmeye başlamıştık evlilik teklifi etmeden önce sana bişey açıklamam lazım dedi. 6 yaşımda bi çocuğu varmış ve bunu 1.5 yıldır benden saklamış kendimi kandırılmış hissediyorum. Eski evliliğini saklasa bi ihtimal ama çocuk saklanabilecek bi durum değil ki. O çalıştığı için genelde annesi bakıyomuş zaten o yüzden bu zamana kadar anlayamadım. Ne tepki vereceğini bilmiyorum bunu saklıyosa daha başka neler saklıyodur diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım? Ben 25 sevgilim 32 yaşında
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çocuk olması problem değil ama düpedüz saklamış ve saklamak da yalan söylemektir bazen...
Sallamadı dümdüz yalan söyledi 30lu yaşlarında bi adamla sevgiliysen soruyosun işte evlendin mi çocuğun var mı diye evlenip boşandım ama çocuğum yok demişti
Neden yalan söylemiş peki sordun mu?
Ben zaten ona göre çok gençtim ilk tanıştığımızda 23 yaşındaydım. Çok gençsin beni çocuğumla kabul etmeyeceğini düşündüm yaptığım haksızlık ama seni baştan kaybetmek istemedim ayrılmak istersen saygı duyarım dedi
Ben çok yalana takılan biri değilim insanlar başı sıkışınca yalan söylerler. Bu noktada düşüncen şu olmalı sana başka yalanlar söyledi mi? Yalan söylemek huyu mu mesela? Eğer bu tek ise şans ver ama söz nişan her ne yapacaksan ertele
Yok aslında neredeyse hiç yalan söylemez dosdoğru bi adam
O zaman bi şans daha verebilirsin belki
Sanırım bir şans vereceğim. Teşekkürler ☺️
Rica ederim🌸
Kendine şunu sor en başında söyleseydi ayrılır mıydım?
En başında söylese muhtemelen ayrılmazdım ama bu zamana kadar saklaması kafamı karıştırıyo
Bunu saklaması sakladığı birçok şey olduğu anlamına gelmez belki en başta tanımadan ön yargılı olup ayrılacağından korktuğu için söyleyememiştir. Bir de 1.5 sene sonra neden söyledi bunu sana orası da çokomelli başta belki ciddi olarak birlikte olmadı seninle ama artık söylediğine göre ciddi düşünmeye başladığı yorumlanabilir. Elin adamını da iyi savundum he durduk yere.
Seni baştan kaybetmek istemedim ama şimdi seninle ciddi bi yola yürüyoruz o yüzden şimdi söyledim gibi bişey dedi
Tamam işte ben malımı biliyorum klasik erkek. :D
ne olmuş çocuğu varsa ama emin ol eşi ile skntili olan senlede skntili olur
Çocuğu olabilir ama sorun saklaması. Eşiyle boşanma nedeni de çocukmuş annesi anlattı çocuk doğduğundan beri 0 ilgi 0 sevgi vermiş çocuğa zamanla bağırmalar ve şiddet başlamış çocuğa vuruyomuş bu zaman diliminde zaten sevgilimle de sürekli kavga etmişler en sonunda sevgilim boşanmaya karar vermiş ve velayeti almış olay bu
madem biliyosun böyle bir adamla işin olmasın
Böyle bi adam derken adamım ne suçu var burda mertlik yapmış ayrılmış. Annesi çocuklara şiddet uyguladığı halde karısından boşanmayan karısını savunan kaç adam var biliyo musun sen?
Yanlış anladın sanırım annesi çocuğa şiddet uygulamış böyle olunca eşimle sürekli kavga etmişler ve evleri ayırmışlar sonrada boşanma işte
Ay eşim yazmışım Allah söyletti ya sevgilim dicektim
hım
Önce bağlamış seni , ondan sonra söylemiş. Evlilik düşünmek olmaz.
İyi biri aslında seni kaybetmekten korktuğu için söyleyemedim çok gençsin beni çocuğumla kabul etmezsin diye düşündüm ama ayrılmak istersen buna saygı duyarım dedi
boş yapmış.
Peki çocuğa annelik yapabilirmisin
🤷♀️ bilmem ki daha önce hiç annelik yapmadım ama çocuklarla iyi anlaşırım
Çocuk sıkıntı olur ama ya babasından kıskanır seni babasiyla uyutmaz sizi peki Şu an ayrıldın mı
Bence aşkına sahip çık cocukda aşkınızın meyvesi olur senin olmasada cocuk bu sonuçta atsan atılmaz
Ayrılmadım henüz düşünmek istiyorum dedim
Hm peki siz nasıl tanıştınız ve ailen biliyormu sevgilinin çocuğu olduğunu
Ailen kabul ederse sende kabul et bence
Ayy kendi kafa karışıklığımdan ailemi yazmayı unutmuşum ailem kesinlikle izin vermez. Arkadaşımın abisinin arkadaşıydı öyle kalabalık bi ortamda tanıştık elektrik alınca yanlız buluştuk falan öyle ilerledi
Peki ilk sevgilinmi bu
Yok canım daha önce çok oldu ama bu farklı gibi yaa
Peki kaçıncı sevgilin bu
Ve bana istek atan senmisin az önce
Yok ben istek atmadım
6. Sevgilim falan galiba flörtleri saymazsak
Peki istk atrmsn bisey sorcam sana sevgilinle ilgili
Attım
Yazdm ordn konuslm
Niye engelledin
Saçma sapan sorular sorduğun için
Noldu ayrıldın mı ondan
Bu yol yok değil vazgeç
Yok ne mk yol yol değil
Seviyorum iyi biri seni kaybetmekten korktuğum için sakladım falan dedi ama bilmiyorum yaa
Bir insanı kaybetmekten korktuğun için yalan söylemezsin bu sadece bir bahane eninde sonunda öğreneceğini biliyordu hiç mi o zaman da kaybederim demedi
Ama farklı şeyler işte bazı kadınlar çocuğu olduğunu duyunca direk terkeder ama bağlandığı zaman bırakamaz o da böyle düşünmüş
Sen baya bağlanmışsın ona farkında değilsin belki ama şu an onu savunuyor ve kendince onu haklı çıkartmaya çalışıyorsun ne diyebilirim bilmiyorum umarım mutlu bir hayatın olur ama bana kalırsa yol yakınken dön
Yol be bağlandığımdan değil de ona da haksızlık etmemeye çalışıyorum
Bu şekilde kendine haksızlık ediyorsun
Ayrılmalısın
Saklaması yanlış bence
Hakkediyorsunuz
Neyi
H we men bırak
Öyle olmuyo işte pat diye o kadar zamanı çöpe atamıyosun
Kuma git o zaman
Adam boşandı ne kuması
O zaman ben anlamamışım