İnstagramda babamı aramış beni bir sene üstüne pat diye görüntülü arıyor görüşmek istediğini söylüyor ama tekrar sevgili olmak istediğni sanmıyorum çünkü hayatında kesin biri var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
'' Hayatında kesin biri vardır '' diyerek bilmiyormuş ayağına yatmanı yemedik. Stalklamışsındır. Görüşmek istiyosan barışmak için adım at. Gereksiz triplere girme
Yoooo instagramda hala takipleşiyoruz ordan gördüm bi kere paylaştı zaten özel araştırmam ben
bı derdi vardır illaki yoksa ne diye senle. uvrassin
İşte merak etmiyor da değilim derdi nedir
derdi sensin 😆
Sevmiyor beni eminim tek derdi maddi durumum olabilir onun
niye ne iş yapıyorsun ki sen
Babamın durumu iyi diyelim dolayısıylada benim
sanmam ya kimse maddi budurjm için bu triplere girmez
O zaman niye görüşmek istiyor bu adam benimle
içinde kalmış bazı şeyler sanırım barışmak değilde konuşmak istiyor bı konuş bakalım derdin nedir dediğin an dökülmeye başlar
Eylülde onun olduğu yere gidecem inş o zaman yüz yüze konuşuruz
sakin ol böyle işte bı konuş bakalım ama önce sanalda konuş
Ya bu ilişki olayı oyuncak değil. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama eğer haklı bir sebep varsa hiç bulaşma derim. İşi düşmüş olabilir.
Sebep mi karışık bi durum sonuç olarak o bitirdi
Dediğim gibi oyuncak değil. Her istediğinde sana geri dönecek cesareti verme ona, kendine saygını koru ve umursama
Ha bi de sevgilisi varken böyle bir isteği varmış... Vay karakter yoksunu... Hayatından komple çıkar, kıskanma durumuna ne gerek var. Kendini geliştirmeye bak sen.
Bende hala içimde ona karşı birşeyler olsa da dedini yapmaya çalışıyorum. Yaptığı şey kolay affedilecek birşey değil çğnkü
Bu karakterdeki insanlara layık değilsiniz, birçok kızın başına geldiğinden çoğul konuşuyorum. Yazık etmeyin kendinize.
Layık yazmışım... bu insanların kölesi olmayın yani
Bak yanlış kişiye his besleyebilirsin normal, ben de çok yaşadım. Ama kendime saygım var ve ona bağlı değilim. Üstüne üstlük affedilemeyecek bir hata yapsa ve bir süre sonra tekrar görüşmek istese, has*** ordan derim.
Çıkarıcam olmaz bu saaten sonra zaten sadece derdi neymiş onu öğrenmek istiyorum
Neden görüşmek istedini bilsem bende yürü git işine derdim hep bu içimdeki merak işte
Derdi önemsiz bir şey olacaktır bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum... Derdinin çoğu seni manipüle etmek ve özür dilerim en azından arkadaş kalalım gibi bi şey olacaktır. Derdini de boş ver onun. Umursama. Ona biraz ışık gösterirsen daha fazlasını
isteyecektir. Kendine sor, gerçekten birçok kişinin yaptığı hataya düşüp kendinden ödün verip böyle karaktersiz birisinin derdini merak ediyor musun, yoksa mantıklı ve doğru olanı mı yapacaksın?
İlla dersini öğrenip cevap vermek zorunda değilsin, sessizliğin daha iyi bir cevap olacaktır. Onun derdini merak etmen ve hala sohbet edecek olman işine gelir onun.
Kafam o konuda çok karışık açıkcası belkide senin dediğini yapmalıyım zaten oluru olmayan birşey artık
Kızlar bu durumda genelde duygularını araya katıp saçma kararlar veriyor. Duyguların bi kenarda dursun. Onunla muhattap olmak senin kendine yakıştıracağın bir şey mi, hiçbir şeyi hak etmeyen birisine cevap vermek ne kadar mantıklı senin için?
Haklısın aslında mesaj bile cvp vermemelıyım görmemezden gelmek en iyisi
Kendine bu kadar mı değer veriyorsun? Eğer bu soruların cevabını "gerçekten haklısın..." diyerek cevaplayabiliyorsan ne yapacağını biliyorsundur :)
🤙🤙🤙 dediklerini uygulamaya çalışacam
Çok güzeel son mesajı yazmama bile gerek kalmadan anladın :) Senin kendi hayatın var, kimseye bağımlı değilsin ve güçlü olmalısın, kendine saygılı olmalısın. Kendine yatırım yap ve değer ver. Sevgini, saygını ve anlayışını yanlış insanlarda harcama.
Uygulamaya çalışma... Amerikalıların bir lafı vardır; "Just do it." :) Uygula gitsin..
Ayrıca bu karaktersizi hayatının her yerinden çıkar, instagram dahil.. Dememe gerek yoktur biliyorum ama hatırlatayım dedim. Zaten ne yapacağını artık biliyorsun..
Benim de eski sevgilim yaziyorrr nasil kurtulcaz ya
Rahatsız etmemesini söyle
Seni kaybettiğine göre kafayı yemiş olmalı..
İnan sevgilisini gördüm bi afet kız
O zaman senin foto fake.
Hayır o kız benim
Sen çirkin misin?
Ama o kız mavi gözlü ne bilim kıskandım galıba biraz
Seninde gözlerin güzel, mavi olunca daha çok mu para veriyorlar.
tamam tamam yani demek istedim sevgilisi de güzel
Onlara mutluluklar o zaman
seks kafasıdır o
Öyle birşey yapmıyoruz
yapıyorsun demedim adamın kafası dedim
Sevgilisi onun isteyini gideriyordur benden saklasada demek istemesede ben eminim
bilemesin farklı tadlara bakıyordur belkide sevgilisi ona vermiyordur bilemesin görunuş aldatıcıdır
8 sene sürmüşse o tipte biri vermiştir yoksa zaten ben bu adamı tanıdım kızı bırakırdı
hım iyi sen öyile diyorsa öyiledirrrr
Eti sütlü kafasj