Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor?

Arkadaşlar merhaba benim 2 senelik bir ilişkim vardı her şey çok güzeldi beyaz eşyamızı aldık mükemmeldi her şey mutluyduk araya c**sellik girdi tartışmalar yaşandı onları da çözdük fakat ayrılık aşamasına geldik ve çok toksikti ayrıldık falan ama ben kimseyi bu kadar çok sevmedim hiçbir kız için gözyaşı dökmedim fakat bu kız için göz pınarlarım kurudu desem yeridir. Bu kızın ayrıldıktan sonra beni aldattığını öğrendim iş arkadaşının kuzeninin arabasına biniyormuş benle birlikte iken ben çok kötü oldum şu an hala o çocukla sevgililer ve ben çok kötüyüm onu unutmak için hayatıma baskasını almak istemiyorum baskasının hayatını mahvetmek istemiyorum ama unutmıyorum sürekli ağlama isteği geliyor zaten ne gurur kaldı ne haysiyet gözünde düşe düşe bir hal oldum benden nefret ediyor engelledi beni sesini özlüyorum farklı numaradan arıyıp hal hatır soruyorum asla umrunda değilim buz kesiliyo telefonda ne yapmalıyım ama inanın öyle bir insan değilim normalde kimseye değer vermem duygularımı göstermem ama bu kıza tüm hayatımı verdim herkesi karşıma aldım benim de hatalarım var biliyorum ama herkes ikinci şansı hak eder ne yapmalıyım unutmak istiyorum yardımcı olun bana çok zarar veriyor.

Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor?