Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor?

eski sevgilim sürekli aklıma geliyor ayrılalı üç ay oldu, onunla çok şey paylaştım ve çoğu şeyde ilkimdi biz bir şeyler yaşadıktan sonra bana biraz soğuk ve mesafeli davranmaya başladı ya da ben kafamda kurdum bilmiyorum tartıştık ve bana çok kırıcı şeyler söyledi bu tartışmalar devam edince de ara verelim dedi bende ara vermek istemediğimi birbirimize karşı açık olup konuşarak çözmemiz gerektiğini söyledim sonra yine tartıştık en son olmuyor diye ayrıldım bende, üzüleceğimi onu özleyeceğimi biliyordum ama zorlamanın da anlamı yoktu, ayrıldıktan sonra söylediği birkaç tane yalanı öğrendim ve çok sinirlenmeme rağmen sustum, on gün falan geçti yeni bir sevgilisi oldu hala birliktirler arkamdan ben biz bir şeyler yaşadıktan sonra ondan soğumuş olamaz mıyım vb demiş arkadaşlarıma neyse işte geçen haftalarda karşılaştık ve bana selam verdi ben hiç pas vermeden önüme bakıp gittim hala bunlara rağmen onu aklımdan çıkaramıyorum ve bu yüzden kendime çok sinirliyim sal*ğım ben galiba mesaj atmak istiyorum ama özlediğimden mi yoksa ona karşı içimi döküp rahatlamak istediğim için mi yazmak istiyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor?